ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
- پیش گفتار
- مقدمه
- هدف
- دامنۀ کاربرد
- مراجع الزامی
- اصطلاحات و تعاریف
- ویژگی ها
- روش های آزمون
- پیوست الف- میکروارگانیسم های نشانگر ( اطلاعاتی )
- پیوست ب- آلودگی میکروبی آب آشامیدنی ( اطلاعاتی )
پیش گفتار
استاندارد ” آب آشامیدنی– و یژگی های میکروبیولوژی” نخس تین بار در سال 1352 ته یه شد . این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تایید کمیسیون های مربوط برای ششمین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در یکصد و بی ست و یکمین اجلاس یۀ کمیته ملی استاندارد 86 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 6 میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 86/6/20 قانون اصلاحی قوانین و مقررات موسس ۀ استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می شود.
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدیدنظر خواهد شد و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد. بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ملی ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده کرد.
در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه در حد امکان بین این استاندارد و استانداردها ی بین المللی و استاندارد ملی کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.
منابع و ماخذی که برای تهیه این استاندارد به کار رفته به شرح زیر است:
- استاندارد ملی ایران 1011 : سال 1377 ویژگی های میکروبیولوژی آب
- استاندارد ملی ایران 5711-4 سال 1381 آب- واژه نامه- بخش چهار – بیولوژی و میکروبیولوژی
- World Health Organization, Guidelines for drinking water quality 3rd edition, WHO, 2004
مقدمه
مطالعات همه گیرشناسی نشان داده است که مصرف آب آلوده می تواند سلامت انسان را به خطر اندازد. به دلیل اینکه آزمایش عوامل کیفی آب های آشامیدنی از نظر عملی و اقتصادی مشکل است، انجام دادن آزمون ها باید براساس ویژگی های کلیدی باشد. همچنین برقراری ضوابط و استانداردهایی به منظور ارتقاء سطح بهداشت و پیشگیری از بیماری ها ضروری است.
ادامه مطلب را با دانلود فایل مستقیم مشاهده کنید.
ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)