بهداشت در کترینگ های غذایی
بهداشت در کترینگ های غذایی
Kettering Health Food
بهداشت کترینگ ها بسیار مهم و حیاتی است . زیرا کوچک ترین اشتباه می تواند نتایج خطرناکی را به همراه داشته باشد . مسایل بهداشت فردی ، بهداشت عمومی و محیط از جمله موارد مهم در کترینگ مواد غذایی می باشد . شرکت های موفق در زمینه مواد غذایی به خوبی واقفند که هر چه بهداشت بیشتر رعایت شود رضایتمندی و بهره وری بیشتر می شود .
1 . تمام افرادی که در مراکز تهیه ، توزیع و پخت کار می کنند باید دارای کارت معاینه ی پزشکی معتبر باشند.افرادی که با غذا سروکار دارند باید دارای لباس کار ، روپوش و کلاه سفید و دستکش یک بار مصرف باشند .
- تمام شاغلین در مراکز تهیه غذا باید جایگاه مناسبی برای تعویض لباس خود داشته باشند .
- شاغلین و متصدیان باید جایگاه مناسبی برای تعویض لباس خود داشته باشند .
- برای جلوگیری از درماتیت و آسیب های پوستی از شوینده های مناسب استفاده کرده و هنگام کار با مواد شیمیایی از دستکش استفاده کنید .
- تمام کارگران دارای وسایل نظافت ، شستشو و حمام اختصاصی باشند .
- جعبه کمک های اولیه در آشپزخانه و مراکز تهیه غذا نصب شود .
- ساختمان آشپزخانه و سلف سرویس ها از نظر متراژ ، وضعیت دیوار، سقف و کف طبق موازین بهداشتی باشند .
- ساختمان دیوارها ، کف و سقف قابل شستشو و نظافت باشد .
10 . سیستم فاضلاب و تصفیه آب مطابق موازین بهداشتی باشد .
11.شاغلین دارای سرویس بهداشتی جداگانه و مجهز به شیر آب سرد و گرم باشند .
- صابون مایع لوله کشی جداگانه و خشک کن بهداشتی نصب شود .
- سیستم هود در ساختمان متناسب با شرایط کار طراحی و نصب شود .
- محل شستشو و نگهداری ظروف باید در مجاور محل پخت و پز و مجرا و مستقل از آن باشند .
- ظروف حداقل در دو مرحله شستشو و آب کشی شده و این کار توسط ماشین های اتوماتیک انجام شود .
- پیشخوان ، میز کار ، قفسه ها و گنجه ها همیشه تمیز بوده و قابل شستشو باشند .
- انبار مواد غذایی مطابق با موازین بهداشتی باشد .
- یخچال و سردخانه زیر و بالای صفر فراهم شده و دارای دماسنج باشند .
- روشنایی مناسب برای آشپزخانه لحاظ شود .
- کیفیت و کمیت مواد غذایی مطابق با دستورالعمل و قوانین بهداشتی مربوطه باشد .
- مواد غذایی توسط ماشین آلات و وسایل نقلیه سردخانه دار حمل شود .
- کارکنان بیمار تا رفع کامل بیماری و درمان و تایید پزشک اجازه کار کردن ندارند .
- دست ها به طور مرتب قبل از تهیه غذا و بعد از توالت شسته شود .
- از ظروف یک بار مصرف استاندارد برای نگهداری غذا استفاده شود .
پیام H.S.E : غذای سالم ، انسان سالم
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)