• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • انجمن
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولات
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
    • سفارش ترجمه
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو
خانه بهداشت محیط تصفیه آب و دفع بهداشتی فاضلاب ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
آلودگی آب و خاک

ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: تصفیه آب و دفع بهداشتی فاضلابلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=393

ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی

2013-01-26/0 نظرها/در تصفیه آب و دفع بهداشتی فاضلاب /توسط Sirvan Sheikhi/لینک کوتاه https://acgih.ir/?p=393

ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی

ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی

ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

  • پیش گفتار
  • مقدمه
  • هدف
  • دامنۀ کاربرد
  • مراجع الزامی
  • اصطلاحات و تعاریف
  • ویژگی ها
  • روش های آزمون
  • پیوست الف- میکروارگانیسم های نشانگر ( اطلاعاتی )
  • پیوست ب- آلودگی میکروبی آب آشامیدنی ( اطلاعاتی )

پیش گفتار

استاندارد ” آب آشامیدنی– و یژگی های میکروبیولوژی” نخس تین بار در سال 1352 ته یه شد . این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تایید کمیسیون های مربوط برای ششمین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در یکصد و بی ست و یکمین اجلاس یۀ کمیته ملی استاندارد 86 تصویب شد. اینک این استاندارد به استناد بند یک ماده 6 میکروبیولوژی و بیولوژی مورخ 86/6/20 قانون اصلاحی قوانین و مقررات موسس ۀ استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371 به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می شود.

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات، استانداردهای ملی ایران در مواقع لزوم تجدیدنظر خواهد شد و هرگونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد. بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ملی ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده کرد.

در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه در حد امکان بین این استاندارد و استانداردها ی بین المللی و استاندارد ملی کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.

منابع و ماخذی که برای تهیه این استاندارد به کار رفته به شرح زیر است:

  1.  استاندارد ملی ایران 1011 : سال 1377 ویژگی های میکروبیولوژی آب
  2. استاندارد ملی ایران 5711-4 سال 1381 آب- واژه نامه- بخش چهار – بیولوژی و میکروبیولوژی
  3. World Health Organization, Guidelines for drinking water quality 3rd edition, WHO, 2004

مقدمه

مطالعات همه گیرشناسی نشان داده است که مصرف آب آلوده می تواند سلامت انسان را به خطر اندازد. به دلیل اینکه آزمایش عوامل کیفی آب های آشامیدنی از نظر عملی و اقتصادی مشکل است، انجام دادن آزمون ها باید براساس ویژگی های کلیدی باشد. همچنین برقراری ضوابط و استانداردهایی به منظور ارتقاء سطح بهداشت و پیشگیری از بیماری ها ضروری است.

ادامه مطلب را با دانلود فایل مستقیم مشاهده کنید.

ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی

 

تگ ها : ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
اشتراک این مطلب
  • اشتراک گذاری در Facebook
  • اشتراک گذاری در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک گذاری در LinkedIn
  • اشتراک گذاری در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2017/06/red-lagoon-mexico-2.jpg 378 673 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2013-01-26 23:55:182018-10-13 18:38:52ویژگی های میکروبیولوژی آب آشامیدنی
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته‌ها

ورود
عضویت

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران barouni
  • آواتار کاربران amomeni
  • آواتار کاربران roozbeh666
  • آواتار کاربران sajjad.sabati
  • آواتار کاربران mohajerani
  • آواتار کاربران ahmadreza78
  • آواتار کاربران Sepehr77777
  • آواتار کاربران Simin77
  • آواتار کاربران h.rahimifard2
  • آواتار کاربران ali1101113

تعداد کل کاربران ویژه: 7412

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه - تعداد افراد مشترک تعداد افراد فید برنر
  • نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
قبليبعدي
12
  • 09338413734
  • آ.غ - بوکان - خیابان 55
تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارتباط با ما
  • ارسال مطلب
  • درباره ما و قوانین سایت
رفتن به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 38478 نفری مهندسین سایت بپیوندید
معادله را حل کنید: + =

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم.

معادله را حل کنید: + =

برگشت برای ورود به سایت