• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • انجمن
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولات
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
    • سفارش ترجمه
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو
خانه انواع بهداشت بهداشت تغذیه ایمنی در کترینگ های غذایی
ایمنی کترینگ مواد غذایی

ایمنی در کترینگ های غذایی

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: بهداشت تغذیهلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=15453

ایمنی در کترینگ های غذایی

2015-11-08/0 نظرها/در بهداشت تغذیه /توسط Sirvan Sheikhi/لینک کوتاه https://acgih.ir/?p=15453

ایمنی در کترینگ های غذایی

Safety in Catering

در کترینگ (مراکز تهیه, طبخ, عرضه و توزیع غذا مانند آشپزخانه صنعتی و …) رعایت اصول ایمنی اهمیت زیادی دارد. زیرا افراد تقریبا زیادی در این مکان ها کار می کنند و سلامتی و وجود گروه های زیادی وابسته به شاغلین در این اماکن است. خطر سوختگی, آتش سوزی, سرخوردن و … افراد و شاغلین در این مکان ها را تهدید می کند.

  1. تا حد امکان نظم و ترتیب و نظافت را حفظ کرده و مواد قابل اشتعال مانند روغن ها, پارچه ها و … را از محل کار دور کنید.
  2. کپسول ها و مخازن گاز طبق استاندارد شرکت گاز طراحی و نصب شود.
  3. از اجاق گازهای استاندارد استفاده شود.
  4. سیستم لوله کشی گاز مطابق دستوالعمل شرکت گاز طراحی و ساخته شود.

  1. هر گونه گرفتن انعشاب خودسرانه و تفسیر در نقشه لوله کشی گاز بدون مجوز ممنوع است.
  2. سیستم برق کشی توسط کارشناس برق طراحی و ساخته شود.
  3. کلید و پریزهای مقاوم در برابر رطوبت (ضد آب) استفاده شود.
  4. سیستم ارتینگ (اتصال زمین) طراحی و برای ساختمان و تجهیزات برقی نصب شود.
  5. هر گونه شکستگی و آسیب دیدگی در سیستم عایق وسایل برقی فورا برطرف شود.
  6. سیستم روشنایی مقاوم در برابر رطوبت و بخار آب نصب شود.
  7. کپسول های آتش نشانی مناسب برای حریق آشپزخانه F یا K نصب شود.
  8. سیستم های اطفا حریق مانند انواع دتکتور, آب پاش و آژیر حریق در مکان های پرخطر نصب شود.
  9. تمام پرسنل باید با نحوه ی استفاده از کپسول آتش نشانی آگاه باشند.
  10. کپسول آتش نشانی در مناطق پرتردد و قابل دید نصب شده و در دسترس باشد.
  11. هنگام استفاده از چرخ گوشت صنعتی موارد ایمنی رعایت شود.
  12. حفاظ های اطراف تسمه و چرخ دنده های چرخ گوشت, خردکن, آسیاب و … نصب شود.
  13. سطوح آشپزخانه از سنگ های ضد لغزش پوشانده شود.
  14. تابلوهای هشداردهنده نظیر سزخوردگی, خطر سطح مرطوب و … نصب شود.
  15. برای جابجایی بارهای سنگین و حجیم از تجهیزات مکانیکی, بالابرها, پالت تراک و … استفاده شود.
  16. از وسایل حفاظت فردی مناسب استفاده شود. مثلا برای خردکن سبزی و یا گوشت از دستکش های فلزی استفاده کنید.
پیام HSE:

پیروی از HSE, آسایش در زندگی

5 / 5 ( 1 امتیاز )
تگ ها : Safety in Catering
اشتراک این مطلب
  • اشتراک گذاری در Facebook
  • اشتراک گذاری در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک گذاری در LinkedIn
  • اشتراک گذاری در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2015/11/Safety-in-Catering.jpg 305 620 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2015-11-08 18:36:542018-09-29 13:40:21ایمنی در کترینگ های غذایی
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته‌ها

ورود
عضویت

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران hediye2697
  • آواتار کاربران ebtesam
  • آواتار کاربران bety2000
  • آواتار کاربران ronaaak.m
  • آواتار کاربران amirmohammadi
  • آواتار کاربران marjan.sh
  • آواتار کاربران haidsh7621
  • آواتار کاربران hamidrezahse
  • آواتار کاربران Mohseni989
  • آواتار کاربران an136669

تعداد کل کاربران ویژه: 6588

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه - تعداد افراد مشترک تعداد افراد فید برنر
  • نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
قبليبعدي
12
  • 09338413734
  • آ.غ - بوکان - خیابان 55
تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارتباط با ما
  • ارسال مطلب
  • درباره ما و قوانین سایت
رفتن به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 35821 نفری مهندسین سایت بپیوندید
معادله را حل کنید: − =

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم.

معادله را حل کنید: − =

برگشت برای ورود به سایت