چک لیست مقررات بهداشتی هتل ها، مهمانسراها و پانسیون ها
چک لیست مقررات بهداشتی هتل ها، مهمانسراها و پانسیون ها
ردیف | سوالات | وضعیت | توضیحات | ||
بازدید اول | بازدید دوم | بازدید سوم | |||
1 | آیا کارکنان دوره ویژه بهداشت عمومی را گذرانده و گواهی نامه معتبر آن را دریافت داشته اند؟ | ||||
2 | آیا گارکران رستوران دارای کارت بهداشتی معتبر در محل کار می باشند؟ | ||||
3 | آیا کارکنان رعایت کامل بهداشت فردی و نظافت عمومی در محل کار را می نمایند؟ | ||||
4 | آیا کارکنان دارای لباس کار و لوازم حفاظت فردی مناسب می باشد؟ | ||||
5 | آیا هر یک از کارکنان دارای جایگاه محفوظ و مناسبی به منظور حفظ لباس و سایر وسایل در محل کار می باشند؟ | ||||
6 | آیا از تردد و دخالت افراد متفرقه به امور طبخ حمل و نقل و توزیع و عرضه مواد غذایی جلوگیری به عمل می آید؟ | ||||
7 | آیا اتاق استراحت کارگران با شرایط مناسب و استاندارد و متناسب با تعداد کارگران در نظر گرفته شده است؟ | ||||
8 | آیا جعبه کمکهای اولیه با مواد و وسایل مورد نیاز در محل مناسب نصب شده است؟ | ||||
9 | آیا آب مصرفی مورد تایید است؟ | ||||
10 | آیا سیستم جمع آوری و دفع فاضلاب بهداشتی مورد تایید است؟ | ||||
11 | آیا وضع و تعداد دستشویی بهداشتی و متناسب است؟ | ||||
12 | آیا دستشویی و توالت و حمام ها دارای شرایط مناسب است؟ | ||||
13 | آیا سیستم تهویه قسمت های مختلف سالم و مناسب می باشد؟ | ||||
14 | آیا سیستم روشنایی قسمتهای مختلف سالم و مناسب می باشد؟ | ||||
15 | آیا برای هر مسافر تازه وارد از ملحفه تمیز سفید و سالم استفاده شده و هر روز تعویض می شود؟ | ||||
16 | آیا لحاف ، پتو ، تشک و بالشها و تخت خواب ها دارای شرایط مناسب و تمیز هستند؟ | ||||
17 | آیا برای جلوگیری از حریق و انفجار و سایر خطرات احتمالی پیش بینی های لازم به عمل آمده است؟ | ||||
18 | آیا زباله دان ها مجهز به کیسه زباله بوده و در محل مناسب قرار گرفته و روزانه تخلیه و شستشو میشوند؟
| ||||
19 | آیا تعداد تختهای هر اتاق با توجه به مساحت اتاق و بر اساس استانداردها و در نظر گرفته شده است؟ | ||||
20 | در صورت عدم وجود سرویس بهداشتی اختصاصی برای اتاقها، آیا تعداد توالت، دستشویی و حمام مطابق استانداردها می باشد؟ | ||||
21 | آیا آبدارخانه، بوفه و … مطابق با شرایط بهداشتی و مجهز وجود دارد؟ | ||||
22 | آیا نگهداری وسایل اضافی، مستهلک، مستعمل و مواد غذایی غیر قابل مصرف در محل کار جولوگیری می شود؟ |
نام و امضاء تکمیل کننده: نام و امضاء سرپرست :
خوب: 2
متوسط: 1
ضعیف: 0
محاسبه امتیاز چک لیست:
جهت محاسبه امتیاز به فرمول موجود در فایل پیوست مراجعه کنید
»»» بانک چک لیست های ایمنی «««
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.