• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولاتی که خریدم!
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو

خانه | ایمنی صنعتی | ایمنی شغلی | بهداشت در کترینگ های غذایی

ایمنی کترینگ مواد غذایی

بهداشت در کترینگ های غذایی

نویسنده: pariدسته بندی: ایمنی شغلیلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=15413

بهداشت در کترینگ های غذایی

0 دیدگاه/در ایمنی شغلی/توسط pari

بهداشت در کترینگ های غذایی 

Kettering Health Food

بهداشت کترینگ ها بسیار مهم و حیاتی است . زیرا کوچک ترین اشتباه می تواند نتایج خطرناکی را به همراه داشته باشد . مسایل بهداشت فردی ، بهداشت عمومی و محیط از جمله موارد مهم در کترینگ مواد غذایی می باشد . شرکت های موفق در زمینه مواد غذایی به خوبی واقفند که هر چه بهداشت بیشتر رعایت شود رضایتمندی و بهره وری بیشتر می شود .

1 . تمام افرادی که در مراکز تهیه ، توزیع و پخت کار می کنند باید دارای کارت معاینه ی پزشکی معتبر باشند.افرادی که با غذا سروکار دارند باید دارای لباس کار ، روپوش و کلاه سفید و دستکش یک بار مصرف باشند .

  1. تمام شاغلین در مراکز تهیه غذا باید جایگاه مناسبی برای تعویض لباس خود داشته باشند .
  2. شاغلین و متصدیان باید جایگاه مناسبی برای تعویض لباس خود داشته باشند .
  3. برای جلوگیری از درماتیت و آسیب های پوستی از شوینده های مناسب استفاده کرده و هنگام کار با مواد شیمیایی از دستکش استفاده کنید .
  4. تمام کارگران دارای وسایل نظافت ، شستشو و حمام اختصاصی باشند .
  5. جعبه کمک های اولیه در آشپزخانه و مراکز تهیه غذا نصب شود .
  6. ساختمان آشپزخانه و سلف سرویس ها از نظر متراژ ، وضعیت دیوار، سقف و کف طبق موازین بهداشتی باشند .
  7. ساختمان دیوارها ، کف و سقف قابل شستشو و نظافت باشد .

10 . سیستم فاضلاب و تصفیه آب مطابق موازین بهداشتی باشد .

11.شاغلین دارای سرویس بهداشتی جداگانه و مجهز به شیر آب سرد و گرم باشند .

  1. صابون مایع لوله کشی جداگانه و خشک کن بهداشتی نصب شود .
  2. سیستم هود در ساختمان متناسب با شرایط کار طراحی و نصب شود .
  3. محل شستشو و نگهداری ظروف باید در مجاور محل پخت و پز و مجرا و مستقل از آن باشند .
  4. ظروف حداقل در دو مرحله شستشو و آب کشی شده و این کار توسط ماشین های اتوماتیک انجام شود .
  5. پیشخوان ، میز کار ، قفسه ها و گنجه ها همیشه تمیز بوده و قابل شستشو باشند .
  6. انبار مواد غذایی مطابق با موازین بهداشتی باشد .
  7. یخچال و سردخانه زیر و بالای صفر فراهم شده و دارای دماسنج باشند .
  8. روشنایی مناسب برای آشپزخانه لحاظ شود .
  9. کیفیت و کمیت مواد غذایی مطابق با دستورالعمل و قوانین بهداشتی مربوطه باشد .
  10. مواد غذایی توسط ماشین آلات و وسایل نقلیه سردخانه دار حمل شود .
  11. کارکنان بیمار تا رفع کامل بیماری و درمان و تایید پزشک اجازه کار کردن ندارند .
  12. دست ها به طور مرتب قبل از تهیه غذا و بعد از توالت شسته شود .
  13. از ظروف یک بار مصرف استاندارد برای نگهداری غذا استفاده شود .

 

پیام H.S.E : غذای سالم ، انسان سالم

برچسب ها: Kettering Health Food
5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری این نوشته
  • اشتراک گذاری در Facebook
  • اشتراک گذاری در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس اپ
  • اشتراک گذاری در LinkedIn
  • اشتراک گذاری در Reddit
  • اشتراک گذاری با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2015/11/Safety-in-Catering.jpg 305 620 pari https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png pari2015-12-06 17:38:122015-12-06 17:38:12بهداشت در کترینگ های غذایی
0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

ورود
عضویت

دسته‌ها

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران Fadeli
  • آواتار کاربران Aliacqar
  • آواتار کاربران rouhollah
  • آواتار کاربران Taher ghafuri
  • آواتار کاربران Ali.zariei
  • آواتار کاربران mirashrafih
  • آواتار کاربران shayan beyk
  • آواتار کاربران Rghavami
  • آواتار کاربران RezaMosavi
  • آواتار کاربران rashid1366

تعداد کاربران ویژه: 22701

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • جزوات و سوالات تستی آزمون استخدامی
  • اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه





تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارسال مطلب
  • ارتباط با ما
  • درباره ما و قوانین سایت
اسکرول به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 18306 نفری مهندسین سایت بپیوندید
:معادله را حل کنید − =
هر مشکلی در فرایند ثبت نام داشتید از طریق پیامک به شماره 09338413734 اطلاع دهید. (از مرورگرهای کروم و موزیلا استفاده کنید)

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم. ایمیل بازیابی معمولا به پوشه SPAM فرستاده می شود.

:معادله را حل کنید + =

برگشت برای ورود به سایت