چک لیست غذا خوری
چک لیست غذا خوری
چک لیست برای نظارت بر غذا خوری
چک لیست بازدید از سلف سرویس شرکت های خدماتی و صنعتی شماره: تاریخ: |
||||||||
نام بازدید کننده: |
(مناسب R نامناسب ý) |
|||||||
ردیف |
دستورالعمل |
شنبه |
یکشنبه |
دوشنبه |
سهشنبه |
چهارشنبه |
پنجشنبه |
|
1 |
آیا از ورود و دخالت افراد متفرقه به امور تولید، تهیه و طبخ مواد غذائی جلوگیری میشود؟ |
|
|
|
|
|
|
|
2 |
آیا جعبۀ کمکهای اولیه، مواد و وسایل مورد نیاز در محل مناسب نصب شده است؟ |
|
|
|
|
|
|
|
3 |
آیا کف ساختمان صاف و بدون درز و شکاف و قابل شستشو است؟ |
|
|
|
|
|
|
|
4 |
آیا کفشوی به تعداد مورد نیاز و مجهز به توری ریز روی آن میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
5 |
آیا از ورود حشرات و جوندگان به سلف سرویس جلوگیری میشود؟ |
|
|
|
|
|
|
|
6 |
آیا سطح دیوارها صاف، بدون درز و شکاف و شکاف و به رنگ روشن است؟ |
|
|
|
|
|
|
|
7 |
آیا آشپزخانه از کف تا زیر سقف کاشی و سرامیک است؟ |
|
|
|
|
|
|
|
8 |
آیا سطح دیوار سالن پذیرائی تا ارتفاع حداقل 120cm از کف با سنگهای صیقلی و سرامیک یا کاشی پوشیده شده است؟ |
|
|
|
|
|
|
|
9 |
آیا سقف سالن پذیرائی مسطح و بدون ترک خوردگی، درز و شکاف و همیشه تمیز میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
10 |
آیا در و پنجرهها سالم، بدون ترک خوردگی، شکستگی، زنگ زدگی و قابل شستشو است؟ |
|
|
|
|
|
|
|
11 |
آیا پنجره مجهز به توری سالم میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
12 |
آیا دستشوئی به تعداد مورد نیاز وجود دارد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
13 |
آیا توالت به تعداد مورد نیاز وجود دارد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
14 |
آیا سطح میزهای سلف صاف، تمیز، سالم و دارای روکش و از جنس قابل شستشو و به رنگ روشن میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
15 |
آیا صندلیهای سلف سالم و تمیز میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
16 |
آیا محل شستشو و نگهداری ظروف از محل پخت و طبخ غذا مجزا و مستقل میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
17 |
آیا ظروف و وسایلی از قبیل اجزاء چرخ گوشت، سیخ کباب و در ظرفشوئی طی دو مرحله شستشو و آبکشی، شسته میشوند؟ |
|
|
|
|
|
|
|
18 |
آیا سبزیجات و صیفیجات که بصورت خام استفاده میشود در محل مخصوص تمیز و با آب سالم شستشو وضد عفونی میشود؟ |
|
|
|
|
|
|
|
19 |
آیا مواد غذائی فاسد شدنی در یخچال نگهداری میشود؟ |
|
|
|
|
|
|
|
20 |
آیا مواد غذائی پخته و خام در یخچال جدا از هم نگهداری میشود؟ |
|
|
|
|
|
|
|
21 |
آیا هوای داخل سلف سالم، تازه و عاری از بو و حشرات موذی میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
22 |
آیا جایگاه مناسبی به منظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل وجود دارد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
23 |
آیا زبالهدان زنگنزن، قابل شستشو، قابل حمل و با حجم مناسب و تعداد کافی وجود دارد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
24 |
آیا زبالهدان، مجهز به کیسۀ زباله میباشد و در محل مناسبی قرار گرفته است؟ |
|
|
|
|
|
|
|
25 |
آیا وسایل اطفاء حریق در محل طبخ و سالن غذاخوری موجود و آماده استفاده میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
26 |
آیا وسایل بیرون از محوطۀ سلفسرویس در محل مناسب دور از محل طبخ غذا و غذاخوری نگهداری میشود؟ |
|
|
|
|
|
|
|
27 |
آیا انبار نگهداری مواد غذائی اولیه دارای شرایط بهداشتی میباشد؟ |
|
|
|
|
|
|
|
28 |
آیا مواد خوراکی و غیرخوراکی در انبار نگهداری مواد اولیه بصورت مجزا و طبقهبندی شده بر اساس تاریخ انقضاء مصرف چیده شدهاند؟ |
|
|
|
|
|
|
|
امضاء بازدید کننده (کارشناس بهداشت حرفه ای)
انواع چک لیست های بهداشت محیط را در لینک زیر می توانید دریافت کنید.
سلام ، چک لیست غذاخوری رو نمی تونم دانلود کنم
سلام. توضیحات کامل چک لیست قرار گرفته است و این مطلب لینک دانلود نداره.