مصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 98
نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: کنکور و تحصیلات تکمیلیلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=51454مصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 98
3 دیدگاه/در کنکور و تحصیلات تکمیلی/توسط Sirvan Sheikhiمصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 98
مصاحبه با رتبه های برتر ارشد بهداشت حرفه ای سال 98
دانشجویان بهداشت حرفه ای قبولی داوطلبان را در کنکور ارشد بهداشت حرفه ای سال 98 تبریک عرض می نماید.
این مصاحبه ها هر ساله برای معرفی افراد برتر, افزایش اطلاعات داوطلبین از منابع, درصد, مدت زمان مطالعه و … در سایت قرار می گیرد.
داوطلبان قبولی جهت مصاحبه می توانند فایل زیر را دانلود و بعد از پاسخگویی به سوالات از طریق لینک قرار گرفته فایل را برای ما ارسال کنند تا در این قسمت ثبت شود و مثل همیشه از توصیه ها و نکات سازندشان بهره ببریم.
از همکاری شما سپاسگزاریم.
1- سلام لطفاً خودتان را معرفی کنید؟ و اینکه رشته و دانشگاه محل تحصیل شما در مقطع لیسانس چه بوده است.
با سلام و عرض ادب. علی جعفری هستم از اصفهان. ورودی سال 94 دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مقطع کارشناسی پیوسته رشته مهندسی بهداشت حرفهای و ایمنی کار و با معدل 18.37 فارغالتحصیل شدم از این دانشگاه.
2- در کنکور ارشد وزارت بهداشت در چه رشتههای آزمون دادید؟ رتبه و درصدهای که آوردید در درسهای مختلف چقدر بوده است؟
بنده فقط در رشته مهندسی بهداشت حرفهای شرکت کردم و رتبه 1 رو بهدست آوردم. درصدها هم به شکل زیر بودند:
تخصصی: 52 فیزیک: 46 شیمی: 33 ارگونومی: 26 ریاضی: 22 زبان: 83
3- تقریباً از چه زمانی مطالعه برای آزمون را شروع کردید؟ و برنامه مطالعه شما به چه صورت بود؟
بنده مشخصاً برای کنکور از دی ماه مطالعهام را شروع کردم و تا زمان کنکور میانگین روزانه 5 الی 6 ساعت مطالعه داشتم. ولی مباحث اصلی دروس اختصاصی و درس زبان رو با توجه به این که سعی داشتم در طول تحصیل در دوره کارشناسی مطالعه کنم، تا حدودی آشناییهای لازم رو داشتم و این درسها را راحتتر پیش میبردم. فکر میکنم عامل اصلی اینکه درصدهایم کمی خوب شده همین مطالعات دوران کارشناسی بوده. البته هدف شخصی من کسب درصدهای بالاتری بود که متأسفانه حاصل نشد.
4- کتابها و منابع پیشنهادی شما در هر یک از دروس رشته مهندسی بهداشت حرفهای کدام ها هستند و در هر درس چه توصیههای خاصی به داوطلبان دارید؟
بنده منابع مطالعاتی و تحلیل سؤالات سنوات گذشته را در فایلی مجزا به پیوست ارائه دادهام. اما در اینجا تمایل دارم چند تجربه کلی خودم که شاید کمکی به دوستان و همچنین سطح علمی و عملی این رشته بکند را ذکر کنم؛ به نظرم هدف مناسب برای ادامه تحصیل در این رشته کسب رتبه، مدرک یا الزاماً ورود به دانشگاهی خاص نیست، بلکه تمامی این موارد می توانند وسیلهای برای فراگیری علم موجود در این رشته در جهت سالمسازی محیط های شغلی باشند.
چیزی که میشود گفت شاید برای برخی از داوطلبان دور از چشم مانده و باعث شده تمرکز اصلی بر روی “تستزنی و مطالعه تنها برای تست و نه برای یادگیری و استفاده” قرار بگیرید. با چنین هدفگذاری و نگرشی مطالعات در تمامی دروس حتی مباحثی که ممکنه علاقه کمتری برای آنها وجود داشته باشد راحتتر خواهد شد و یادگیری هم افزایش پیدا می کند. برای این کار هم به نظرم هیچ راهی بهتر از مطالعه منابع علمی شناخته شده که اغلب داوطلبان با آنها آشنایی دارند در کنار توجه به سؤالات سنوات گذشته جهت پی بردن به موضوعات مهمتر نیست. به علاوه بنده هیچگونه منبع کمک درسی رو توصیه نمیکنم و حتی برای داوطلبین و مخصوصاً برای خود رشته مضر می دانم. همچنین یک زمانبندی و برنامهریزی حتماً نیاز است برای اینکه منابع مورد نیاز رو داوطلبان به حد مطلوبی مطالعه کنند. بهترین روش مطالعاتی هم برای هر شخص روشی هست که خود فرد تشخیص می دهد. امیدوارم تسلط داوطلبان دورههای آتی بر روی منابع و موضوعات بالاتر بره و شاهد درصدهای بالاتری در دورههای آتی باشیم.
5- در مورد نمره حدنصاب زبان طبق مصوبات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام که 25% بود و برای کلیه داوطلبان شرکتکننده در آزمون امسال محاسبه و اعمال شد چیست؟
به نظرم تصمیم کاملاً درستی است. منابع و رفرنسهای موجود فارسی اگرچه مناسب هستند اما کافی نیستند و یکی از نیازهای ادامه تحصیل در مقطع ارشد مطالعه منابع و همچنین مقالات است که اکثراً به زبان لاتین منتشر میشوند. این موضوع هم که تعدادی از داوطلبان سنوات گذشته با درصدهای خیلی پایینی در این درس وارد مقطع ارشد میشدند مزید بر علت است.
6- نظرتان در مورد شبیه ساز پاسخنامه کنکور ارشد بهداشت حرفهای و ارگونومی سال 98 که توسط انجمن بهداشت حرفهای ایران در سامانه ohazmoon.ir انجام شد. چیست؟
به نظرم برنامه و کار خوبی است و باعث میشود تا زمان اعلام نتایج نگرانی داوطلبان کمتر بشود یا حداقل یک آگاهی نسبی به وضعیتشان در بین دیگر شرکتکنندهها پیدا کنند. نتایجی هم که برای بنده ارائه داد بسیار به نتایج نهایی نزدیک و کمککننده بود. با توجه به پیگیریهای خوبی هم که توسط انجمن بهداشت حرفهای ایران برای این شبیهساز صورت میگرفت، امیدوارم در سالهای بعد داوطلبان بیشتری از شبیهساز استفاده کنند و به صحت و کیفیت هرچه بیشتر این برنامه کمک کنند.
ممنون از شما و رسانه خوبتان.
مصاحبه کننده: انجمن بهداشت حرفه ای ایران
1- با سلام. لطفا خودتان را معرفی کنید.
به نام ایزد یکتا
سلام عرض میکنم و ممنونم از تبریکتون.
پوریا احمدی جلال دهی هستم از شهر رشت.
2- فارغ التحصيل از كدوم دانشگاه و در چه سالي هستيد؟ معدلتون چند بوده و برای چندمین بار در کنکور کارشناسی ارشد شرکت میکنید؟
بنده در سال 1395 از دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معدل 17/30 فارغ التحصیل شدم و برای بار دوم بود که امتحان ارشد میدادم، البته اولین بار بود که واسه آزمون آماده می شدم و مطالعه داشتم.
البته امسال تو رشته ارگونومی هم شرکت کرده بودم.
3- در آزمون امسال چه رتبه ای رو کسب کردید؟ لطفا درصد های خودتون رو ذکر کنید.
رتبه 2 رشته مهندسی بهداشت حرفه ای و رتبه 7 رشته ارگونومی.
درصد های رشته مهندسی بهداشت حرفهای:
- بهداشت حرفه ای 36/806
- فیزیک 50
- ریاضی 57/895
- شیمی 38/333
- ارگونومی 33/333
- زبان انگلیسی 65/833
4- از چه زماني مطالعه براي كنكور رو شروع کردین؟ کمیت و کیفیت مطالعه شما چطور بود؟ لطفا منابعی رو که استفاده کردید نام ببرید.
بعد از اتمام خدمت سربازیم از مهر ماه 97 شروع به مطالعه کردم و به دلیل اینکه شاغل بودم مطالعه مفیدم از روزی 5 ساعت بیشتر نمیشد.
تقریبا از آذرماه بود که با دسترسی به درسنامه سیگما مطالعه ی خودم رو نظم بیشتری دادم و تمرکز بیشتری روی دروس اختصاصی گذاشتم.
از اواسط اسفند 97 و بعد از اینکه بیکار شدم(طرحم رو تمدید نکردن) ساعت مطالعه ام به روزی 10 ساعت رسید و تقریبا یک ماه آخر دیگه زمان رو نگاه نمیکردم و فقط به اتمام مطالب و تست ها فکر میکردم و شاید به روزی 13 ساعتم میرسید.
دروس اختصاصی:
دور اول دروس اختصاصی رو از درسنامه جلو بردم البته بعضی از جاها که لازم میدیدم به منبع اصلی رجوع میکردم و توی کتاب درسنامه نکته برداری می کردم.
متاسفانه اهل خلاصه برداری نبودم ولی خب تونستم با تکرار زیاد مطالب درسنامه، به تسلط نسبتا خوبی برسم.
منابع دروس اختصاصی:
درسنامه سیگما اولین منبع من بود و به نظرم واقعا عالی تدوین و جمع آوری شده، همچنین در کنار درسنامه جامع سیگما برای بعضی از مطالب از کتاب های منبع نکته برداری می کردم: دروس نمونه برداری و تجزیه آلاینده های هوا، سم شناسی، صدا و ارتعاش، تنش های حرارتی محیط کار، بهداشت پرتو ها و روشنایی رو به صورت کامل از درسنامه خوندم و فقط در حد اینکه مثالای بیشتر حل کنم و نکته برداری کنم به منبع اصلی رجوع کردم.
برای درس ایمنی بعد از اتمام درسنامه سیگما کتاب تست سنوات گذشته ارشد مهندسی HSE رو خوندم و برای درس تهویه علاوه بر درسنامه، جزوه آقای دکتر حیدری و کتاب آقای دکتر جعفری رو هم مطالعه کردم.
دروس عمومی:
برای زبان تقریبا هرروز وقت میزاشتم و با اینکه زبانم خوب بود ازش غافل نمیشدم، کتاب های essential words for the TOEFl، سیگما 7 و لزگی که برای تست سنوات گذشته ازش استفاده کردم واقعا کمکم کردن.
ریاضی رو با جزوه های دوران دبیرستانم و جزوه دکتر مسعودی شروع کردم و بعد از اتمام مباحث مد نظرم تست های جمع آوری شده سیگما رو کار کردم و همچنین مطالب کتاب سیگما رو هم کاملا مرور کردم که به تثبیت اونچه که خونده بودم خیلی کمک کرد.
فیزیک رو از جزوه دکتر مسعودی، درسنامه سیگما و کتاب تست و درسنامه فیزیک در بهداشت کمک گرفتم. البته فیزیک امسال از دروس اختصاصی اومده بود که خوندن درسنامه اختصاصی سیگما کمک خودشو بیشتر نشون داد.
واسه شیمی علاوه بر کتابای دبیرستان و درسنامه سیگما از تست های کنکور سراسری هم کمک گرفتم. و ارگونومی رو فقط از درسنامه سیگما مطالعه کردم.
تست ها: تست های 20 سال اخیر دروس اختصاصی رو از کتاب مهندس حمه رضایی کار کردم و برای دروس عمومی ده سال اخیر رو بررسی کردم.
5- توصیه خاصی به دوستان در مورد دروس و آزمون دارید؟
به نظرم هیچ چیزی تو زندگی نمیتونه جای تلاش رو بگیره، از همه دوستان میخوام واسه اهدافی که تو سرشون دارن تلاش کنن تا این اهداف به واقعیت تبدیل بشه نه اینکه فقط در حد آرزو باقی بمونه. تلاش و ایمان قلبی همه مارو به اونی که لیاقتشو داریم میرسونه.
6- اگر مطلبی هست که دوست داشتین بگین و جزو سوالات ما نبود بفرمایید.
جا داره در آخر از زحمات تیم سیگما از صمیم قلب تشکر کنم مخصوصا مهندس گودرزی عزیز که همیشه تو این مدت کمکم کردن. امیدوارم همیشه رو به جلو حرکت کنید و ما هم لذت ببریم. همیشه مشورت گرفتن از نفرات برتر به آدم احساس آرامش میده و من واقعا از حمایت تیم سیگما سپاسگزارم.
همینطور از خانواده عزیزم سپاسگزارم که تو این یکسال کمکم کردن که تمرکز کافی داشته باشم و همینطور از اساتید دانشکده بهداشت رشت هم که واسه همه ما ها زحمت کشیدن با تمام وجود تشکر می کنم.
مصاحبه کننده: گروه آموزشی سیگما
1- لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد .
مهدی علی نیا آهندانی … از شهر لاهیجان ..فارغ التحصیل مهندسی بهداشت حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
رتبه ی ۳ مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار
3- فارغ التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
بنده فارغ التحصیل از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال تحصیلی ۹۸ هستم
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟
بله
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را به طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
من از تابستان قبل همزمان با اجرای ازمون ارشد شروع به خواندن درس ها کردم که این مطالعه در تابستان خیلی جدی روزانه ۶ ساعت و با نظم جلو رفت اما در پاییز و با شروع ترم هفت دانشگاه ؛ به دلیل شرایط خاص دانشگاه علومپزشکی اردبیل ۱۴ واحد تئوریک باید پاس میشد که خیلی از وقتم و حوصله ام را گرفت و ساعت مطالعم تا زمستان افت شدید پیدا کرد اما همزمان با شروع کارآموزی و مشخص شدن صنعت و شرایط خاص به وجود امده با برنامه ریزی توانستم میانگین تا قبل عید روزانه ۶ ساعت بخوانم .. بعد عید به ۸ الی ۱۰ ساعت رسید و یک ماه و نیم اخر به ده الی ۱۲ ساعت
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
من از جمله افرادی بودم که با آشنایی به شرایط و نوع این رشته وارد آن شده ولی علاقه از ابتدا وجود نداشت .. با گذشت زمان علاقه ام به این رشته بیشتر و بیشتر شد و برای شرکت در مباحث علمی و تحقیقاتی در راستای این رشته و همچنین گرفتن phd برای خودم برنامه ی بلند مدت تنظیم کردم که تا اینجای کار خدارو شکر محقق شد.
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟
- بهداشت حرفه ای ۴۵
- فیزیک ۲۰
- شیمی ۳۳.۳
- ریاضی ۳۱.۵
- ارگونومی ۳۰
- زبان ۸۴.۵
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
منابع ام برای دروس تخصصی: صدا و ارتعاش دکتر گلمحمدی, روشنایی دکتر گلمحمدی, تنش دکتر گلبابایی, سه جلد نمونه برداری دکتر بهرامی, روش و وسایل نمونه برداری دکتر چوبینه, پرتو دکتر منظم, ارگونومی دکتر چوبینه به همراه یک سری اسلاید ها و جزوات رتبه های برتر سال های اخیر, تهویه دکتر جعفری به همراه جزوه مهندس سرانجام هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل, سم شناسی شغلی استیسی, ایمنی دکتر محمد فام و ایمنی در صنایع دکتر حبیبی, ایمنی جزوات دانشگاهی, جزوه ی ارزیابی ریسک دکتر عادل مظلومی که شانس اینو داشتم که این درس و با ایشون پاس کنم و همچنین قسمت هایی از کتاب ارزیابی ریسک دکتر جهانگیری به همراه تست های ۱۲ سال اخیر
دروس عمومی: زبان فقط لزگی خوندم .. شیمی از جزوه ی خانوم نورین استفاده کردم به همراه یک سری نکات و موضوعات از کتب دبیرستان
ریاضی جزوه ی دکتر صفار هم برای انتگرال و هم برای ریاضی غیر انتگرالی که این ها جزوه های دانشگاهی من بودن به همراه یک سری مطالب که از اینترنت پیدا می کردم, فیزیک هم من تست های سال های اخیر و عوامل فیزیکی دروس تخصصی به همراه یک سری درسنامه ها از کتاب فیزیک در بهداشت مهندس مکرمی و کتب دبیرستان به خصوص بحث ایته ها و در اخر تمامی دروس عمومی رو هم تست های ۱۲ سال اخیرشونو کار کردم .
( کتاب تست سال های اخیر مهندسی بهداشت حرفه ای حمه رضایی )
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
من با توجه به شرایطی که پسرها دارند از اول مسیر برای خودم دوراهی و مشخص کردم … اگه قبول نمیشدم صد در صد وارد خدمت سربازی میشدم و وقتم رو برای پشت کنکور تلف نمیکردم و بعد از سربازی دوباره واس ارشد اقدام می کردم
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
اول از همه باور و شناخت خود ادم هستش.. چون هنگام درس خوندن و هدف چیدن موانع و ادم های زیادی جلو راه ادم سبز میشن .. فقط با ایمان به خود و به هدف میشه با این گونه افراد و شرایط مقابله کرد . من بهترین مشوقم رو اول خانوادم میدونم .. چون مسیرم رو باز گذاشتن و به تصمیماتم خیلی احترام قائل میشن .. وقتی که بحث کنکور و ارشد به میان آمد و من بین سربازی و ارشد دو دل بودم اون ها بودن که ثابت کردن اگر تو هر مسیری پا بزارم پشتوانم هستن .. بعد از تمام این موارد جو گرم برخی دوستان و همچنین اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خیلی بهم امید دادن که دلسرد نشم و به راهم ادامه بدم .
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
در پایان میخواستم بگم که من سال اولی بود که در ازمون ارشد شرکت کردم و در ابتدای مسیرم و هنگامی که هنوز دنبال کتب تخصصی بودم برای ارشد حتی یک در صد هم انتظار موانعی که قرار بود جلو راهم باشن نداشتم . از جمله یک سری افراد سودجو تا برخی افراد که روحیه داوطلب رو تخریب میکنن تا شرایط دانشگاه ؛ کارآموزی و پایان نامه… در انتها .. همه و همه خیلی وقت منو گرفت .. و خیلی وقت ها این شرایط باعث میشد برای چند روز و حتی یه هفته دنبال درس و مطالعه نرم و منو دلسرد میکرد .. ولی باز با این حال تونستم به خودم بیام و هدف خودمو باور کنم .. از تمامی داوطلبانی که قراره شروع به خوندن کنن میخوام که به خودشون ایمان داشته باشن .. و حرف افراد را به منزله یک پیشنهاد در نظر بگیرن .. نه یک دستور ..
در انتها با آرزوی موفقیت تمامی دوستان و همکاران مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار
مصاحبه کننده: دانشجویان بهداشت حرفه ای
1- لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد.
با سلام و سپاس فراوان علیرضا آقامعلی زاده هستم از شهر تهران
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
رتبه 4 کشوری رشته مهندسی بهداشت حرفه ای
3- فارغ التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران در سال 98 با معدل 17.34 می باشم
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟
بله
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را به طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
از یکم فروردین 98 مطالعه خودم رو شروع کردم و روزی 6 ساعت مطالعه کردم البته نوسان زیادی داشتم و به طور میانگین شاید 5 ساعت در روز مطالعه داشتم.
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
پیشرفت کردن و طی کردن مراحل بالاتر و دسترسی به فرصت های شغلی بهتر از انگیزه های من بود ضمن اینکه نگاهی هم به مهاجرت به کشورهای پیشرفته در زمینه بهداشت حرفه ای هم دارم.
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟
- بهداشت حرفه ای : 38.88
- فیزیک: 53.33
- شیمی : 20
- ارگونومی: 3.33
- ریاضی: 50.87
- زبان : 81.66
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
با توجه به سخت گیری هایی که در دوره لیسانس برای برخی دروس صورت می گرفت پایه دروس مهندسی صدا و ارتعاش، مهندسی روشنایی و تهویه صنعتی بنده بسیار قوی شده بود و برای این دروس مطالعه سطحی تری از کتاب های صدا و ارتعاش و مهندسی روشنایی دکتر گل محمدی و تهویه دکتر جعفری به علاوه جزوه هایی که از دوران دانشگاه داشتم کافی بود. اما برای سایر دروس مانند نمونه برداری کتاب های دکتر بهرامی و دکتر چوبیه و همچنین جزوه های خلاصه نویسی شده که توسط دوست خوبم تهیه شده بود و در اختیارم گذاشتند رو مطالعه کردم.
برای سایر دروس پرتو و تنش و ایمنی و سم شناسی فقط درس نامه سیگما رو مطالعه کردم که دروس پرتو و تنش و سم شناسی ضمن تشکر از تیم سیگما سطح درس نامه خوب و کافی بود ولی برای ایمنی به نظرم اگر منابع مطالعه بشود بهتر است.
برای دروس عمومی متاسفانه درس نامه سیگما کمی مبهم و نامناسب بود و حداقل برای من که در پایه دروسی مانند ریاضی مشکل داشتم ناکارامد بود و بنده به کتب دبیرستان رجوع کردم.
برای درس زبان نسبتا پایه خوبی داشتم و هر روز تقریبا 45 دقیقه به مطالعه لغات 504 و تافل و سیگما 7 پرداختم
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
سربازی و بعد هم کار…
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
مهم ترین عامل تاثیر گذار تو این مسیر خودباوری بود ، به نظرم تا باور نباشه هیچ موفقیتی حاصل نمیشه. با توجه به تایم کمی که برای مطالعه داشتم صرفا تمرکزمو روی درک مفهومی مطالب گذاشتم و سعی کردم هر مطلبی رو که میخونم کاملا درک کنم و تا جایی که ممکن بود از حفظ کردن خودداری کردم.
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
از پدرم و مادرم و خانواده عزیزم برای تمام زحماتی که برام کشیدن تشکر میکنم
از اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران و خانم مهندس حسنی که کمک های فراوانی در این راه بهم کردن ، از گروه سیگما و دوستان عزیزم تشکر می کنم
1-ﻟﻄﻔﺎً ﺧﻮدﺗﺎن را ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﺎﻣﻞ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
ﺷﻤﯿﻢ ﺧﺠﺴﺘﻪ ﺧﺴﺮو از اﺻﻔﻬﺎن
2- ﻧﺎم رﺷﺘﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ و رﺗﺒﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺧﻮد را ذﮐﺮ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
مهندسی بهداشت حرفه ای با رتبه 5 سهمیه و 6 کل
3- ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ از ﮐﺪام واﺣﺪ داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ و در ﭼﻪ ﺳﺎﻟﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ؟
داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ اﺻﻔﻬﺎن و در ﺳﺎل 97 ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ ﺷﺪم
4- آﯾﺎ ﺑﺮاي اوﻟﯿﻦ ﺑﺎر اﺳﺖ در ﮐﻨﮑﻮر ارﺷﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮده اﯾﺪ؟
ﺑﻠﻪ
5- از ﭼﻪ زﻣﺎﻧﯽ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﺮاي ﮐﻨﮑﻮر را ﺑﻪ ﻃﻮر ﺟﺪي آﻏﺎز ﮐﺮدﯾﺪ و ﺗﻌﺪاد ﺳﺎﻋﺎت ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﭼﻘﺪر ﺑﻮده اﺳﺖ؟
ﺑﻨﺪه ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ از اواﺧﺮ دي ﻣﺎه ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﺮاي ﮐﻨﮑﻮر را ﺷﺮوع را ﮐﺮدم و ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ روزاﻧﻪ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﻫﻔﺖ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ داﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﻌﻀﯽ روزﻫﺎ دوازده ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻮد و ﺑﻌﻀﯽ روزﻫﺎ ﺳﻪ اﻟﯽ ﭼﻬﺎر ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ داﺷﺘﻢ
6- ﻋﻠﺖ اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺧﻮد را ﺑﯿﺎن ﻓﺮﻣﺎﺋﯿﺪ.
ﺑﻨﺪه ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﻋﻼﻗﻪ ﺑﻪ اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ و اﻧﺸﺎﷲ ارﺗﻘﺎء ﺳﻄﺢ داﻧﺶ ﻗﺼﺪ اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ دارم.
7- درﺻﺪ دروس ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﺑﻮده اﺳﺖ؟
- بهداشت حرفه ای 31.9%
- فیزیک 16.6%
- شیمی 50%
- ارگونومی 46.6%
- ریاضی 47.3%
- زبان عمومی 75%
8- ﻣﻨﺎﺑﻌﯽ درﺳﯽ را ﮐﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮده اﯾﺪ ذﮐﺮ ﮐﻨﯿﺪ.
- ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮداري ﺳﻪ ﺟﻠﺪ دﮐﺘﺮ ﺑﻬﺮاﻣﯽ و ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮداري دﮐﺘﺮ ﭼﻮﺑﯿﻨﻪ
- ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ اﺳﺘﯿﺴﯽ و ﺑﺨﺶ ﻫﺎي ﻣﻬﻢ ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ دﮐﺘﺮ ﺷﺎه ﻃﺎﻫﺮي
- ﺗﻬﻮﯾﻪ ﺻﻨﻌﺘﯽ دﮐﺘﺮ ﺟﻌﻔﺮي
- ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ روﺷﻨﺎﯾﯽ دﮐﺘﺮ ﮔﻠﻤﺤﻤﺪي
- ﺗﻨﺶ ﺣﺮارﺗﯽ دﮐﺘﺮ ﮔﻠﻤﺤﻤﺪي
- ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺻﺪا و ارﺗﻌﺎش دﮐﺘﺮ ﮔﻠﻤﺤﻤﺪي و ﺑﺨﺶ ﻫﺎي ﻣﻬﻢ ﮐﺘﺎب دﮐﺘﺮ ﻋﻠﯿﻤﺤﻤﺪي
- ﭘﺮﺗﻮي دﮐﺘﺮ ﻣﻨﻈﻢ
- اﯾﻤﻨﯽ دﮐﺘﺮ ﺣﺒﯿﺒﯽ و دﮐﺘﺮ ﻣﺤﻤﺪ ﻓﺎم
- ﮐﺘﺎب رﯾﺎﺿﯿﺎت ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ وزارت ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﻣﻬﻨﺪس ﻋﻠﯿﻤﺮادي
- ﺳﻮاﻻت ﺳﻨﻮات ﮔﺬﺷﺘﻪ ﮐﻨﮑﻮر ارﺷﺪ و دﮐﺘﺮي ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺣﺮﻓﻪ اي
- ﺷﯿﻤﯽ : ﺳﻮاﻻت ﺳﻨﻮات ﮔﺬﺷﺘﻪ و ﺑﺨﺶ ﻫﺎﯾﯽ از ﺟﺰوات ﺧﺎﻧﻢ ﻧﻮرﯾﻦ و ﺳﻮاﻻت ﺳﻨﻮات ﮔﺬﺷﺘﻪ ﮐﻨﮑﻮر ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ
- زﺑﺎن ﻋﻤﻮﻣﯽ: زﺑﺎن ﻟﺰﮔﯽ و وﯾﺲ ﻫﺎي دﮐﺘﺮ رﺿﺎزاده
- ارﮔﻮﻧﻮﻣﯽ : ﺟﺰوات آﻗﺎي ﻣﻬﻨﺪس ﻋﻠﯿﻤﺮادي و ﮐﻨﮑﻮر ﺳﻨﻮات ﮔﺬﺷﺘﻪ رﺷﺘﻪ ارﮔﻮﻧﻮﻣﯽ
9- در ﺻﻮرﺗﯿﮑﻪ در آزﻣﻮن ﻗﺒﻮل ﻧﻤﯿﺸﺪﯾﺪ ﭼﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اي ﺑﺮاي ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺧﻮد داﺷﺘﯿﺪ؟
ﻗﺼﺪ داﺷﺘﻢ ﺑﺮاي ﮐﻨﮑﻮر ﺳﺎل آﯾﻨﺪه آﻣﺎده ﺑﺸﻢ و اﻧﺸﺎﷲ ﺳﺮﮐﺎر ﺑﺮم
10- ﭼﻪ ﻋﻮاﻣﻠﯽ در ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬار ﺑﻮده اﺳﺖ؟
در درﺟﻪ اول ﺗﻮﮐﻞ ﺑﻪ ﺧﺪاوﻧﺪ ﻣﺘﻌﺎل و ﺑﻌﺪ از آن داﺷﺘﻦ ﻣﺸﺎوري ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ از ﺧﻮدم ﻧﮕﺮاﻧﻤﻮن ﺑﻮدن و ﺧﯿﻠﯽ دﻟﺴﻮز ﺑﻮدن و واﻗﻌﺎ اﮔﺮ راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺎ و ﮐﻤﮏ ﻫﺎ و دﻟﮕﺮﻣﯽ ﻫﺎي آﻗﺎي ﻣﻬﻨﺪس ﻋﻠﯿﻤﺮادي ﻧﺒﻮد ﺑﻨﺪه اﯾﻦ رﺗﺒﻪ را ﮐﺴﺐ نمی کردم و ﺧﺎﻧﻮاده ام ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﺮدﻧﺪ و ﺷﺮاﯾﻂ را ﺑﺮاي ﻣﻦ ﻣﻬﯿﺎ ﮐﺮدﻧﺪ.
11- اﮔﺮ ﻣﻮردي ﻫﺴﺖ ﮐﻪ در ﺳﻮاﻻت ﻣﻮﺟﻮد ﻧﯿﺴﺖ در اﯾﻨﺠﺎ ﺑﯿﺎن ﮐﻨﯿﺪ.
از ﻫﻤﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ را در اﯾﻦ ﻣﺴﯿﺮ ﮐﻤﮏ ﮐﺮدﻧﺪ و ﺑﺪﺧﻠﻘﯽ ﻫﺎ و … ﻣﻦ را ﺗﺤﻤﻞ ﮐﺮدﻧﺪ و از دوﺳﺘﻢ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻬﺴﺎ ﻧﻈﺮي ﺗﺸﮑﺮ می کنم.
مصاحبه کننده: کانال تخصصی ارشد بهداشت حرفه ای
1- ﻟﻄﻔﺎً ﺧﻮدﺗﺎن را ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﺎﻣﻞ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
ﺑﻪ ﻧﺎم ﺧﺪا ﻣﺤﻤﺪ ﺟﻮاد ﺷﯿﺦ ﻣﻈﻔﺮي ﻫﺴﺘﻢ از داﻧﺸﮕﺎه ﮐﺮﻣﺎن ﺑﺎ ﻣﻌﺪل 16.83
2- ﻧﺎم رﺷﺘﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ و رﺗﺒﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺧﻮد را ذﮐﺮ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
رﺷﺘﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ: ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺣﺮﻓﻪ اي و اﯾﻤﻨﯽ ﮐﺎر. رﺗﺒﻪ کل: 10
3- ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ از ﮐﺪام واﺣﺪ داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ و در ﭼﻪ ﺳﺎﻟﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ؟
ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ ﮐﺮﻣﺎن در ﺳﺎل 98
4- آﯾﺎ ﺑﺮاي اوﻟﯿﻦ ﺑﺎر اﺳﺖ در ﮐﻨﮑﻮر ارﺷﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮده اﯾﺪ؟
ﺑﻠﻪ
5- از ﭼﻪ زﻣﺎﻧﯽ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﺮاي ﮐﻨﮑﻮر را ﺑﻪ ﻃﻮر ﺟﺪي آﻏﺎز ﮐﺮدﯾﺪ و ﺗﻌﺪاد ﺳﺎﻋﺎت ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﭼﻘﺪر ﺑﻮد اﺳﺖ؟
واﻗﻌﯿﺖ اﻣﺮ اﯾﻦ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ از ﺗﺮم ﺳﻮم داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻮاﻣﻞ ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ رو ﺑﻪ ﻃﻮر ﺟﺪي ﺷﺮوع ﺑﻪ ﺧﻮاﻧﺪن ﮐﺮدم و ﻫﻤﭽﯿﻦ اﯾﻤﻨﯽ ﮐﺎرﺑﺮدي دﮐﺘﺮ ﺣﺒﯿﺒﯽ و ﻟﻐﺎت ﺿﺮوري زﺑﺎن ﺗﺎﻓﻞ و 504 را ﻫﻢ ﻫﻤﺎن ﺗﺮم ﺷﺮوع ﮐﺮدم وﻟﯽ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﺴﺘﻤﺮ و ﺟﺪي ﺗﻤﺎم دروس را از 1 اﺳﻔﻨﺪ 96 ﺷﺮوع ﺑﻪ ﺧﻮاﻧﺪن ﮐﺮدم. روز اول ﮐﻪ روزي 3 ﯾﺎ 4 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ می کردم وﻟﯽ از اﺳﻔﻨﺪ 96 از روزي 6 ﺳﺎﻋﺖ ﺷﺮوع ﮐﺮدم وﻟﯽ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺻﻮرت ﻧﺒﻮد ﮐﻪ ﺑﮕﻢ ﻣﺎه ﻫﺎي اﺧﺮ ﺑﺎﻻي 10 ﯾﺎ 11 ﺳﺎﻋﺖ می خوﻧﺪم ﻣﻦ ﭼﻮن زود ﺷﺮوع ﺑﻪ ﺧﻮﻧﺪن ﮐﺮدم ﻧﯿﺎز ﻧﺒﻮد ﺑﻪ ﺧﻮدم ﻓﺸﺎر زﯾﺎدي ﺑﯿﺎرم و ﺗﺎ روز اﺧﺮ ﻓﮑﺮ نمی کنم ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ام در روز از 8 ﺳﺎﻋﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﻪ. در ﮐﻨﺎر درﺳﻢ اوﻗﺎت ﻓﺮاﻏﺖ و ﺗﻔﺮﯾﺢ زﯾﺎدي ﻫﻢ داﺷﺘﻢ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ در دوران ﮐﺎراﻣﻮزي 2 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻢ ﺑﻪ روزي 4.5 ﺳﺎﻋﺖ ﮐﺎﻫﺶ ﭘﯿﺪا ﮐﺮد وﻟﯽ ﺑﻌﺪش دوﺑﺎره ﺑﻪ ﻣﺮز 8 ﺳﺎﻋﺖ رﺳﯿﺪ.
6- ﻋﻠﺖ اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺧﻮد را ﺑﯿﺎن ﻓﺮﻣﺎﺋﯿﺪ.
دﻟﯿﻞ اﺻﻠﯽ اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠﻢ ﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮي و ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻫﺴﺘﺶ
7- درﺻﺪ دروس ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﺑﻮده اﺳﺖ؟
- بهداشت حرفه ای 30%
- فیزیک 45%
- شیمی 25%
- ریاضی 43%
- ارگونومی 50%
- زبان 85%
8- ﻣﻨﺎﺑﻊ درﺳﯽ را ﮐﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮده اﯾﺪ ذﮐﺮﮐﻨﯿﺪ.
- ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮداري: 3 ﺟﻠﺪ دﮐﺘﺮ ﺑﻬﺮاﻣﯽ و ﮐﺘﺎب ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮداري دﮐﺘﺮ ﭼﻮﺑﯿﻨﻪ
- ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ:اﺳﺘﯿﺴﯽ و ﺷﺎه ﻃﺎﻫﺮي100 ﺻﻔﺤﻪ اول وﻟﯽ در اوﻟﻮﯾﺖ ﻧﯿﺴﺖ در ﺻﻮرﺗﯽ وﻗﺖ اﺿﺎﻓﻪ داﺷﺘﯿﺪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﻨﯿﺪ
- اﯾﻤﻨﯽ:اﯾﻤﻨﯽ ﺑﺮاي ﻣﻬﻨﺪﺳﯿﻦ دﮐﺘﺮ ﻓﺎم، اﯾﻤﻨﯽ در ﺻﻨﺎﯾﻊ دﮐﺘﺮ ﺣﺒﯿﺒﯽ، اﯾﻤﻨﯽ ﮐﺎرﺑﺮدي و ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎي ﻋﻤﻠﮑﺮد دﮐﺘﺮ ﺣﺒﯿﺒﯽ، ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺣﺮﯾﻖ دﮐﺘﺮ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪي
- ﺻﺪا و ارﺗﻌﺎش:دﮐﺘﺮ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪي
- روﺷﻨﺎﯾﯽ:دﮐﺘﺮ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪي
- ﭘﺮﺗﻮ:دﮐﺘﺮ ﻣﻨﻈﻢ
- ﺗﻨﺶ ﻫﺎي ﺣﺮارﺗﯽ:دﮐﺘﺮ ﮔﻠﺒﺎﺑﺎﯾﯽ
- ﺗﻬﻮﯾﻪ:دﮐﺘﺮ ﺟﻌﻔﺮي
- زﺑﺎن:ﮐﺘﺎب دﮐﺘﺮ ﻟﺰﮔﯽ
- ارﮔﻮﻧﻮﻣﯽ:ﻣﺎرﺗﯿﻦ ﻫﻼﻧﺪر و ارﻣﮑﯽ ﻓﯿﺰﯾﮏ، ﺷﯿﻤﯽ و رﯾﺎﺿﯽ:ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺳﻮاﻻت 10 ﺳﺎل اﺧﯿﺮ از ﮐﺘﺎبﻫﺎي ﮐﻤﮏ آﻣﻮزﺷﯽ دﺑﯿﺮﺳﺘﺎن اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮدم.
9- در ﺻﻮرﺗﯽ ﮐﻪ در آزﻣﻮن ﻗﺒﻮل ﻧﻤﯿﺸﺪﯾﺪ ﭼﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اي ﺑﺮاي ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺧﻮد داﺷﺘﯿﺪ؟
ﺑﺮﻧﺎﻣﻢ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺻﻮرت ﺑﻮد ﮐﻪ اﮔﻪ ﻗﺒﻮل ﻧﻤﯿﺸﺪم ﺑﺮم ﺳﺮﺑﺎزي وﻟﯽ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ دوران ﺳﺮﺑﺎزي ﺗﻤﻮم ﺷﺪ ﺑﺎز ﺑﺮاي ارﺷﺪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﯿﮑﺮدم
10- ﭼﻪ ﻋﻮاﻣﻠﯽ در ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬار ﺑﻮده اﺳﺖ؟
ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻋﺎﻣﻞ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ اﻧﮕﯿﺰه ﺧﻮد ادم ﻫﺴﺘﺶ ﻣﻦ از روز اوﻟﯽ ﮐﻪ ﺷﺮوع ﮐﺮدم ﺑﻪ ﺧﻮﻧﺪن ﻫﻤﯿﺸﻪ اﯾﻦ ﺗﺼﻮر رو داﺷﺘﻢ ﮐﻪ رﺗﺒﻪ ﺗﮏ رﻗﻤﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﯿﺎرم ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﺎري ﺧﺪا ﺗﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﻪ اﯾﻦ ﻣﻬﻢ دﺳﺖ ﭘﯿﺪا ﮐﻨﻢ و دوم ﻫﻢ ﺗﻼش ﺧﻮد ﻓﺮد ﻫﺴﺘﺶ ﺗﺤﺖ ﻫﯿﭻ ﺷﺮاﯾﻄﯽ ﻧﺎاﻣﯿﺪ ﻧﺸﺪم و ﺑﻪ ﺗﻼش ﺧﻮدم اداﻣﻪ دادم.
11- اﮔﺮ ﻣﻮردي ﻫﺴﺖ ﮐﻪ در ﺳﻮاﻻت ﻣﻮﺟﻮد ﻧﯿﺴﺖ در اﯾﻨﺠﺎ ﺑﯿﺎن ﮐﻨﯿﺪ.
ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ و اﺧﺮﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﮐﻪ ﺷﺎﯾﺪ از ﭼﺸﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎ دور ﺑﻤﻮﻧﻪ ﯾﮏ ﻣﺸﺎور ﺧﻮب ﻫﺴﺘﺶ ﮐﻪ ﺧﻮدش ﺗﺠﺮﺑﻪ ارﺷﺪ و اﻣﺘﺤﺎن رو داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ. راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ و ﺻﺤﺒﺖ ﻫﺎﺷﻮن ﺧﯿﻠﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﻣﻔﯿﺪ ﺑﺎﺷﻪ.ﺑﺮاي ﻣﻦ اﯾﻦ ﺷﺨﺺ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﻮد ﺟﺰ ﺟﻨﺎب اﻗﺎي ﻣﻬﻨﺪس ﻫﺎدي ﻋﻠﯿﻤﺮادي ﺑﺪون اﻏﺮاق ﻣﯿﮕﻢ اﮔﻪ اﯾﺸﻮن ﻧﺒﻮدن ﺷﺎﯾﺪ رﺗﺒﻪ ﻣﻦ اﯾﻦ ﺧﻮﺑﯽ ﻧﻤﯿﺸﺪ و ﺑﺎ ﺟﻮن و دل ﺑﺮاي ﻣﻦ وﻗﺖ ﻣﯿﺰاﺷﺘﻦ و ﻣﻨﻮ راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻣﯿﮑﺮدن اﻣﯿﺪوارم ﻫﺮ ﺟﺎﯾﯽ ﻫﺴﺘﻦ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ و ﻣﻮﯾﺪ ﺑﺎﺷﻨﺪ. ازﺷﻮن ﺑﺎﺑﺖ راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺎ و ﻣﺸﺎوره ﻫﺎﺷﻮن ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ
مصاحبه کننده: کانال تخصصی ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای
1-لطفاً خودتان را به طور كامل معرفي نماييد .
با عرض سلام و ادب مهديه خليلي هستم از اصفهان.
2- نام رشته تحصيلي و رتبه قبولي خود را ذكر نماييد.
رشته تحصيلی مهندسي بهداشت حرفه اي
رتبه ١٢كل و ٣ سهميه
3- فارغ التحصيل از كدام واحد دانشگاهي و در چه سالي هستيد؟
فارغ التحصيل دانشگاه علوم پزشكي اصفهان سال١٣٩٨ هستم.
4- آيا براي اولين بار است در كنكور ارشد شركت كرده ايد؟
بله.براي اولين بار بود كه كنكور ميدادم.
5- از چه زماني مطالعه براي كنكور را به طور جدي آغاز كرديد و تعداد ساعات مطالعه شما به طور ميانگين چقدر بوده است؟
من تقريبا از اوايل دي شروع به خواندن و خلاصه نويسي كردم .اواسط اسفند به دليل شروع شدن كار آموزي فيلد صنعت تقريبا درسو كنار گذاشتم و از اواخر خرداد دوباره شروع به خواندن كردم.
ساعات مطالعه هم متغير بوده از روزي ٣ ساعت بوده تا روزي ٨ساعت.
6- علت ادامه تحصيل خود را بيان فرمائيد.
من از اول كه كارشناسي رو شروع كردم تصميم داشتم درسم رو ادامه بدم تا به جايگاهي كه مد نظرمه برسم.
7- صدرد دروس شما به چه صورت بوده است؟
- بهداشت حرفه اي: ٢٧/٧
- فيزيک: ٣٦/٦
- شيمي: ٤٠
- ارگونومي: ٢٣/٣
- رياضي: ٤٠/٣
- زبان: ٨٧/٥
8- منابعی درسی را که مطالعه کرده اید ذکر کنید.
بهداشت حرفه اي:
- ٣جلد نمونه برداري دكتر بهرامي
- سم شناسي استيسي
- روشنايي دكتر گل محمدي
- ايمني كاربردي در صنايع دكتر حبيبي
- صدا و ارتعاش دكتر گل محمدي
- جنبه هاي بهداشتي پرتوهاي يونساز دكتر منظم
- ارگونومي مارتين هلاندر
- رياضي :رياضيات عمومي ١ كرايه چيان
- شيمي: مورتيمر جلد١
- فيزيک:سوالات سال هاي قبل
- براي زبان من كتاب essential words for TOEFL و خوندم و تست هاي كتاب لزگي و زدم.من چون ازبچگي زبان كار ميكردم و تقريبا زبانم سطح خوبي داشت زمان زيادي رو به زبان اختصاص ندادم.
9- در صورتيكه در آزمون قبول نميشديد چه برنامه اي براي سال آينده خود داشتيد؟
تصميم داشتم كار كنم و در كنارش خودم رو براي كنكور سال ديگه آماده كنم.
10- چه عواملی در موفقيت شما تاثیرگذار بوده است؟
درس خواندن و تلاش و نااميد نشدن.
11- اگر موردی هست که در سوالات موجود نیست در اینجا بیان کنید.
هنگام درس خواندن حتما حتما خلاصه نويسي انجام بشه كه نزديك كنكور دوره كردن دروس به راحتي انجام بشه.
حل كردن سوالات سال قبل ميتونه خيلي خيلي كمك كننده باشه پس از اونا غافل نشيد.
ممكن خسته بشيد ولي هيچ وقت نااميد نشيد و اميدتون به خدا باشه.
1-ﻟﻄﻔﺎً ﺧﻮدﺗﺎن را ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﺎﻣﻞ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
ﻋﺮض ﺳﻼم و ادب،ﻧﺪا ﻣﻬﺮﭘﺮور ﻫﺴﺘﻢ از ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﺳﻘﺰ
2- ﻧﺎم رﺷﺘﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ و رﺗﺒﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺧﻮد را ذﮐﺮ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺣﺮﻓﻪ اي ﺑﺎ رﺗﺒﻪ ي 10 ﺳﻬﻤﯿﻪ و 13 ﮐﻞ
3- ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ از ﮐﺪام واﺣﺪ داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ و در ﭼﻪ ﺳﺎﻟﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ؟
ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﺳﺎل 1397
4- آﯾﺎ ﺑﺮاي اوﻟﯿﻦ ﺑﺎر اﺳﺖ در ﮐﻨﮑﻮر ارﺷﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮده اﯾﺪ؟
ﺧﯿﺮ،در ﮐﻨﮑﻮر ﺳﺎل 97 ﻫﻢ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮدم. ﻣﺠﺎز ﺑﻮدم اﻣﺎ ﻗﺒﻮل ﻧﺸﺪم
5- از ﭼﻪ زﻣﺎﻧﯽ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﺮاي ﮐﻨﮑﻮر را ﺑﻪ ﻃﻮر ﺟﺪي آﻏﺎز ﮐﺮدﯾﺪ و ﺗﻌﺪاد ﺳﺎﻋﺎت ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﭼﻘﺪر ﺑﻮده اﺳﺖ؟
از ﻣﺮداد 97 زﺑﺎن را ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﻨﻈﻢ ﺷﺮوع ﮐﺮدم و از اول ﻣﻬﺮ ﺑﺎ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎي ﺟﻨﺎب آﻗﺎي ﻫﺎدي ﻋﻠﯿﻤﺮادي ﺧﻮاﻧﺪن را ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺟﺪي ﺷﺮوع ﮐﺮدم اﻣﺎ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺑﺮاﯾﻢ ﭘﯿﺶ آﻣﺪ وﻗﻔﻪ اي در آﺑﺎن ﻣﺎه و ﻓﺮوردﯾﻦ ﻣﺎه در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ام اﯾﺠﺎد ﺷﺪ و ﺑﻌﺪ از آن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ را ﻣﺠﺪد اداﻣﻪ دادم. ﺳﺎﻋﺎت ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ام در ﺳﻪ ﻣﺎل اول 5 ﺳﺎﻋﺖ و ﺑﻌﺪ از آن ﺑﻪ ﻣﺮور اﻓﺰاﯾﺶ ﭘﯿﺪا ﮐﺮد. ﺑﻌﺪ از ﻋﯿﺪ ﺣﺪودا 8 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ داﺷﺘﻢ.
6- ﻋﻠﺖ اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺧﻮد را ﺑﯿﺎن ﻓﺮﻣﺎﺋﯿﺪ.
ﮐﺎر در ﻓﻀﺎﻫﺎی آﮐﺎدﻣﯿﮏ و ﺗﺪرﯾﺲ و ﮐﻤﮏ ﺑﻪ ﺟﺎ اﻓﺘﺎدن ﻫﺮﭼﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ رﺷﺘﻤﻮن در ﻓﻀﺎﻫﺎی ﮐﺎری
7- درﺻﺪ دروس ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﺑﻮده اﺳﺖ؟
- بهداشت حرفه ای 36.11
- فیزیک 13.33
- شیمی 40
- ارگونومی 13.33
- ریاضی 38.59
- زبان 61.66
8- ﻣﻨﺎﺑﻌﯽ درﺳﯽ را ﮐﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮده اﯾﺪ ذﮐﺮ ﮐﻨﯿﺪ.
- زﺑﺎن : ﻟﺰﮔﯽ و ﺗﺴﺖ ﻫﺎي ﺳﺎل ﻫﺎي ﻗﺒﻞ
- ﻓﯿﺰﯾﮏ و ﺷﯿﻤﯽ: ﺗﺴﺖ ﻫﺎي ﺳﺎل ﻫﺎي ﻗﺒﻞ و ﻧﮑﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﺟﻨﺎب آﻗﺎي ﻋﻠﯿﻤﺮادي ﺑﻪ ﻣﺎ دادﻧﺪ
- ارﮔﻮﻧﻮﻣﯽ: ﻧﮑﺎت آﻗﺎي ﻋﻠﯿﻤﺮادي و ﺟﺰوه ي اﺳﺎﺗﯿﺪم در دوران ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ
- رﯾﺎﺿﯽ :ﮐﺘﺎب رﯾﺎﺿﯿﺎت آزﻣﻮن ارﺷﺪ وزارت ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺟﻨﺎب آﻗﺎي ﻋﻠﯿﻤﺮادي و ﻫﻢ ﭼﻨﯿﻦ ﻧﮑﺎت و وﯾﺪﯾﻮﻫﺎي آﻣﻮزﺷﯽ آﻗﺎي ﻋﻠﯿﻤﺮادي
- ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺣﺮﻓﻪ اي: ﺳﻪ ﺟﻠﺪ ﮐﺘﺎب دﮐﺘﺮ ﺑﻬﺮاﻣﯽ و ﮐﺘﺎب روش ﻫﺎ و وﺳﺎﯾﻞ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺑﺮداري از آﻻﯾﻨﺪه ﻫﺎي ﻣﺤﯿﻂ ﮐﺎر دﮐﺘﺮ ﭼﻮﺑﯿﻨﻪ، ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﭘﺮﺗﻮﻫﺎ دﮐﺘﺮ ﻣﻨﻈﻢ، اﻧﺴﺎن و ﺗﻨﺶ ﻫﺎي ﺣﺮارﺗﯽ در ﻣﺤﯿﻂ ﮐﺎر دﮐﺘﺮ ﮔﻠﺒﺎﺑﺎﯾﯽ، ﺗﻬﻮﯾﻪ ي دﮐﺘﺮ ﺟﻌﻔﺮي، ﺻﺪا و ارﺗﻌﺎش دﮐﺘﺮ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪي و دﮐﺘﺮ ﻋﻠﯽ ﻣﺤﻤﺪي، روﺷﻨﺎﯾﯽ دﮐﺘﺮ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪي، اﯾﻤﻨﯽ ﮐﺎرﺑﺮدي و ﺷﺎﺧﺺ ﻫﺎي ﻋﻤﻠﮑﺮدي در ﺻﻨﻌﺖ و اﯾﻤﻨﯽ در ﺻﻨﺎﯾﻊ دﮐﺘﺮ ﺣﺒﯿﺒﯽ، ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ اﺳﺘﯿﺴﯽ و ﺑﺨﺶ ﻫﺎﯾﯽ از ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ دﮐﺘﺮﺷﺎه ﻃﺎﻫﺮي، اﯾﻤﻨﯽ ﻓﺎم
- ﺳﻮاﻻت ﮐﻨﮑﻮر دﮐﺘﺮي
9- در ﺻﻮرتی ﮑﻪ در آزﻣﻮن ﻗﺒﻮل ﻧﻤﯿﺸﺪﯾﺪ ﭼﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اي ﺑﺮاي ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺧﻮد داﺷﺘﯿﺪ؟
ﻣﺠﺪدا در آزﻣﻮن ﺷﺮﮐﺖ ﻣﯿﮑﺮدم و ﻫﻤﺰﻣﺎن ﺳﺮﮐﺎر ﻣﯿﺮﻓﺘﻢ.
10- ﭼﻪ ﻋﻮاﻣﻠﯽ در ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬار ﺑﻮده اﺳﺖ؟
ﻣﻬﻢ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﺤﺮک ﻣﻦ ﺑﺮاي درس ﺧﻮاﻧﺪن ﺑﺪون ﺷﮏ ﮐﻤﮏ ﻫﺎ و ﻣﺸﺎوره ﻫﺎي ﺟﻨﺎب آﻗﺎي ﻣﻬﻨﺪس ﻫﺎدي ﻋﻠﯿﻤﺮادي ﺑﻮد ﮐﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻪ ﻟﺤﻈﻪ و در ﺗﻤﺎم ﻣﺮاﺣﻞ درس ﺧﻮاﻧﺪن ﻫﻤﺮاه ﻣﻦ و ﺗﻌﺪاد دﯾﮕﺮي از دوﺳﺘﺎن ﺑﻮدﻧﺪ و از ﻫﯿﭻ ﮐﻤﮑﯽ را از ﻣﺎ درﯾﻎ ﻧﮑﺮدﻧﺪ، ﻣﻦ ﺻﻤﯿﻤﺎﻧﻪ از اﯾﺸﺎن ﺳﭙﺎس ﮔﺰارم. ﻫﻤﺮاﻫﯽ ﺧﺎﻧﻮاده و دﻟﮕﺮﻣﯽ ﻫﺎﯾﺸﺎن و اﻧﮕﯿﺰه ام ﺑﺮاي ﻗﺒﻮﻟﯽ از ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﻮﻓﻘﯿﺘﻢ در آزمون بود.
مصاحبه کننده: کانال آموزشی ارشد بهداشت حرفه ای
به زودی …
1- با تقدیم سلام و احترام و تبریک به شما داوطلب گرامی، لطفاً خودتون روبه صورت کامل معرفی کنید.
با سلام . فاطمه اسدالهی هستم
2- فارغ التحصيل از كدوم دانشگاه و در چه سالي هستيد؟ معدلتون چند بوده و برای چندمین بار در کنکور کارشناسی ارشد شرکت میکنید؟
فارغ التحصیل سال ۹۲ از دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هستم معدلم ۱۸/۵۱ و اولین بار بود که در آزمون ارشد شرکت کردم.
3- در آزمون امسال چه رتبه ای رو کسب کردید؟ لطفا درصد های خودتون رو ذکر کنید.
رتبه در سهمیه ۱۳ و رتبه کل ۱۶
درصدهام به این صورت هست :
- بهداشت حرفه ای ۴۱/۶۶۷ درصد
- فیزیک ۴۰ درصد
- شیمی ۳۰ درصد
- ارگونومی ۳۳/۳۳ درصد
- زبان ۴۳/۳۳ درصد
4- از چه زماني مطالعه براي كنكور رو شروع کردین؟ کمیت و کیفیت مطالعه شما چطور بود؟ لطفا منابعی رو که استفاده کردید نام ببرید.
من تقریبا اواخر مهرماه مطالعه ام رو شروع کردم و تقریبا روزی ۶ ساعت رو میخوندم تا اواخر آذر به این شکل ادامه دادم بعد با گروه آموزشی سیگما آشنا شدم و درسنامه رو خریداری کردم و تونستم با برنامه مطالعاتی این گروه مطالعه ام رو هدفمند کنم و چون شاغل بود تونستم مفیدتر مطالعه کنم
منابع من:
- درسنامه تخصصی و عمومی سیگما
- برای درس زبان علاوه بر درسنامه زبان سیگما درسنامه جامع زبان امیر لزگی هم خوندم
- مهندسی صدا و ارتعاش دکتر گلمحمدی
- ایمنی حریق دکتر گلمحمدی
- مهندسی روشنایی دکتر گلمحمدی
- و برای تست زنی هم کتاب تست مسعود حمه رضایی
5- توصیه خاصی به دوستان در مورد دروس و آزمون دارید؟
با توجه به اینکه منابع آزمون ارشد بهداشت حرفه ای خیلی گسترده هست و با توجه به حجم مطالب مطمئنا با یکبار خوندن منابع نمی توان همه آنها را بخاطر سپرد و یادگیری مفیدی داشت مرور کردن خیلی مهمه که من با استفاده از درسنامه سیگما تونستم هم منابع مختلف رو در دسترس داشته باشه هم تونستم مرور مفیدی داشته باشم.
6- اگر مطلبی هست که دوست داشتین بگین و جزو سوالات ما نبود بفرمایید.
میخوام به همه داوطلبین بگم که هیچوقت ناامید نشن و هروقت سست شدن به هدفشون فکر کنن و در کنار درس هم کتاب های روانشناسی انگیزشی مطالعه کنن که من خودم روزی تقریبا یک ساعت از اینگونه کتابها میخوندم یکی از کتابهایی که خوندم کتاب جادوی فکر بزرگ نوشته دکتر شوارتز بود که به من انگیزه لازم برای رسیدن به هدف رو میداد .
مصاحبه کننده: گروه آموزشی سیگما
1-ﻟﻄﻔﺎً ﺧﻮدﺗﺎن را ﺑﻪ ﻃﻮر ﮐﺎﻣﻞ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
ﻓﺎﻃﻤﻪ ﭘﺮي دﺧﺖ
2- ﻧﺎم رﺷﺘﻪ ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ و رﺗﺒﻪ ﻗﺒﻮﻟﯽ ﺧﻮد را ذﮐﺮ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.
ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺣﺮﻓﻪ ای رﺗﺒﻪ 21 سهمیه و 27 کل
3- ﻓﺎرغ اﻟﺘﺤﺼﯿﻞ از ﮐﺪام واﺣﺪ داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ و در ﭼﻪ ﺳﺎﻟﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ؟
داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ زاﻫﺪان ﺳﺎل 97
4- آﯾﺎ ﺑﺮاي اوﻟﯿﻦ ﺑﺎر اﺳﺖ در ﮐﻨﮑﻮر ارﺷﺪ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮده اﯾﺪ؟
ﺧﯿﺮ . ﭘﺎرﺳﺎل ﻫﻢ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮده ام اﻣﺎ ﺑﻪ دﻟﯿﻞ ﮐﺎر اﻣﻮزي درس زﯾﺎدي ﻧﺨﻮﻧﺪم و رﺗﺒﻪ ﺧﻮﺑﯽ ﻧﺪاﺷﺘﻢ
5- از ﭼﻪ زﻣﺎﻧﯽ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺑﺮاي ﮐﻨﮑﻮر را ﺑﻪ ﻃﻮر ﺟﺪي آﻏﺎز ﮐﺮدﯾﺪ و ﺗﻌﺪاد ﺳﺎﻋﺎت ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﭼﻘﺪر ﺑﻮده اﺳﺖ؟
ﻣﻦ از ﻣﻬﺮ ﻣﺎه ﺷﺮوع ﺑﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮدم اﻣﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﺟﺪي از اﺳﻔﻨﺪ ﻣﺎه ﺷﺮوع ﺑﻪ ﺧﻮﻧﺪن ﮐﺮدم از ﻣﻬﺮ ﺗﺎ اﺑﺘﺪاي اﺳﻔﻨﺪ ﺣﺪودا 5 ﺗﺎ 6 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﯽ ﮐﺮدم از اﺳﻔﻨﺪ ﻣﺎه روزي 8 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ 9 ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻔﯿﺪ داﺷﺘﻢ و اواﺧﺮ ﺑﻪ 12 ﺳﺎﻋﺖ ﻫﻢ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﺪ
6- ﻋﻠﺖ اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺧﻮد را ﺑﯿﺎن ﻓﺮﻣﺎﺋﯿﺪ.
ﻋﻼﻗﻪ ﺑﻪ رﺷﺘﻪ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺣﺮﻓﻪ اي و اﯾﻨﺪه روﺷﻦ در اﯾﻦ رﺷﺘﻪ
7- درﺻﺪ دروس ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﭼﻪ ﺻﻮرت ﺑﻮده اﺳﺖ؟
- بهداشت حرفه ای 31.9 %
- فیزیک 35 %
- شیمی 8.3 %
- ارگونومی 26.6 %
- ریاضی 38.5%
- زبان 54.1 %
8- ﻣﻨﺎﺑﻌﯽ درﺳﯽ را ﮐﻪ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﮐﺮده اﯾﺪ ذﮐﺮ ﮐﻨﯿﺪ.
- 3 ﺟﻠﺪ ﮐﺘﺎب دﮐﺘﺮ ﺑﻬﺮاﻣﯽ
- ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ دﮐﺘﺮ ﺷﺎه ﻃﺎﻫﺮی
- ﺳﻢ ﺷﻨﺎﺳﯽ ﺗﺮﺟﻤﻪ اﺳﺘﯿﺴﯽ
- ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ اﯾﻤﻨﯽ ﺑﺮاي ﻣﻬﻨﺪﺳﯿﻦ
- 2 ﺟﻠﺪ اﯾﻤﻨﯽ از دﮐﺘﺮ ﺣﺒﯿﺒﯽ
- ﺗﻨﺶ ﻫﺎي ﺣﺮارﺗﯽ ﻓﺮﯾﺪه ﮔﻠﺒﺎﺑﺎﯾﯽ
- ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ روﺷﻨﺎﯾﯽ دﮐﺘﺮ ﮔﻞ ﻣﺤﻤﺪي
- ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ ﺻﺪا و ارﺗﻌﺎش دﮐﺘﺮ ﮔﻠﻤﺤﻤﺪي
- ﭘﺮﺗﻮ دﮐﺘﺮ ﻣﻨﻈﻢ
- ﮐﻨﮑﻮر ﭼﻨﺪ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ (ﺣﻤﻪ رﺿﺎﯾﯽ)
- ﺑﺮاي درس ﻓﯿﺰﯾﮏ و ارﮔﻮﻧﻮﻣﯽ و ﺷﯿﻤﯽ ﻓﻘﻂ ﺳﻮاﻻت ﺳﺎل ﻫﺎي ﮔﺬﺷﺘﻪ زﯾﺎن ﻫﻢ 6 ﻣﻬﺎرت اول ﻟﺰﮔﯽ ﻓﻘﻂ ﻗﺴﻤﺖ ﻟﻐﺎت
- ﮐﺘﺎب iqb
- ﺳﻮاﻻت 10 ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ دﮐﺘﺮي
- ﺳﻮاﻻت 10 ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ رﺷﺘﻪ hse
- ﺳﻮاﻻت 10 ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ارﮔﻮﻧﻮﻣﯽ
- رﯾﺎﺿﯽ ﻫﻢ ﺗﺪرﯾﺲ ﻫﺎي اﻗﺎي ﻣﻬﻨﺪس ﻋﻠﯿﻤﺮادی
- ﮐﺘﺎب رﯾﺎﺿﯿﺎت ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ وزارت ﺑﻬﺪاﺷﺖ مهندس علیمرادی
9- در ﺻﻮرﺗﯿﮑﻪ در آزﻣﻮن ﻗﺒﻮل ﻧﻤﯿﺸﺪﯾﺪ ﭼﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ اي ﺑﺮاي ﺳﺎل آﯾﻨﺪه ﺧﻮد داﺷﺘﯿﺪ؟
ﺑﻪ اﺣﺘﻤﺎل زﯾﺎد ﺑﺮاي درس زﺑﺎن وﻗﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮي ﻣﯽ زاﺷﺘﻢ و ﻃﺮح ﻣﯽ رﻓﺘﻢ و در ﮐﻨﺎر ﻃﺮح دوﺑﺎره ﺑﺮاي ارﺷﺪ درس ﻣﯽ ﺧﻮﻧﺪم
10- ﭼﻪ ﻋﻮاﻣﻠﯽ در ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺛﯿﺮﮔﺬار ﺑﻮده اﺳﺖ؟
در درﺟﻪ اول ﻓﻘﻂ ﺧﺪا ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺧﺎﻧﻮاده و ﻣﺸﺎوره ﻫﺎی ﺧﻮب اﻗﺎي ﻣﻬﻨﺪس ﻋﻠﯿﻤﺮادي
11- اﮔﺮ ﻣﻮردي ﻫﺴﺖ ﮐﻪ در ﺳﻮاﻻت ﻣﻮﺟﻮد ﻧﯿﺴﺖ در اﯾﻨﺠﺎ ﺑﯿﺎن ﮐﻨﯿﺪ.
ﺗﺸﮑﺮ ﺧﯿﻠﯽ زﯾﺎد از اﻗﺎي ﻣﻬﻨﺪس ﻋﻠﯿﻤﺮادي ﺑﺎﺑﺖ ﺗﻤﺎم راﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻫﺎ و ﻣﺸﺎوره ﻫﺎي ﺧﻮﺑﺸﻮن و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ اﻧﮕﯿﺰه ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺪادن واﺳﻪ درس ﺧﻮﻧﺪن و اﯾﻦ ﮐﻪ ﺗﺎ دﻗﯿﻘﻪ اﺧﺮ ﻗﺒﻞ ار ﮐﻨﮑﻮر و ﺑﻌﺪ از ﮐﻨﮑﻮر ﺑﭽﻪ ﻫﺎي ﮔﺮوه رو ﺣﻤﺎﯾﺖ ﮐﺮدﻧﺪ.
مصاحبه کننده: کانال تخصصی ارشد بهداشت حرفه ای
حتما بخوانید:
ممنونم تشکر
سلام من دانشجوی ترم دوم مهندسی بهداشت حرفه ای هستم زبانم ضعیفه چه منابعی بهم معرفی میکنید تازبانم روتقویت کنم
سلام.
برای خواندن، نوشتن و همچنین معنی کردن هر کدام روش های خاصی وجود داره. به نظرم اول باید زیاد گوش بدید (آموزش های صوتی نصرت بسیار خوبه برای مکالمه)، برای معنی کردن هم دامنه لغاتتو بالا ببرید و در آخر زیاد ردینگ و متن بخوانید.