• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید فروشگاه
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • انجمن
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولاتی که خریدم!
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
    • سفارش ترجمه
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو

خانه | ایمنی صنعتی | ایمنی شغلی | بهداشت در کترینگ های غذایی

ایمنی کترینگ مواد غذایی

بهداشت در کترینگ های غذایی

نویسنده: pariدسته بندی: ایمنی شغلیلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=15413

بهداشت در کترینگ های غذایی

0 دیدگاه /در ایمنی شغلی/توسط pari/لینک کوتاه https://acgih.ir/?p=15413

بهداشت در کترینگ های غذایی 

Kettering Health Food

بهداشت کترینگ ها بسیار مهم و حیاتی است . زیرا کوچک ترین اشتباه می تواند نتایج خطرناکی را به همراه داشته باشد . مسایل بهداشت فردی ، بهداشت عمومی و محیط از جمله موارد مهم در کترینگ مواد غذایی می باشد . شرکت های موفق در زمینه مواد غذایی به خوبی واقفند که هر چه بهداشت بیشتر رعایت شود رضایتمندی و بهره وری بیشتر می شود .

1 . تمام افرادی که در مراکز تهیه ، توزیع و پخت کار می کنند باید دارای کارت معاینه ی پزشکی معتبر باشند.افرادی که با غذا سروکار دارند باید دارای لباس کار ، روپوش و کلاه سفید و دستکش یک بار مصرف باشند .

  1. تمام شاغلین در مراکز تهیه غذا باید جایگاه مناسبی برای تعویض لباس خود داشته باشند .
  2. شاغلین و متصدیان باید جایگاه مناسبی برای تعویض لباس خود داشته باشند .
  3. برای جلوگیری از درماتیت و آسیب های پوستی از شوینده های مناسب استفاده کرده و هنگام کار با مواد شیمیایی از دستکش استفاده کنید .
  4. تمام کارگران دارای وسایل نظافت ، شستشو و حمام اختصاصی باشند .
  5. جعبه کمک های اولیه در آشپزخانه و مراکز تهیه غذا نصب شود .
  6. ساختمان آشپزخانه و سلف سرویس ها از نظر متراژ ، وضعیت دیوار، سقف و کف طبق موازین بهداشتی باشند .
  7. ساختمان دیوارها ، کف و سقف قابل شستشو و نظافت باشد .

10 . سیستم فاضلاب و تصفیه آب مطابق موازین بهداشتی باشد .

11.شاغلین دارای سرویس بهداشتی جداگانه و مجهز به شیر آب سرد و گرم باشند .

  1. صابون مایع لوله کشی جداگانه و خشک کن بهداشتی نصب شود .
  2. سیستم هود در ساختمان متناسب با شرایط کار طراحی و نصب شود .
  3. محل شستشو و نگهداری ظروف باید در مجاور محل پخت و پز و مجرا و مستقل از آن باشند .
  4. ظروف حداقل در دو مرحله شستشو و آب کشی شده و این کار توسط ماشین های اتوماتیک انجام شود .
  5. پیشخوان ، میز کار ، قفسه ها و گنجه ها همیشه تمیز بوده و قابل شستشو باشند .
  6. انبار مواد غذایی مطابق با موازین بهداشتی باشد .
  7. یخچال و سردخانه زیر و بالای صفر فراهم شده و دارای دماسنج باشند .
  8. روشنایی مناسب برای آشپزخانه لحاظ شود .
  9. کیفیت و کمیت مواد غذایی مطابق با دستورالعمل و قوانین بهداشتی مربوطه باشد .
  10. مواد غذایی توسط ماشین آلات و وسایل نقلیه سردخانه دار حمل شود .
  11. کارکنان بیمار تا رفع کامل بیماری و درمان و تایید پزشک اجازه کار کردن ندارند .
  12. دست ها به طور مرتب قبل از تهیه غذا و بعد از توالت شسته شود .
  13. از ظروف یک بار مصرف استاندارد برای نگهداری غذا استفاده شود .

 

پیام H.S.E : غذای سالم ، انسان سالم

برچسب ها: Kettering Health Food
5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2015/11/Safety-in-Catering.jpg 305 620 pari https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png pari2015-12-06 17:38:122015-12-06 17:38:12بهداشت در کترینگ های غذایی
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

ورود
عضویت

دسته‌ها

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران MEHRDADZAMANI
  • آواتار کاربران farhadhabibi
  • آواتار کاربران mhkz
  • آواتار کاربران milad.kasmapour
  • آواتار کاربران Alirezamo
  • آواتار کاربران Behza
  • آواتار کاربران Ali amooei
  • آواتار کاربران alirezabiomedical
  • آواتار کاربران Amir.iz
  • آواتار کاربران elhammomen

تعداد کل کاربران ویژه: 14039

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • جزوات و سوالات تستی آزمون استخدامی
  • اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه
  • samandehi
  • 81
قبلیبعدی
  • 09338413734
  • آ.غ - بوکان - خیابان سردار عزیزخان، کافی نت و نوشت افزار کالج
تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارسال مطلب
  • ارتباط با ما
  • درباره ما و قوانین سایت
رفتن به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 51647 نفری مهندسین سایت بپیوندید
:معادله را حل کنید + =
هر مشکلی در فرایند ثبت نام داشتید از طریق پیامک به شماره 09338413734 اطلاع دهید. (از مرورگرهای کروم و موزیلا استفاده کنید)

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم. ایمیل بازیابی معمولا به پوشه SPAM فرستاده می شود.

:معادله را حل کنید − =

برگشت برای ورود به سایت