چک لیست مقررات بهداشتی هتل ها، مهمانسراها و پانسیون ها
چک لیست مقررات بهداشتی هتل ها، مهمانسراها و پانسیون ها
ردیف |
سوالات | وضعیت |
توضیحات |
||
بازدید اول |
بازدید دوم |
بازدید سوم |
|||
1 |
آیا کارکنان دوره ویژه بهداشت عمومی را گذرانده و گواهی نامه معتبر آن را دریافت داشته اند؟ | ||||
2 |
آیا گارکران رستوران دارای کارت بهداشتی معتبر در محل کار می باشند؟ | ||||
3 |
آیا کارکنان رعایت کامل بهداشت فردی و نظافت عمومی در محل کار را می نمایند؟ | ||||
4 |
آیا کارکنان دارای لباس کار و لوازم حفاظت فردی مناسب می باشد؟ | ||||
5 |
آیا هر یک از کارکنان دارای جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل کار می باشند؟ | ||||
6 |
آیا از تردد و دخالت افراد متفرقه به امور طبخ حمل و نقل و توزیع و عرضه مواد غذایی جلوگیری به عمل می آید؟ | ||||
7 |
آیا اتاق استراحت کارگران با شرایط مناسب و استاندارد و متناسب با تعداد کارگران در نظر گرفته شده است؟ | ||||
8 |
آیا جعبه کمکهای اولیه با مواد و وسایل مورد نیاز در محل مناسب نصب شده است؟ | ||||
9 |
آیا آب مصرفی مورد تایید است؟ | ||||
10 |
آیا سیستم جمع آوری و دفع فاضلاب بهداشتی مورد تایید است؟ | ||||
11 |
آیا وضع و تعداد دستشویی بهداشتی و متناسب است؟ | ||||
12 |
آیا دستشویی و توالت و حمام ها دارای شرایط مناسب است؟ | ||||
13 |
آیا سیستم تهویه قسمت های مختلف سالم و مناسب می باشد؟ | ||||
14 |
آیا سیستم روشنایی قسمتهای مختلف سالم و مناسب می باشد؟ | ||||
15 |
آیا برای هر مسافر تازه وارد از ملحفه تمیز سفید و سالم استفاده شده و هر روز تعویض می شود؟ | ||||
16 |
آیا لحاف ، پتو ، تشک و بالشها و تخت خواب ها دارای شرایط مناسب و تمیز هستند؟ | ||||
17 |
آیا برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی پیش بینی های لازم به عمل آمده است؟ | ||||
18 |
آیا زباله دان ها مجهز به کیسه زباله بوده و در محل مناسب قرار گرفته و روزانه تخلیه و شستشو میشوند؟
|
||||
19 |
آیا تعداد تختهای هر اتاق با توجه به مساحت اتاق و بر اساس استانداردها و در نظر گرفته شده است؟ | ||||
20 |
در صورت عدم وجود سرویس بهداشتی اختصاصی برای اتاقها، آیا تعداد توالت، دستشویی و حمام مطابق استانداردها می باشد؟ | ||||
21 |
آیا آبدارخانه، بوفه و … مطابق با شرایط بهداشتی و مجهز وجود دارد؟ | ||||
22 |
آیا نگهداری وسایل اضافی، مستهلک، مستعمل و مواد غذایی غیر قابل مصرف در محل کار جولوگیری می شود؟ |
نام و امضاء تکمیل کننده: نام و امضاء سرپرست :
خوب: 2
متوسط: 1
ضعیف: 0
محاسبه امتیاز چک لیست:
جهت محاسبه امتیاز به فرمول موجود در فایل پیوست مراجعه کنید
»»» بانک چک لیست های ایمنی «««
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)