مجموعه چک لیست های بازرسی بهداشت محیط

مجموعه چک لیست های بازرسی بهداشت محیط

مجموعه چک لیست های بازرسی بهداشت محیط

 

در این بخش سعی می کنیم که چک لیست هایی که مهندسین بهداشت محیط در بازرسی بخش های مختلف استفاده می کنند, جمع آوری و پیوست کنیم.

لیست چک لیست بازرسی ها به صورت زیر می باشد:

  1. چک لیست بازرسي بهداشتی از عطاری
  2. چک لیست بازرسي بهداشتي از مدارس
  3. چک لیست خود اظهاری بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
  4. چک لیست مراکز تصویر برداری
  5. چک لیست نطارت بر خودرو حمل مواد غذایی
  6. چک لیست بازرسي بهداشتي از آرایشگاه زنانه و مردانه
  7. چک لیست بازرسی بهداشتی از انبار و سردخانه مواد غذایی
  8. چک لیست بازرسی بهداشتی از تالار پذیرایی
  9. چک لیست بازرسي بهداشتی از چایخانه و قهوه خانه
  10. چک لیست بازرسي بهداشتی از کارگاه انواع تولید شیرینی
  11. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز تولید و عرضه یخ
  12. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز عرضه لبنی و لبنی سنتی
  13. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز عرضه ترشیجات, شورجات و عصاره گیری
  14. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز عرضه گوشت, مرغ, ماهی, میگو و فراورده های خوراکی آبزیان
  15. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز سبزی خردکنی
  16. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز میوه و تره بار
  17. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز عرضه پروتئینی
  18. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز کرایه ظروف مواد غذایی
  19. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز عرضه خشکبار
  20. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز عرضه و سرو آبمیوه و بستنی
  21. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز سرو شیرینی (شیرینی فروشی)
  22. چک لیست بازرسي بهداشتی از نانوایی سنتی
  23. چک لیست بازرسي از واحد سیار عرضه مواد غذایی
  24. چک لیست بازرسي بهداشتی از خودروی حمل مواد غذایی
  25. چک لیست بازرسي بهداشتی از کترینگ, آشپزخانه مرکزی و مراکز تهیه غذاهای بیرون بر
  26. چک لیست بازرسي بهداشتی از کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی
  27. چک لیست بازرسي بهداشتی از مراکز تولید و عرضه نان فانتزی و شیرمال
  28. چک لیست بازرسي بهداشتی از خوار و بار فروشی, عمده فروشی, سوپر مارکت, فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی
  29. چک لیست بازرسي بهداشتی از رستوران, رستوران سنتی, سفره خانه, چلوکبابی و سلف سرویس
  30. چک لیست بازرسي بهداشتی از کبابی, جگرکی, طباخی (کله پاچه و سیراب شیردان) دیزی سرا, حلیم و آش, اغریه فروشی (پیتزا, ساندویچ, مرغ سوخاری)

این لیست به مرور تکمیل خواهد شد.

برای دانلود هر یک از چک لیست ها روی شماره مربوط به آن در زیر کلیک کنید.

لطفا ابتدا در سایت ثبت نام کنید
ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید

 

 

  • هرگونه سوالی در رابطه با مجموعه چک لیست های بازرسی بهداشت محیط داشتید در نظرات ثبت کنید تا بررسی شود.

    هر مطلبی لازم داشتید, کافیه سفارش دهید تا در سایت قرار گیرد.

مدیر وبسایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای, علاقمند به ایمنی و بهداشت و نرم افزارهای مربوطه هستم و همراه با تیم تخصصی سعی می کنم که محیطی پرباری را برای شما عزیزان فراهم کنم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فید برنر
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله زیر را حل کنید: *