چک لیست غذا خوری

پیش فرض چک لیست غذا خوری

چک لیست برای نظارت بر غذا خوری

 

 

چک لیست بازدید از سلف سرویس شرکت های خدماتی و صنعتی

                                                                                                                                                                                            شماره:

                                                                                                                                                                                             تاریخ:

نام بازدید کننده:

(مناسب R         نامناسب ý)

ردیف

دستورالعمل

شنبه

یکشنبه

دوشنبه

سه‌شنبه

چهارشنبه

پنج‌شنبه

1

آیا از ورود و دخالت افراد متفرقه به امور تولید، تهیه و طبخ مواد غذائی جلوگیری می‌شود؟

 

 

 

 

 

 

2

آیا جعبۀ کمکهای اولیه، مواد و وسایل مورد نیاز در محل مناسب نصب شده است؟

 

 

 

 

 

 

3

آیا کف ساختمان صاف و بدون درز و شکاف و قابل شستشو است؟

 

 

 

 

 

 

4

آیا کف‌شوی به تعداد مورد نیاز و مجهز به توری ریز روی آن می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

5

آیا از ورود حشرات و جوندگان به سلف سرویس جلوگیری می‌شود؟

 

 

 

 

 

 

6

آیا سطح دیوارها صاف، بدون درز و شکاف و شکاف و به رنگ روشن است؟

 

 

 

 

 

 

7

آیا آشپزخانه از کف تا زیر سقف کاشی و سرامیک است؟

 

 

 

 

 

 

8

آیا سطح دیوار سالن پذیرائی تا ارتفاع حداقل 120cm از کف با سنگهای صیقلی و سرامیک یا کاشی پوشیده شده است؟

 

 

 

 

 

 

9

آیا سقف سالن پذیرائی مسطح و بدون ترک خوردگی، درز و شکاف و همیشه تمیز می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

10

آیا در و پنجره‌ها سالم، بدون ترک خوردگی، شکستگی، زنگ زدگی و قابل شستشو است؟

 

 

 

 

 

 

11

آیا پنجره مجهز به توری سالم می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

12

آیا دستشوئی به تعداد مورد نیاز وجود دارد؟

 

 

 

 

 

 

13

آیا توالت به تعداد مورد نیاز وجود دارد؟

 

 

 

 

 

 

14

آیا سطح میزهای سلف صاف، تمیز، سالم و دارای روکش و از جنس قابل شستشو و به رنگ روشن می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

15

آیا صندلیهای سلف سالم و تمیز می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

16

آیا محل شستشو و نگهداری ظروف از محل پخت و طبخ غذا مجزا و مستقل می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

17

آیا ظروف و وسایلی از قبیل اجزاء چرخ گوشت، سیخ کباب و در ظرف‌شوئی طی دو مرحله شستشو و آبکشی، شسته می‌شوند؟

 

 

 

 

 

 

18

آیا سبزیجات و صیفی‌جات که بصورت خام استفاده می‌شود در محل مخصوص تمیز و با آب سالم شستشو وضد عفونی می‌شود؟

 

 

 

 

 

 

19

آیا مواد غذائی فاسد شدنی در یخچال نگهداری می‌شود؟

 

 

 

 

 

 

20

آیا مواد غذائی پخته و خام در یخچال جدا از هم نگهداری می‌شود؟

 

 

 

 

 

 

21

آیا هوای داخل سلف سالم، تازه و عاری از بو و حشرات موذی می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

22

آیا جایگاه مناسبی به منظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل وجود دارد؟

 

 

 

 

 

 

23

آیا زباله‌دان زنگ‌نزن، قابل شستشو، قابل حمل و با حجم مناسب و تعداد کافی وجود دارد؟

 

 

 

 

 

 

24

آیا زباله‌دان، مجهز به کیسۀ زباله می‌باشد و در محل مناسبی قرار گرفته است؟

 

 

 

 

 

 

25

آیا وسایل اطفاء حریق در محل طبخ و سالن غذاخوری موجود و آماده استفاده می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

26

آیا وسایل بیرون از محوطۀ سلف‌سرویس در محل مناسب دور از محل طبخ غذا و غذاخوری نگهداری می‌شود؟

 

 

 

 

 

 

27

آیا انبار نگهداری مواد غذائی اولیه دارای شرایط بهداشتی می‌باشد؟

 

 

 

 

 

 

28

آیا مواد خوراکی و غیرخوراکی در انبار نگهداری مواد اولیه بصورت مجزا و طبقه‌بندی شده بر اساس تاریخ انقضاء مصرف چیده شده‌اند؟

 

 

 

 

 

 

منبع:

http://allahyar.blogfa.com

 

امضاء بازدید کننده (کارشناس بهداشت حرفه ای)   

 

چک لیست غذا خوری
رتبه 1 از بین 1 رای

متولد آذر 1369. کارشناس بهداشت حرفه اي ناپیوسته از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشم. باتوجه به پراکندگی موضوعات تصمیم به راه اندازی این سایت گرفته ام و در این راستا به یاری همه مهندسین نیازمندم. انشا... بتوانیم به کمک همه، سایت پر محتوایی برای همکاران داشته باشیم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فیدبرنر
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید