مصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 97
نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: کنکور و تحصیلات تکمیلیلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=27914مصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 97
0 دیدگاه/در کنکور و تحصیلات تکمیلی/توسط Sirvan Sheikhiمصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 97
مصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 97
دانشجویان بهداشت حرفه ای پیشاپیش قبولی داوطلبان در کنکور ارشد بهداشت حرفه ای سال 97 را تبریک عرض می نماید.
کنکور ملاک تعیین سطح توانایی و دانش افراد نیست ولی ظرفیت دانشگاه ها ایجاب میکند که تعداد افراد محدود پذیرش شوند. لذا افرادی که امسال قبول نشدن دلسرد نشوند و خودشان را برای سال بعد آماده کنند.
داوطلبان قبولی جهت مصاحبه می توانند فایل زیر را دانلود و بعد از پاسخگویی به سوالات از طریق لینک قرار گرفته فایل را برای ما ارسال کنند تا در این قسمت ثبت شود و مثل همیشه از توصیه ها و نکات سازندشان بهره ببریم.
از همکاری شما سپاسگزاریم.
1- لطفاً خودتون روبه صورت کامل معرفی کنید.
به نام خالق لوح و قلم
عرض سلام و ادب
مهسا صدری هستم از شهر اصفهان .
2- فارغ التحصيل از كدوم دانشگاه و در چه سالي هستيد؟ معدلتون چند بوده و برای چندمین بار در کنکور کارشناسی ارشد شرکت می کنید؟
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان . البته هنوز کارهای فارغ تحصیلیم تموم نشده و یجورایی هنوز دانشجو حساب میشم . معدلم هم 17.44 هستش و بار اولم بود که ارشد امتحان میدادم.
3- در آزمون امسال چه رتبه ای رو کسب کردید؟ لطفا درصد های خودتون رو ذکر کنید.
رتبه 1
درصدهام هم به این صورت هست :
بهداشت حرفه ای :30.612 فیزیک : 35.294 شیمی : 41.667 ارگونومی : 22.22 ریاضی :63.158 و زبان :71.667
4- از چه زماني مطالعه براي كنكور رو شروع کردین؟ کمیت و کیفیت مطالعه شما چطور بود؟ لطفا منابعی رو که استفاده کردید نام ببرید.
راستش من بدلیل اینکه دانشجو بودم و میدونستم پروسه درس خوندنم همزمان میشه با کارآموزی یکمی زود استارت زدم . قبل از تعطیلات عید پارسال شروع به جمع آوری اطلاعات در مورد منابع و کتاب ها کردم و در طول تعطیلات عید یکمی سوالات ارشد سال های قبل را از کتاب حمه رضایی در اوقات بیکاریم نگاه می کردم . پروسه جمع آوری اطلاعات تا شروع تابستان ادامه داشت و بعد از اون به صورت نامنظم شروع به خوندن کردم . و همزمان هم خلاصه برداری انجام میدادم .
یادمه حتی ساعات مطالعه هفتگیم را تابستان یادداشت میکردم . درس خوندنم به طور جدی تر و منظم تر تقریبا از آذر ماه شروع شد و ادامه مسیر مطالعم با کمک و مشاوره از گروه آموزشی سیگما انجام گرفت .
من اول از کتابهای سخت شروع کردم . 2جلد دکتر بهرامی و سم شناسی استیسی و زبان هم هر روز مطالعه داشتم. شروع مطالعه منظم من مصادف بود با مشورت و کمک گرفتن از رتبه های برتر سال 96 و بعد از مطالعه کتاب ها شروع به خوندن درسنامه سیگما کردم و میتونم بگم تا زمان کنکور بیش از 3 دور درسنامه را مرور کردم و تونستم به تسلط خوبی برسم .
ساعات مطالعم هم بعد از منظم شدن اوایل به صورت هفتگی 21 ساعت بود که بعد از عید بیشتر شد و هفته های پایانی حتی روزانه تا 9 ساعت هم درس خوندم.
منابعم هم :
دروس تخصصی :عوامل شیمیایی دکتر بهرامی دو جلد اول- تهویه صنعتی دکتر جعفری -صدا وارتعاش دکتر گلمحمدی – شاخص های ایمنی و ایمنی کاربردی در صنایع دکتر حبیبی – روشنایی گلمحمدی – سم شناسی استیسی -جزوه سم شناسی دکتر نقاب و درسنامه جامع کارشناسی ارشد سیگما
- مباحث پرتو و تنش را منحصرا از درسنامه سیگما خوندم.
- فیزیک : آزمون های سال گذشته از کتاب حمه رضایی
- شیمی : درسنامه سیگما و فیلم های آموزشی فرا درس
- ارگونومی : کتاب ارمکی- ارزیابی پوسچر دکتر چوبینه- درسنامه سیگما
- ریاضی :
- من مباحث حد و مشتق و مجموعه و مجانب و تابع و مثلثات را از جزوات آقای مهندس علیمرادی خوندم .
- در مورد انتگرال کتاب انتگرال خور واقع کمک کننده بود و نثر بسیار روانی داشت .
- از درسنامه سیگما مباحث مجموعه و انتگرال و همینطور مثلثات خونده شد .
- در آخر کار با ماشین حساب مهندسی در ذخیره زمان و محاسبه انتگرال های معین خیلی کمک کننده بود .
- زبان : Esssential Words for TOEFL-English for Medicine- کتاب سیگما 7 و لزگی
5- نظرتون درباره درسنامه جامع کارشناسی ارشد سیگما و خدمات مشاوره ای این گروه چیه؟ آیا به داوطلبان استفاده از اون رو پیشنهاد می کنید؟
درسنامه سیگما خوب بود . کتاب سیگما 7 در به خاطر سپاری لغات خیلی زیاد بمن کمک کرد . قسمت تخصصی هم واقعا خوب و جامع بود . مشاوره گروه واقعا عالی بود و تا آخرین لحظه آقای مهندس حاج حیدری در هر شرایطی پاسخگو بودن و این از نظر کاهش استرس خیلی کمک کننده بود .
بله بنظرم همراه بودن با رتبه های برتر و استفاده از تجربیاتشون واقعا میتونه کمک کننده باشه .
جا داره از بزرگواران تیم سیگما: آقایان مهندس گودرزی ، مهندس صادقی ، مهندس ساجدیان و به ویژه آقای مهندس حاج حیدری و همینطور آقای مهندس احمدی تشکر و قدردانی کنم . مشاوره و کمک های بی دریغ این بزرگواران واقعا ستودنی هست . امیدوارم مثل همیشه موفق و پیروز باشند .
6- عوامل موفقیت شما در آزمون امسال از دیدگاه خودتون رو ذکر کنید.
در درجه اول واقعا لطف خداوند بود و بعد از اون هم یاری و پشتیبانی خانواده عزیزم .خیلی از پدر و مادرم سپاسگذارم بخاطر زحمات و صبوری و انرژی مثبتی که بمن می دادند .
من میتونم بگم انقدر خوش شانس بودم که در دوران تحصیل و همینطور آمادگی برای ارشد بهترین افراد در مسیرم قرار گرفتن و واقعا بابت این موضوع خداوند را شاکرم.
جا داره اینجا از استاد عزیز و بزرگوارم آقای دکتر ریسمانچیان تشکر ویژه و خاص داشته باشم . ایشون خیلی در این راه به من کمک کردند . واقعا ازشون ممنونم و همینطور باقی اساتید گرانقدرم دکتر حبیبی و همه اساتید گروه بهداشت حرفه ای اصفهان .
بنظرم یکی از عواملی که باعث میشه داوطلب در پروسه کنکور به موفقیت برسه انتخاب یک مشاور خوب هستش من این افتخار را داشتم که یکی از بهترین ها مشاورم باشن. از آقای مهندس حاج حیدری خیلی تشکر میکنم راهنمایی های ایشون واقعا به من کمک کرد .
و بنظرم اولین عامل برای رسیدن به موفقیت خودباوری هست . و در کنار آن تلاش مستمر و ارده قوی .
7- توصیه خاصی به دوستان در مورد دروس و آزمون دارید؟
- بنظرم هیچ درسی را کنار نگذارید و سعی کنید همه دروس را مطالعه کنید .
- نقاط قوت و ضعفتون را بشناسید و روشون سرمایه گذاری کنید .
- مطلب مهم دیگه اینکه حتما بحث زمان بندی را تمرین کنید . خودتون را ملزم کنید به اینکه وقتی تست میزنید حتما زمان را هم در نظر بگیرید. این کار باعث میشه توی تایم کنکور وقت کم نیارید . من خودم نزدیک 20 دقیقه زمان برای مرور و تمرکز بیشتر روی تست های سخت ، ذخیره کردم .
8- اگر مطلبی هست که دوست داشتین بگین و جزو سوالات ما نبود بفرمایید.
توصیه ای که به داوطلبان عزیز دارم این هستش که به خودشون اعتماد داشته باشند و قوی شروع کنند . مطمئن باشند خداوند فقط منتظر این اعتماد هست تا تمام کائنات را در جهت رسیدن به هدفشون بسیج کنه . من شخصا برای مطالعه شرایط سختی داشتم همزمان دانشجو بودن و کارآموزی و باقی مشغله ها شاید میتونست منو دلسرد کنه .
اما هیچ وقت از رویای شیرین یک شدن دست بر نداشتم
پس رویاهاتون را باور کنید!
و مورد بعدی اینکه هیچ وقت از انرژی های منفی اطرافتون دلسرد نشید، تهدیدها را به فرصت تبدیل کنید. اگر کسی با شرایط شما تا بحال نتونسته از پسش بر بیاد بدونید که قراره شما اولین مورد موفقیت باشید .
عزیزان زیادی در این راه من را یاری کردند . جا داره از همشون تشکر و قدردانی کنم .
ممنون که این فرصت را در اختیار من قرار دادید.
پیروز باشید .
مصاحبه کننده: گروه آموزشی سیگما
1-لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد .
به نام خدا سامان روشنی هستم رتبه 4 ارشد بهداشت حرفه ای 97
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
مهندسی بهداشت حرفه ای رتبه 4 کشوری و 4 سهمیه
3- فارغ التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
فارغالتحصیل سال 95 از دانشگاه علوم پزشکی تهران
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟
بله
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را بهطور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگينچقدر بوده است؟
14 فروردین و به طور میانگین روزی 6 ساعت
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
حضور در دانشگاه و سرو کله زدن با دانشجو و استادا برای من نشاط اور و جذاب هست و همچنین من از دوره کارشناسی برنامه ادامه تحصیل داشتم و کارهای پژوهشی زیادی انجام دادم
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟
اختصاصی 31 فیزیک 50 زبان 40 ریاضی 31 ارگونومی 25 شیمی 30
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
نمونه برداری بهرامی 3 جلد، سم شناسی دکتر شاه طاهری، تهویه دکتر جعفری، صدا و ارتعاش گلمحمدی، پرتو دکتر منظم، ایمنی فام و حبیبی، تنش دکتر گلبابایی، لزگی و تافل برای زبان، وبرای هر سه درس ریاضی و فیزیک و شیمی کمک کننده ترین منبع برای من سوالات سالهای گذشته بود
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
درصورتی که قبول نمیشدم چند جا برای کار رزومه فرستاده بودم از شرکت های معتبر و قصد داشتم اونجا کار کنم
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
مطمینا خونوادم و دوستانی مثل مهندس سید حجت موسوی که منو راهنمایی کردن برای شروع مطالعه
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
در اخر برای همه دوستان و داوطلبان سال های آینده آرزوی موفقیت دارم.
1-لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييدبا عرض سلام و خسته نباشید
امیر عباسی گرمارودی هستم فارغ التحصیل مهندسی بهداشت حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. با معدل 54/18
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد. مهندسی بهداشت حرفه ای – رتبه 5 در کل و رتبه در سهمیه 5
3- فارغالتحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی -تیرماه امسال و برای اولین بار می باشد که امتحان ارشد میدهم
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟ بله
5- از چه زماني مطا لعه براي كنكور را بهطور جدي كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟ به طور همزمان هم بابت آزمون ارشد وقت میذاشتم و سرکارهم به صورت تمام وقت میرفتم تا اسفند ماه 96 از این به بعد به صورت پاره وقت کار میکردم و روزی ما بین 6 الی 8 ساعت مشغول به درس خواندن شدم اما از خرداد به بعد به صورت جدی تر عمل کردم و روزی حدودا 10 تا 12 ساعت برای این آزمون وقت گذاشتم
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
باتوجه به اینکه در مقطع کارشناسی برام خیلی ازمطالب جای تامل و بررسی بیشتر در زمینه ایمنی و بهداشت داشت و هم چنین کسب تجربه بیشتر تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم.
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟
- بهداشت حرفه ای : 31.97
- فیزیک : 37.25
- شیمی : 48.33
- ارگونومی : 0
- ریاضی : 21.05
- زبان : 40
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
با توجه به اینکه برای سوالات ارشد منابع مشخصی ندارد من سعی کردم بیشتر کتابهای رفرنس و اصلی را بخوانم و برای ارگونومی که تنها اشتباه من رو همین موضوع بود که با توجه به کم بودن ضریب درسی خواستم فقط بر اساس سوالات گذشته پاسخ دهم یا به عبارتی دیگر سوالات تکرار شده در چند سال اخیر را خواندم و بررسی کردم تا شاید بتوانم امسال هم به سوالات ارگونومی پاسخ دهم اما امسال کلیه سوالات ارگونومی جدید شد و من نتوانستم به سوالات پاسخ دهم .لذا توصیه می کنم درسی مثل ارگونومی با توجه به کم اهمیت بودنش در کنکور توجه نکنید و تمامی منابع و رفرنس های فارسی حتما مطالعه کنید.نظیر کتاب های ارزیابی پوسچر دکتر چوبینه و کتاب های دکتر ارمکی و کتاب های فیزیولوژی ورزش .
صدا و ارتعاش فقط جزوات دکتر حمیدی و کتاب رستم گل محمدی را مطالعه کردم.
روشنایی در محیط کار را از کتاب رستم گل محمدی را مطالعه کردم.
تنش های حرارتی در محیط کار را از کتاب دکتر فریده گلبابایی برای این آزمون مطالعه کردم.
بهداشت پرتوها کتاب دکتر منظم را مطالعه نمودم.
ایمنی در محیط کار حتما از جزوات دکتر غلام نیا استفاده کنید که 95 درصد سوالات ایمنی از این مباحث جزوات دکتر غلام نیا آمده بود.
به انضمام کتاب ایمنی و بهداشت برای مهندسین دکتر فام.
ارزیابی ریسک و شاخص های کاربردی حتما از کتاب دکتر احسان الله حبیبی استفاده کنید و تمامی مباحث آن را با دقت مطالعه کنید.حتما از این کتاب سوالات زیادی در بحث ارزیابی ریسک و همچنین شاخص های ایمنی خواهد آمد.
طراحی تهویه صنعتی کتاب دکتر جعفری را مطالعه نمودم. لازم است دانشجویان کارشناسی برای ورود به ارشد مباحث طراحی مطالعه نکنند لذا 4 فصل اول این کتاب بیشتر تمرکز داشته باشند و به خوبی آن را فرا گیرند البته با حقظ کردن تمامی فرمول های آن.
عوامل شیمیایی محیط کار از کتاب دکتر بهرامی سه جلد استفاده کردم و تمامی مباحث آن به طور کامل لازم نیست خوانده شود.تنها از جلد اول 150 صفحه اول و از جلد دوم 200 صفحه اول و از جلد سوم 75 صفحه اول کافیست تا خواند شود.
سم شناسی شغلی از کتاب حاجی قاسم خان و استیسی برای این آزمون مطالعه کردم.با توجه به فرار بودن مباحث سم شناسی حتما این کتاب ها رو در مرحله آخر استفاده کرده و خلاصه کردن مطالب برای تثبیت مطالب در ذهن عالیست. و درس های پایه نظیر فیزیک شیمی و ریاضی تنها توصیه من به داوطلبان ارشد سال های آینده این است که بر اساس کتب دبیرستانی کاملا فرا بگیرند.
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟در صورتی که قبول نمیشدم تلاشم رو دو چندان میکردم و از پروسه کار بیرون می آمدم و با برنامه دقیقتر روی این موضوع تمرکز می کردم.
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟ در راس اول توکل بر خداوند متعال و باور قلبی داشتم که حتما هر تلاشی به نتیجه ای ختم میشود که برای من با دعای پدر و مادرم در ادامه توکل به خدا به سرانجامی نیکو منجر شد. جا دارد همین جا از اساتید گران قدری همچون دکترغلام نیا و مهندس متین و همه اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی که بنده را راهنمایی و کمکی که در مباحث کاری و درسی داشتند کمال تشکر را داشته باشم.
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
توصیه من به داوطلبان عزیز این است که حتما جهت جمع آوری منابع از نفراتی از سال های گذشته کمک بگیرند که درصدهای بیشتری ازآن مباحث داشتنداین نکته به افراد کمک میکند که برای یک درس دو یا سه منابع پیشنهاد میشه از سوی افراد مختلف با آرامش بیشتری و بدون سردرگمی به سراغ منبعی بروند که آن فردی درصد بیشتری را از آن درس کسب کرده است
1-لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد . پرنیان ایلبگ
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد. رتبه 6 مهندسی بهداشت حرفه ای
3- فارغالتحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟ فارغ التحصیل سال 97 دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در رشته بهداشت حرفه ای
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟ بله
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را بهطور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
بیان زمان دقیق برای شروع مطالعه ممکن نیست چون من درگیر کارآموزی بودم و بسیار برام مهم بود که توی کاراموزی هم نتیجه خوبی بدست بیارم که الحمدالله به این هدف رسیدم و تونستم نمره 20 رو در این درس کسب بکنم. راستش روزانه زیاد نمیخوندم شاید باورش سخت باشه ولی بیشتر از کمیت مطالعه به کیفیت اون اهمیت میدادم و با لذت میخوندم. در کل فکر میکنم یک ماه یا یکماه و نیم برای مطالعه کفایت بکنه
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد. به رشته ام علاقه دارم و دوست دارم تا جای ممکن توی این زمینه پیشرفت بکنم
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟ بهداشت حرفه ای 23 درصد، ارگونومی 0 درصد، زبان 30 درصد، ریاضی 82 درصد، شیمی 38 درصد و فیزیک 43 درصد.
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید. برای دروس عمومی کتب دبیرستان رو پیشنهاد میکنم و تلاش برای با علاقه خوندن این دروس، چون این دروس کمتر حفظی هستن و برای فهمیدن مفهوم اونها باید علاقه داشت.
برای صدا و ارتعاش و روشنایی کتاب دکتر گلمحمدی رو مطالعه کردم که متاسفانه منبع سوالات امسال تعییر کرده بود. برای عوامل شیمیایی بیشتر به صورت مکمل با کارآموزی مطالعه میکردم و کتاب حمه رضایی هم بسیار کتاب مفیدی بود. اما درکل برای بحث بهداشت حرفه ای به داوطلبان توصیه میکنم که توی بخشی از بهداشت حرفه ای قوی بشن که بهش علاقه دارن و هدف گذاریشون هست برای آینده. مطالعه همه دروس به صورت سطحی رو مفید نمیدونم. کتاب ایمنی ماشین الات دکتر حبیبی و کتاب کلیات بهداشت حرفه ای دکتر چوبینه هم پیشنهاد میکنم. اما برای کتب بیشتر دیگه فقط صرف علاقه و وقت مهمه.
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
بیشتر به کار فکر میکردم و برای کنکور سال بعد اماده میشدم. بیشتر وقتم رو میذاشتم بر روی دروس عمومی چون دانشجوهای بهداشت حرفه ای معمولا در زمینه بهداشت حرفه ای بسیار بهم نزدیک هستن و تفاوت ها در دروس عمومی مشخص میشن. کلاس زبان میرفتم و یادگیری زبان رو زودتر شروع می کردم.
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
انرژی فوق العاده ای که از اساتید گروه میگرفتم. اینکه به خودم گفتم باید به سبک مطالعه خودم پیش برم و نباید زیاد خودمو درگیر حرف های رتبه های برتر بکنم. چون اونها کتاب های زیادی رو مطالعه کردن که بخاطر کمبود وقت و کارآموزی مطالعشون برای من ممکن نبود و استرس زا بود. همچنین علاقه بسیار زیادی که به ریاضی داشتم و پایه خوبم در دروس فیزیک و شیمی.
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
به همه دانشجو های علاقمند میگم که قبولی ارشد زیاد سخت نیست. کافیه به خودشون اعتماد داشته باشن و نقاط قوت و ضعف خودشون رو بشناسن.
در انتها هم از همه استاتید و کارشناس های گروه تشکر میکنم که علاوه بر حمایت هاشون در زمینه ارشد به ما کمک کردن تا هدف آیندمون رو انتخاب کنیم و برای ادامه راه انگیزه بگیریم.
برای همه دوستانی که میخوان ارشد قبول بشن آرزوی موفقیت میکنم.
1- سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟ و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است.
باسلام. آرزو دموخی از خرمشهر. در مقطع لیسانس در رشته مهندسی ایمنی گرایش حفاظت فنی از دانشگاه صنعت نفت آبادان با معدل 17/65 فارغ التحصیل شدم
2- در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای. رتبه در کل7رتبه در سهمیه 7
بهداشت 24 فیزیک 51 شیمی 46 ریاضی 77 ارگونومی 3 زبان 0
3- تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
از اوایل اسفند شروع به مطالعه کردم.البته من و همسرم با تقسیم دروس باعث شد خیلی سریعتر مباحث تمام کنیم. ولی به خاطر مشغله های مختلف خیلی برنامه ی دقیقی نداشتیم. مباحث مهم رو از کنکور های سال های گذشته مشخص کردیم و شروع به مطالعه کردیم. متاسفانه فرصت خوندن زبان رو پیدا نکردیم.
4- کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته بهداشت حرفه ای کدام ها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
- برای مبحث ایمنی چهار کتاب ایمنی برای مهندسی محمد فام
- ارزیابی ریسک محمد فام
- مهندسی حریق گلمحمدی
- و شاخص های عملکردی احسان ا.. حبیبی
- سم شناسی استیسی فصل های مهم با توجه به کنکور سوالات گذشته
- صدا و ارتعاش گلمحمدی
- نور و روشنایی گلمحمدی
- تهویه صنعتی جعفری
- تنش های گرمایی گلبابایی
- ارگونومی ارمکی
بازم تاکید میشه لازم نیست همه ی فصول کتابا خوانده شود با توجه به سوالات کنکورهای گذشته فصل های مهم فقط مطالعه شود و با توجه به حفظی بودن مطالب حتما در هر درس خلاصه برداری انجام شود.
1-لطفاً خودتان رابه طوركامل معرفي نماييد .
“الا بذکر الله تطمئن القلوب”
با عرض سلام خدمت دوستان ; رعنا پور صادقفرد هستم از شهر کرج .
2-نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
در رشته بهداشت حرفهای رتبه 8 سهمیه و کشوری را کسب کردهام .
3- فارغ التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
فارغالتحصیل بهداشت حرفهای از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با معدل 17.51 در سال 1396 بودهام .
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كردهايد؟
خیر
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را به طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
تقریبا مطالعه برای کنکور را بعد از اعلام نتایج قطعی سال گذشته (اواخر شهریور) شروع کردم ولی همراه با جدیت نبود و در برخی مقاطع سال به طور کامل از فضای مطالعاتی جدا میشدم .( مانند نیمه اول پاییز و تمام ماه رمضان ) در بهترین حالت مطالعه در ماههای آبان تا دی و در اردیبهشت ماه به بیش از 10 ساعت مطالعه نیز رسیده بودم .
6- درصد دروس شما به چه صورت بوده است؟
بهداشت حرفهای 31 ; فیزیک 18 شیمی 32 ارگونومی 19 و زبان عمومی 64
7- منابعی درسی را که مطالعه کردهاید ذکرکنید.
اغلب منابع مطالعاتیام همان منابع معرفی شده توسط سازمان سنجش بوده است :
کتب ایمنی : آییننامههای وزارت کار; ایمنی برای مهندسین دکتر محمد فام ; ایمنی کاربردی دکتر حبیبی ; مهندسی حریق دکتر گلمحمدی(تنها 100 صفحه اول)
بهداشت : نمونه برداری دکتر بهرامی(جلد 1 و 2) و استاد حاجقاسمخان ; سم شناسی شغلی استیسی( ترجمه دکتر نجفآبادی) وسمشناسی صنعتی استاد حاجقاسمخان ; مهندسی روشنایی و صدا دکتر گلمحمدی ; پرتو دکتر منظم ; تنشهای حرارتی دکتر گلبابایی ; ارگونومی جزوه درسی استاد مصطفی جعفری
زبان عمومی : زبان لزگی و Eseential Words for TOFEL
کتابهای تست: سری کتاب های OHT برای سم شناسی و عوامل فیزیکی ; شیمی عمومی دکتر خلیلی ; ریاضیات مهندس مکرمی و مجموعه سوالات دکتر حلوانی و حمه ریاضی
8- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
تاثیر گذارترین عامل لطف خداوند و دعای پدر و مادرم بود اما عامل موثر در موفقیت هر فرد تلاش و پشتکار فراوان است . معلومات درسی و علاقه فراوان به هدف و ناامید نشدن درطول زمان مطالعه نقطه پرش بزرگی برای من بوده است . پشتوانه علمی تقریبا خوب در درسهای عوامل فیزیکی سبب شده بود تا وقت کمتری را برای مطالعه جدی این دروس بگذارم و نهایت سعی را برای مرور این دروس بهکار گیرم .
9- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
توصیه من به داوطلبان سال آینده این است که مطالعه را در اولین زمان ممکن آغاز کرده و در زمان مطالعه خلاصهبرداری را فراموش نکنند چرا که در ماه انتهایی به صرفهترین و در دسترسترین منبع برای مرور درسهاست و بدانند که همه افراد در مقطعی از دوره مطالعاتی خود دچار لغزش شده و از هدفهای خود دور میشوند اما تنها کسانی موفق خواهند شد که دوباره به مسیر اصلی خود برگردند و تلاش خود را ادامه دهند .
موفق باشید
با سلام. من احسان غفاری، کارشناسی بهداشت حرفه ای دانشگاه شهید بهشتی هستم. با معدل ۱۷.۴۷
2- در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
در شته های ارگونومی و بهداشت حرفه شرکت کردم رتبه در کل و سهمیه ارگونومی رتبه ۲ و رتبه کل و سهمیه بهداشت حرفه ای رتبه ۹ رو آوردم
درصدام هم به شرح زیره:
ارگونومی : کلیات ارگونومی ۵۹.۷ – تشریح و فیزیولوژی انسانی ۲۷.۷ – فیزیک و مکانیک ۳۶.۱ – مدیریت سازمانی ۱۹.۴ – روانشناسی عمومی ۲۵ – ریاضی ۴۸.۶ – زبان عمومی ۷۶.۶
بهداشت حرفه ای: بهداشت حرفه ای ۲۵.۸ – فیزیک ۱۱.۷ – شیمی ۱۸.۳ – ارگونومی ۳۷.۷ – ریاضی ۵۹.۶ – زبان عمومی ۶۷.۵
3- تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
من از اوایل اردیبهشت امسال شروع کردم و روزای زوج رو میرفتم کتابخونه میخوندم و روزای فرد سر کار بودم اما از اوایل خرداد ماه تقریبا سعی میکردم هر روز بخونم ک تا روزی ۶ ،۷ ساعت هم میرسید
4- کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته بهداشت حرفه ای کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
من خودم کتابایی ک توسط سازمان سنجش معرفی شده بود رو سعی میکردم بخونم البته همونطوری ک میدونید، سازمان سنجش بجای معرفی منابعی ک فارسیشون موجوده، رفرنس های انگلیسی معرفی میکنه ک توصیه من اینه ک حتما و حتما بچه ها برن تک تک موضوع هارو خودشون از رفرنس های اصلی پیدا کنن و برن منبع فارسیشو بخونن که نه زیاد خونده باشن و نه کم. من خودم سم شناسی رو از جزوه ی دکتر نقاب عزیز خوندم که واقعا کافی و جامع بود برام. صدا و ارتعاش دکتر گلمحمدی رو کامل خوندم چون هرچند که کاملش نمیاد تو کنکور ولی اطلاعات خوبی بهتون میده. تنش های حرارتی دکتر گلبابایی، ایمنی محمدفام، جزوه های ارگونومی دکتر وثوقی عزیز ک بسیار کمکم کرد، بخشایی از ارگونومی هلاندر ترجمه شده توسط دکتر چوبینه، جلد اول نمونه برداری دکتر بهرامی، جزوه های مدیریت دکتر علی بابایی.از همه مهم تر اینکه حتما و حتما تست های سال های پیش رو بزنن دوستان و جوابهاشونو به طور دقیق بخونن امیدوارم ک موفق باشن
1- سلام لطفا خودتان را معرفی کنید؟ و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است.
سلام. بنده محسن نصری هستم.لیسانس فیزیک جامد دانشگاه پیام نور اصفهان با معدل ۱۳:۵۵
2- در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشته های ازمون دادید؟ رتبه و درصد های که اوردین در درس های مختلف چقدر بوده است؟
در ازمون ارشد مهندسی بهداشت حرفهای شرکت کردم رتبه در کل 10 رتبه در سهمیه 10شدم و درصدهای بنده در این رشته،بهداشت حرفهای ۳۶.۰۵۴ فیزیک ۵۶.۸۶۳ شیمی ۴۵ ارگونومی ۷.۴۰۷ ریاضی ۲۴.۵۶۱ انگلیسی 0
3-تقريبا از چه زماني مطالعه براي آزمون را شروع كرديد؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود ؟
از اوایل مهرماه با روزی سه ساعت شروع کردم و رفته رفته مطالعم را بیشتر کردم و در خرداد تا هشت الی نه ساعت مطالعه میکردم.
4-کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته بهداشت حرفه ای کدامها هستند و در هر درس چه توصیه های خاصی به داوطلبان دارید؟
منابعی که من مطالعه کردم شامل سه جلد نمونهبرداری بهرامی،نمونه برداری چوبینه،تهویه جعفری،ایمنی برای مهندسین فام،ایمنی کاربردی حبیبی، سم شناسی استیسی و شاه طاهری،صدا و ارتعاش گلمحمدی،تنش حرارتی گلبابایی،روشنایی گلمحمدی،پرتوهای یونساز منظم،۱۰۰ صفحه اول حریق گلمحمدی ومجموعه سوالات بهداشت حرفهای حمه و در دروس فیزیک و شیمی و ریاضی جزوات کنکوری که داشتم را مطالعه کردم. توصیه بنده این است که داوطلبین قبل از مطالعه منابع،سوالات کنکور اخیر را نگاه کنند تا مباحث مهم و نوع سوالات را به خوبی متوجه شوند و مباحث مهم کتابها را مطالعه کنند و نیازی به خواندن کل کتابهای تخصصی نیست و در درس فیزیک،چهار جلد هالیدی به علت حجم بسیار بالا توصیه نمیشه و به خلاصهای از فصول فیزیک اکتفا کنند و در مبحث شیمی، شیمی۲ و شیمی اسیدها و بازها مهمتر است و در ریاضی حتما مبحث انتگرال را مطالعه کنند و در اخر ارزوی موفقیت برای داوطلبین عزیز را دارم.
با سلام
سجاد مظفری هستم دانشجوی سال آخر مهندسی بهداشت حرفهای از دانشگاه علوم پزشکی کردستان
معدل دوره : ۱۷.۲۶
رتبه کل : 11 رتبه در سهمیه : 1
منابعی که خوندم:
عوامل فیزیکی:
مهندسی صدا دکتر گل محمدی
روشنایی دکتر گل محمدی
پرتو دکتر منظم تا سر کنترلها
تنش های حرارتی، جزوه آقای مهندس خوبی (کردستان) را خوندم که هم کتاب خانم دکتر گلبابایی را شامل میشد هم آقای دکتر گلمحمدی
عوامل شیمیایی:
جزوه تهویه دکتر عابدی (کردستان) که واقعا کامل بود
کتابهای دکتر بهرامی جلد ۱و ۲ و ۳ (فقط فصلهایی که تا بحال سوال ازشون طرح شده)
کتاب روشهای نمونه برداری دکتر چوبینه (شامل ۴فصل مهم و کم حجم)
سم شناسی:
ترجمه دکتر استیسی (فقط فصلهای مهم که رتبههای سالهای گذشته معرفی کردن) + بخشهایی از کتاب شاه طاهری که تا الان سوال ازش اومده مثلا فرمولهای حدود مواجهه و NOAEL و SHD و… (تقریبا صد صفحه اول)
ارگونومی:
ارزیابی پوسچر دکتر چوبینه و جزوات دکتر درویشی(کردستان)
ایمنی:
جزوه حریق و برق و PPE دکتر غلامنیا
جزوه ارزیابی ریسک دکتر عابدی
کتاب ایمنی و بهداشت برای مهندسین دکتر حلوانی
کتاب ایمنی و شاخص های عملکرد در صنعت دکتر حبیبی
کتاب مهندسی ایمنی دکتر فام
کتاب مهندسی حریق دکتر گلمحمدی(۱۰۰صفحه اول)
فیزیک :
فقط سوالات سالهای قبل از کتاب آقای حمه رضایی + عوامل فیزیکی خودمون
شیمی :
فقط سوالات سالهای قبل از کتاب آقای حمه رضایی+شیمی دبیرستان
ریاضی :
فقط نکتهها و تست های سالهای گذشته که توسط آقای هادی علیمرادی( کارشناس بهداشت حرفهای)تحلیل و بررسی میشد.
زبان :
من خیلی زبان کار کرده بودم (کتابهای دکترمهاجرنیا و لزگی) ولی متاسفانه بخاطر تغییر سطح سوالای ارگونومی، شیمی و ریاضی، وقت کم آوردم و فقط پنج شیش دقیقه آخر تونستم زبان جواب بدم
تست:
کتاب جامع آقای حمه رضایی و همکاران که واقعا کمک کننده بود. این کتاب خیلی مهمه (هیچ کتابی مبرا از اشتباه نیست، بعضی قسمتهای این کتاب ایرادات جزئی وجود داره ولی در کنار فواید و نکات زیادش، قابل چشم پوشی هست)+ بعضی از سوالات آزمون ph.d از کتاب آقای حکمآبادی
آخر صحبتهام میخوام بگم بنده از اواسط آبان ماه شروع کردم به خوندن ولی بخاطر دوره کارآموزی یه وقفه ۳۰روز (تو اردیبهشت و خرداد دقیقا ۲۰ روز مونده به آزمون) تو مطالعهم بوجود اومد و کلا از خوندن فاصله گرفتم ولی تحت تاثیر صحبتهای دوست خوبم آقای هادی علیمرادی دو مرتبه شروع کردم و واقعا برام سنگ تمام گذاشتن ،با وجود اینکه خودشون هم با بنده کنکور ارشد شرکت میکردن و من هم رقیب ایشون محسوب میشدم ولی همیشه کمک حال ما بودن ، بنده از راهنماییها و دانش ایشون نهایت قدردانی و تشکر را دارم، من واقعا حسن نیت ایشون رو تحسین میکنم، امیدوارم مثل همیشه موفق و سربلند باشند. و هم چنین آرزوی موفقیت برای همه دوستان
1- لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.
با سلام و عرض ادب، رحمان زارع هستم از شهر شیراز
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
بنده رتبه 12 سهمیه آزاد و 14 کل رو کسب کردم.
3- فارغ التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
فارغ التحصیل مهندسی بهداشت حرفه ای سال 94 از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.هستم
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟
خیر،بعد فارغ التحصیلی دو ماه رو به کنکور اختصاص دادم (کنکور 95)ولی به دلیل اینکه قبل از ان شاغل بودم و کمی دیر شروع کردم نتیجه دلخواهم رو بدست نیاوردم.
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را بهطور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
من به تازگی خدمت سربازی رو از طریق امریه در قرارگاه خاتم الانبیا به اتمام رسوندم و در انجا هم توی فیلد بهداشت حرفه ای و ایمنی کار میکردم که انگیزه ای بود برای ادامه تحصیل ؛ولی به دلیل مشغله زیاد وقت زیادی رو نمیتونستم برای کنکور اختصاص بدم . از اواخر دی ماه بطور جدی شروع به مطالعه کردم که معمولا عصرها بعد از کار بین روزی 4 نهایتا 6 ساعت مطالعه داشتم البته روزهای تعطیل این زمان به 9 تا 10 ساعت میرسید.
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
به بهداشت حرفه ای علاقه مند بودم و این پتانسیل رو هم درون خودم میدیدم که به مقاطع بالاتر برم.
7- درصد دروس شما به چه صورت بوده است؟
همین طور که از درصدهای بقیه بچه های رتبه برتر مشخص هست امسال نسبت به سال قبل بهداشت حرفه ای و ارگونومی واقعا سخت بودند و بعضا کسانی از قبولی ها هم بودند که حتی ارگو را منفی زدند و من هم سوالی از ارگو رو جواب ندادم.بهداشت حرفه ای:37.415 فیزیک : 23.529 شیمی:25 ارگو و ریاضی صفر و زبان: 68.33
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
با درس زبان شروع کردم چون علاقه داشتم بهش و پایه زبانم نسبتا خوب بود که شامل کتاب 504 لغت رضا دانشوری(لازمه که حتما برای 504 به معانی کلمات در جمله ها برای تقویت درک مطلب هم توجه بشه)و سپس کتاب آبی زبان عمومی ویژه کارشناسی ارشد گروه پزشکی تالیف دکتر رضا رضازاده و نهایتا تست های ارشد چند سال اخیر رو از کتاب لزگی خوندم. برای شیمی دوم دبیرستان و پیش دانشگاهی را از کتاب های کمک آموزشی استفاده کردم و خلاصه برداری کردم که خیلی توی جمع بندی کمکم کرد و کتاب تست شیمی عمومی IQB رو خوندم.درس فیزیک هم با توجه به تیپ سوالات دهه 90 من روی عوامل فیزیکی بهداشت حرفه ای و مباحث پایه ای آن وقت گذاشتم و صرفا مرور سوالات سال های گذشته؛ ولی با توجه به این که امسال دوباره تیپ سوالات فیزیک به مباحث پایه ای بازگشته بود توصیه میکنم که فیزیک دبیرستان یا هالیدی مطالعه بشه.در مورد اختصاصی ها عوامل شیمیایی 3 جلد دکتر بهرامی، پرتو جزوه ی دکتر منظم دانشگاه تهران،سم شناسی جزوه ی دانشگاه شیراز دکتر نقاب و قسمتی از کتاب مقدمه ای بر سم شناسی جان تیمبرل ،صدا و ارتعاش و روشنایی کتاب های دکتر گل محمدی، تهویه صنهتی جزوه دکتر جعفری و جزوه ی مهندس متین که استاد خودم در دانشکده HSEبودند واقعا کمک کننده بودند،ایمنی کتاب ایمنی برای مهندسین دکتر حلوانی و ایمنی کاربردی در صنایع دکتر حبیبی،تنش حرارتی دکتر گل بابایی و برای درس ارگونومی کتاب دکتر ارمکی و مهندسی عوامل انسانی و ارزیابی پوسچر دکتر چوبینه رو خوندم.و برای تست نیز از کتاب تست مهندس حمه رضایی استفاده کردم و در کنارش کتاب تست مهندس حکم آبادی و سوالات دکترا رو هم بررسی کرده بودم.
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
من روی وقت های آزادی که حین سربازی داشتم برای ارشد برنامه ریزی کردم و از نتیجه ای هم که کسب کردم راضی هستم و اگر قبول نمیشدم چیزی از دست نمیدادم برای سال آینده برنامه ریزی رو به همین صورت پیاده میکردم.
10- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید
در مورد منابع مطالعاتی من از هیچ پکیجی استفاده نکردم و به نظر من هیچ منبعی بهتر از کتاب های رفرنس و نهایتا جزوات استاد های مطرح نیست ،من ابتدا خلاصه های دو تا از دوستان که به من لطف داشتن رو تهیه کرده بودم و برای درس های ایمنی(کتاب دکترحلوانی) و عوامل شیمیایی و ارگونومی استفاده کردم ولی رفته رفته به این نتیجه رسیدم که از خلاصه برداری های خودم بهتر نتیجه میگیرم البته این مورد شاید در اول راه واقعا زمانبر باشه ولی موقع جمع بندی خیلی فرد رو جلو میبره.
در اخر ارزوی موفقیت برای داوطلبانی که برای سال آینده تلاش میکنند را دارم.
1-لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد .
به نام خالق یکتای بی همتا
با عرض سلام و ادب ، سودا پناهی هستم ، از شهر ارومیه، فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، رشته مهندسی بهداشت حرفه ای با معدل 17.58 .
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
رشته مهندسی بهداشت حرفه ای ، با رتبه در سهمیه آزاد 17 .
3- فارغالتحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
دانشگاه علوم پزشکی ارومیه . در بهمن ماه سال 1395 (7 ترم)
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟
نخیر ، سال 96 بلافاصله پس از فارغ التحصیلی برای اولین بار در کنکور ارشد شرکت کردم و تجاربی به دست آوردم که در قبولی امسالم بسیار موثر بودند.
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را بهطور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
تقریبا در طول تحصیل سعی میکردم همواره که مشغول کار بودم ، مطالعه کنم . ولی از 20 بهمن سال 95 کار را رها کرده، شروع کردم به جمع کردن منابع اصلی و مطالعه اکثر کتاب های موجود در مورد رشته بهداشت حرفه ای موجود در بازار ، بدون توجه به منابع اصلی کنکور ، که این امر باعث شد بنده در طی 5 ماه مطالعه تا آزمون سال 96 به درک عمیقی از این رشته دست یابم. پس از آزمون سال 96 با کسب رتبه 108 که صرفا به خاطر دروس اختصاصی و زبان بود؛ دو ماه استرحت کردم و تقریبا از اوایل مهرماه به صورت جدی شروع به مطالعه منابع اصلی کنکور و دروس عمومی کردم اوایل متوسط مطالعه روزانه ام حدود 4 ساعت میشد ولی در روز ها و هفته های پایانی ساعت مطالعه ام به 8 یا 9 ساعت در روز رسید. ( لازم هست ذکر کنم که برای همه ما مشکلاتی پیش میاد که ما با غلبه به اونها میتونیم قهرمان زندگی خودمون باشیم ؛ منم مثل خیلی از دوستان مشکلاتی اعم از، از دست دادن عزیزی از خانواده دقیقا 5/1 ماه مونده به کنکور(که ضربه عمیقی بود) یا سایر مشکلات دیگر مواجه بودم)
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
بنده علاقه وافری به این رشته دارم و هر چه بیشتر درموردش یاد میگیرم ، کنجکاوی و عطشم بیشتر میشه. در واقع خیلی مایل هستم که بتونیم هر چه توانمند تر این رشته رو در ایران عزیزمون گسترش بدیم و درهای جدیدی از علم و عمل رو به روی صنایع و محیط های دانشگاهی و… باز کنیم؛ بنابراین لازمه این کار داشتن سواد حداقلی در این رشته میباشد و از نظر من ادامه تحصیل گزینه مناسبی برای این کار میباشد.
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟
با توجه به ایراداتی که بعضا در کلید سوالات و یا در خود سوالات مشهود بود، درصد های امسال چنگی به دل نمیزنند. بنابراین از دوستان میخوام که عجولانه قضات نفرمایند.
- بهداشت حرفه ای 34.69
- فیزیک 41.17
- شیمی 8.33
- ارگونومی -3.7
- ریاضی 57.89
- زبان عمومی 15.83
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
منابع دروس تخصصی:
عوامل شیمیایی:
روش های نمونه برداری و تجزیه آلاینده های هوا تالیف دکتر بهرامی هر 3 جلد – تهویه صنعتی دکتر جعفری- جزوات نمونه برداری دکتر بهرامی
عوامل فیزیکی:
صدا و ارتعاش دکتر گلمحمدی- بهداشت پرتو ها تالیف دکتر منظم- تنش های حرارتی محیط کار تالیف دکتر گلبابایی- روشنایی دکتر گلمحمدی
ایمنی صنعتی:
کتاب ایمنی و بهداشت برای مهندسین دکترفام و دکترحلوانی- کتاب شاخص های ایمنی و کتاب ایمنی کاربردی در صنایع دکتر حبیبی- حریق دکتر گلمحمدی – مهندسی ایمنی دکتر فام
سم شناسی :
سم شناسی شغلی استیسی ترجمه دکتر ابراهیم نجف آبادی- سم شناسی شغلی دکتر شاه طاهری – جزوات سم شناسی دکتر نقاب
ارگونومی:
کتاب معروف ارمکی- ارزیابی پوسچر دکتر چوبینه
ریاضی :
کتاب ریاضی عمومی مدرسان شریف هر دو جلد (قسمتهایی که در کنکور وزارت بهداشت بیشتر مورد توجه اند) – کتاب ریاضی کرایه چیان
فیزیک:
با توجه به مسائل و مباحث مطرح شده در عوامل فیزیکی و ایمنی صنعتی و عوامل شیمیایی میتوان درصد های بالای 40 زد.
شیمی :
من فقط کتاب های شیمی دبیرستان سال دوم و سوم و دبیرستان رو مطالعه کردم و گاها برخی مباحث (مثل هیبریداسیون و اوربیتال ها و پیوندهای پی و سیگما) رو از کتاب شیمی عمومی مورتیمر مطالعه کردم.
زبان :
کتاب 504 واژه ضروری- کتاب لغات تافل بارونز- کتاب دکترلزگی و مجموعه لغات برای دانشجویان بهداشت دکتر یوزی
سوالات سنوات اخیر:
کتاب سوالات آزمون های ارشد مهندس حمه رضایی – سوالات دکتری سالهای 87 تا 97
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
میدونستم نتیجه تلاش ها هیچ وقت بی پاسخ نمیمونه و قطعا خداوند بد قول نیست . پس ته دلم مطمئن بودم که به امید خدا قبول میشم. برا همین برنامه هام فقط برای ارشد بود.
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
در درجه اول ایمان به خدایی که همیشه در صحنه زندگی حضورداره و خانواده دلسوزم – در درجه دوم اساتید و مسئولین دانشگاهی بسیار محترم و دلسوزی که داشتم و واقعا الگوی خوبی برای بنده بودند، و ناگفته نماند که همصحبتی و مشاوره با برخی رتبه های سالهای 94- 95 و 96 قطعا راه گشا و انرژی بخش بوده و از همه این عزیزان نهایت تشکر و قدر دانی رو دارم.
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
نه هیچ موردی نیست و از شما متشکرم.
1-لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد .
با سلام قبولی در کنکور ارشد را به همه پذیرفته شدگان تبریک عرض میکنم
کیمیا هلشی هستم از کرمانشاه
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای شرکت کردم با رتبه کل 18 و رتبه 16 در سهمیه
3- فارغالتحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه- دانشکده بهداشت در سال 1395 با معدل 17.01فارغ التحصیل شدم
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟
نه من سال گذشته در آزمون شرکت کردم ولی چون به همراه کارآموزی بود و برنامه منظمی نداشتم رتبه کل رو دقیق به خاطر ندارم حدود 254 بود . امسال (97) برای دومین بار در آزمون شرکت کردم.
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را بهطور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
من از تابستان سال 96 استارت جمع آوری منابع رو زدم ولی تا اواسط مهر فقط تونستم چند کتاب رو به صورت روزنامه وار بخونم از اواسط پاییز جدی تر و منظم شروع به خوندن کردم .اوایل حدود سه ساعت می خوندم ولی دو ماه آخر به 7 ساعت هم می رسید اما متناوب بود و خیلی آدم منظمی نیستم که با برنامه دقیق پیش برم ،توی بهمن ماه خیلی نا امید بودم گاهی می شد یک هفته خوندن رو کنار می گذاشتم و برعکس این موضوع گاهی ساعت مطالعه ام حدود 11 ساعت در یک روز می رسید به نظرم با توجه به شرایط برای هر فرد می تونه متفاوت باشه و تنها نکته مهم که به همه داوطلبان توصیه میکنم خودشون رو باور داشته باشن و با انگیزه درس بخونن .
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
علت ادامه تحصیل به چند عامل مختلف بستگی داره و تنها یک دلیل نداره ولی من به شخصه از درس خوندن لذت می برم و در حال حاضر قصدم از ادامه تحصیل افزایش اطلاعاتم در زمینه رشته بهداشت حرفه ای است چون به رشته ام علاقه مندم.
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟
درصد های کارنامه علمی من شامل: بهداشت حرفه ای 35.37 ،فیزیک 35.29 ،شیمی 13.33،ارگونومی 0، ریاضی 42.10،زبان عمومی 30.0
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
عوامل شیمیایی: سه جلد کتاب روش های نمونه برداری ئ تجزیه آلاینده ها از دکتر بهرامی ، روش های نمونه برداری چوبینه
تهویه صنعتی جعفری،طراحی سیستم تهویه صنعتی نیک پی،
عوامل فیزیکی: مهندسی صدا و ارتعاش گلمحمدی، مهندسی روشنایی گلمحمدی، بهداشت پرتوها منظم، تنش های حرارتی گلبابایی،
ایمنی: ایمنی برای مهندسین ترجمه ایرج فام، 120 ص اول مهندسی حریق گلمحمدی، ایمنی و شاخص های ارزیابی حبیبی
سم شناسی نیل استیسی و 120 ص اول سم شناسی شاه طاهری
عمومی ها : ریاضی عمومی جلد یک کرایه چیان، شیمی مهرو ماه دبیرستان ، فیزیک در بهداشت مکرمی ، زبان 504 و 30درس تافل و دو جلد کتاب مهاجرنیا، ارگونومی: روش های ارگونومی هلاندر، روش های ارزیابی ارگونومی کیخامقدم
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
با توجه به علاقه ای که دارم حتما برای آزمون سال بعد تلاش بیشتری می کردم و اینکه دنبال شغل می رفتم
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
در میان عوامل مختلف زمینه ارامش روانی اولویت داره بر هر چیزی ، یکی از عوامل موفقیت من همراهی خانواده ام تو این مدت بود واقعا از خواهرم خیلی خیلی ممنونم که همیشه کنارم بود، کمک حالم بود و کلا بمب انرژی بود برام
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
خیلی جا داره تشکر کنم از آقای مهندس ساجدیان که توی این یکسال پا به پا همراهم بودن ایشون ، مواقع نا امیدی و کم اوردن ها همشه باعث انگیزه خوندن من می شدن و با برنامه ریزی و پیگیری ایشون بود که من تونستم رتبه خوبی کسب کنم
من خودم فقط منابع اصلی رو خوندم و تنها مشاورم مهندس ساجدیان رتبه 5 سال 96 از گروه آموزشی – مشاوره ای سیگما بودند.
Tab Content goes here
Tab Content goes here
⇐ کارنامه رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 97
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)