کلیه نکات ایمنی در ساختمان
کلیه نکات ایمنی در ساختمان
All safety in buildings
ساختمان باید دارای شرایطی طبق مواد و کار انجام شده در ان باشند. ساختمان ها باید تحمیل فشار ناشی از ریزش برف, باران, یخ بندان, باد و طوفان را داشته باشند. همچنین تحمیل فشارهای ناشی از بارهای معلق و بارهای متحرک را داشته باشد.
اتاق ها و محل کار دایم باید حداقل 3 متر از کف تا سقف ارتفاع داشته و فضای آن برای حداکثر افرادی که بکار مشغولند, برای هر نفر کمتر از 12 متر مکعب نباشد. اگر ارتفاع محل کار از 4 متر بیشتر باشد برای محاسبه حجم لازم, فقط تا ارتفاع 4 متر منظور می گردد.
کف کارگاه صاف و بدون حفره و سوارخ, تراشه های چوب, برامردگی ناشی از ئوشش مجرای پیچ و مهره و لوله, مدریچه یا برامدگی و موانعی باشد که ممکن است باعث گیر کردن یا لغزیدن افراد شود. کف کارگاه باید قابل شستشو بوده و در محل های که دستگاه متعددس قرار دارد, باید به وسیله خط کشی با رنگ مشخص در 2 طرف, راه اصلی و راه های فرعی را مشخص نمود وحتی محل قرار دادن مواد خام و مواد تولیدی به وسیله این خطوط معین شود تا محل های رفت و امد, حمل و نقل مواد خام و مواد تولیدی به وسیله این خطوط معین شود تا محل های رفت و امد,حمل و نقل مواد و جهت حرکت اصلی با علامتگذاری روی زمین معلوم گردد.
مهمترین موضوعاتی که در این بخش به ان پرداخته می شود عبارتند از:
- اصول ایمنی مورد نیاز جهت پیشگیری از حریق در ساختمان ها
- موارد مهم در ایمنی ساختمان
- تعمیرات ساختمانی
- انبار کردن مصالح
- نقاشی
- پلکان و نرده ها
- خروجی ها
- نردبان ها
- وسایل عمومی باربری و آسانسورها
- داربست (اجرای داربست, مهمترین خطرات مربوط به داربست, داربست های معلق, مهمترین نکات ایمنی در استفاده از داربست, فونداسیون داربست و …)
- سواره روها
- پیاده روها
- پایه هاو خرک ها
- پارکینگ ها
- نوار امدادی و علایم خروجی
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)