ایمنی کترینگ مواد غذایی

ایمنی در کترینگ های غذایی

ایمنی در کترینگ های غذایی

Safety in Catering

در کترینگ (مراکز تهیه, طبخ, عرضه و توزیع غذا مانند آشپزخانه صنعتی و …) رعایت اصول ایمنی اهمیت زیادی دارد. زیرا افراد تقریبا زیادی در این مکان ها کار می کنند و سلامتی و وجود گروه های زیادی وابسته به شاغلین در این اماکن است. خطر سوختگی, آتش سوزی, سرخوردن و … افراد و شاغلین در این مکان ها را تهدید می کند.

  1. تا حد امکان نظم و ترتیب و نظافت را حفظ کرده و مواد قابل اشتعال مانند روغن ها, پارچه ها و … را از محل کار دور کنید.
  2. کپسول ها و مخازن گاز طبق استاندارد شرکت گاز طراحی و نصب شود.
  3. از اجاق گازهای استاندارد استفاده شود.
  4. سیستم لوله کشی گاز مطابق دستوالعمل شرکت گاز طراحی و ساخته شود.

  1. هر گونه گرفتن انعشاب خودسرانه و تفسیر در نقشه لوله کشی گاز بدون مجوز ممنوع است.
  2. سیستم برق کشی توسط کارشناس برق طراحی و ساخته شود.
  3. کلید و پریزهای مقاوم در برابر رطوبت (ضد آب) استفاده شود.
  4. سیستم ارتینگ (اتصال زمین) طراحی و برای ساختمان و تجهیزات برقی نصب شود.
  5. هر گونه شکستگی و آسیب دیدگی در سیستم عایق وسایل برقی فورا برطرف شود.
  6. سیستم روشنایی مقاوم در برابر رطوبت و بخار آب نصب شود.
  7. کپسول های آتش نشانی مناسب برای حریق آشپزخانه F یا K نصب شود.
  8. سیستم های اطفا حریق مانند انواع دتکتور, آب پاش و آژیر حریق در مکان های پرخطر نصب شود.
  9. تمام پرسنل باید با نحوه ی استفاده از کپسول آتش نشانی آگاه باشند.
  10. کپسول آتش نشانی در مناطق پرتردد و قابل دید نصب شده و در دسترس باشد.
  11. هنگام استفاده از چرخ گوشت صنعتی موارد ایمنی رعایت شود.
  12. حفاظ های اطراف تسمه و چرخ دنده های چرخ گوشت, خردکن, آسیاب و … نصب شود.
  13. سطوح آشپزخانه از سنگ های ضد لغزش پوشانده شود.
  14. تابلوهای هشداردهنده نظیر سزخوردگی, خطر سطح مرطوب و … نصب شود.
  15. برای جابجایی بارهای سنگین و حجیم از تجهیزات مکانیکی, بالابرها, پالت تراک و … استفاده شود.
  16. از وسایل حفاظت فردی مناسب استفاده شود. مثلا برای خردکن سبزی و یا گوشت از دستکش های فلزی استفاده کنید.
پیام HSE:

پیروی از HSE, آسایش در زندگی

مدیر وبسایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای, علاقمند به ایمنی و بهداشت و نرم افزارهای مربوطه هستم و همراه با تیم تخصصی سعی می کنم که محیطی پرباری را برای شما عزیزان فراهم کنم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فید برنر
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله زیر را حل کنید: *