چک لیست ایمنی در پخت قیر و آسفالت
چک لیست ایمنی در پخت قیر و آسفالت
یکی از روش های ایمن کردن محل کار استفاده از چک لیست های ایمنی مرتبط با شغل است. دانشجویان بهداشت حرفه ای با جمع آوری و منتشر کردن بهترین چک لیست ها در مشاغل مختلف بعنوان مرجع شناخته شده است لذا اگر سفارسی در این زمینه دارید می توانید از قسمت تماس با ما در ارتباط باشید.
ردیف |
موارد بازرسی | وضعیت ارزیابی |
توضیحات |
|
مطلوب |
نامطلوب |
|||
1 |
آيا بشکه و دیگ های پخت قیر و آسفالت در موقع استفاده در جای خود محکم شده اند؟ | |||
2 |
آیا بشکه و دیگ های پخت قیر و آسفالت در موقع استفاده، خارج از ساختمان و در فضای باز قرار داده شده است؟ | |||
3 |
آیا وسایل اطفاء حریق مناسب در موقع کار با دیگ های پخت قیر و آسفالت در دسترس می باشد؟ | |||
4 |
آیا شیلنگ مشعل مورد بازدید قرار گرفته و محل اتصال آن به مخزن و مشعل با بست بطور محکم مهار شده اند؟ | |||
5 |
آیا ظروف محتوی قیر داغ در محوطه باز قرار دارند؟ | |||
6 |
آیا کارگرانی که به گرم کردن قیر، پخت، حمل و پخش آسفالت اشتغال دارند، به دستکش و ساعدبند حفاظتی مجهز شده اند؟ | |||
7 |
آیا از حرارت دادن و تابش شعله به قسمت های زیرین ظروف قیر جامد در ابتدای کار جلوگیری شده است؟ | |||
8 |
آیا درب بشکه های قیر هنگام حرارت دادن کاملا باز است؟ | |||
9 |
آیا جهت خفه کردن آتش، در پوش کاملا مناسب و محفوظ دسته داری و در دسترس می باشد؟ | |||
10 |
آیا سطل های مخصوص حمل قیر و آسفالت داغ، علاوه بر دسته اصلی دارای دسته کوچکی در قسمت تحتانی نیز هستند؟ |
چک لیست را به صورت مستقیم از لینک زیر می توانید دانلود کنید.
برای دیدن لینک دانلود در سایت ثبت نام و اکانت خود را ویژه کنید
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
حتما بخوانید:
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)