چک لیست ایمنی بهداشت حرفه ای

چک لیست مقررات بهداشتی هتل ها، مهمانسراها و پانسیون ها

چک لیست مقررات بهداشتی هتل ها، مهمانسراها و پانسیون ها

ردیف

سوالات وضعیت

توضیحات

بازدید اول

بازدید دوم

بازدید سوم

1

آیا کارکنان دوره ویژه بهداشت عمومی را گذرانده و گواهی نامه معتبر آن را دریافت داشته اند؟

2

آیا گارکران رستوران دارای کارت بهداشتی معتبر در محل کار می باشند؟

3

آیا کارکنان رعایت کامل بهداشت فردی و نظافت عمومی در محل کار را می نمایند؟

4

آیا کارکنان دارای لباس کار و لوازم حفاظت فردی مناسب می باشد؟

5

آیا هر یک از کارکنان دارای جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل کار می باشند؟

6

آیا از تردد و دخالت افراد متفرقه به امور طبخ حمل و نقل و توزیع و عرضه مواد غذایی جلوگیری به عمل می آید؟

7

آیا اتاق استراحت کارگران با شرایط مناسب و استاندارد و متناسب با تعداد کارگران در نظر گرفته شده است؟

8

آیا جعبه کمکهای اولیه با مواد و وسایل مورد نیاز در محل مناسب نصب شده است؟

9

آیا آب مصرفی مورد تایید است؟

10

آیا سیستم جمع آوری و دفع فاضلاب بهداشتی مورد تایید است؟

11

آیا وضع و تعداد دستشویی بهداشتی و متناسب است؟

12

آیا دستشویی و توالت و حمام ها دارای شرایط مناسب است؟

13

آیا سیستم تهویه قسمت های مختلف سالم و مناسب می باشد؟

14

آیا سیستم روشنایی قسمتهای مختلف سالم و مناسب می باشد؟

15

آیا برای هر مسافر تازه وارد از ملحفه تمیز سفید و سالم استفاده شده و هر روز تعویض می شود؟

16

آیا لحاف ، پتو ، تشک و بالشها و تخت خواب ها دارای شرایط مناسب و تمیز هستند؟

17

آیا برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی پیش بینی های لازم به عمل آمده است؟

18

آیا زباله دان ها مجهز به کیسه زباله بوده و در محل مناسب قرار گرفته و روزانه تخلیه و شستشو میشوند؟

 

19

آیا تعداد تختهای هر اتاق با توجه به مساحت اتاق و بر اساس استانداردها و در نظر گرفته شده است؟

20

در صورت عدم وجود سرویس بهداشتی اختصاصی برای اتاقها،  آیا تعداد توالت، دستشویی و حمام مطابق استانداردها می باشد؟

21

آیا آبدارخانه، بوفه و … مطابق با شرایط بهداشتی و مجهز وجود دارد؟

22

آیا نگهداری وسایل اضافی، مستهلک، مستعمل و مواد غذایی غیر قابل مصرف در محل کار جولوگیری می شود؟

 نام  و امضاء  تکمیل کننده:                                               نام و امضاء سرپرست :

خوب: 2

متوسط: 1

ضعیف: 0

محاسبه امتیاز چک لیست:

جهت محاسبه امتیاز به فرمول موجود در فایل پیوست مراجعه کنید

لطفا ابتدا در سایت ثبت نام کنید
ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید

»»» بانک چک لیست های ایمنی «««

مدیر وبسایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای, علاقمند به ایمنی و بهداشت و نرم افزارهای مربوطه هستم و همراه با تیم تخصصی سعی می کنم که محیطی پرباری را برای شما عزیزان فراهم کنم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فید برنر
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله زیر را حل کنید: *