مجموعه چک لیست های خوداظهاری بهداشت حرفه ای
مجموعه چک لیست های خوداظهاری بهداشت حرفه ای
مجموعه چک لیست های خوداظهاری بهداشت حرفه ای
فرمت: pdf تعداد صفحات: 100
در این بخش مجموعه کاملی از چک لیست های خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع مختلف جمع آوری و پیوست شده است. این مجموعه شامل:
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در بخش کشاورزی (گاوداری)
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در بخش چرم سازی
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع الکترونیک
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع دارویی
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع ریخته گری
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع ساختمانی تولید سیمان
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع شیمیایی
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع غذایی
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع فلزی و تولید ماشین آلات
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع صنایع ساختمانی تولید کاشی و سرامیک
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در مرغداری
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در معادن بسته و باز
- چک لیست خوداظهاری بهداشت حرفه ای در صنایع نساجی
نمونه ای از چک لیست:
ردیف |
موارد بازرسی |
امتیاز |
وضعیت ارزیابی |
توضیحات |
|
تایید |
عدم تایید |
||||
1 |
آیا پرسنل بهداشتی (بهگر، بهداشتيار کار) کاردان یا کارشناس بهداشت حرفه ای حضور فعال دارند؟ |
4 |
|||
2 |
آیا مصوبات کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار توسط اعضا کمیته پیگیری می گردد؟ |
4 |
|||
3 |
آیا آمار و اطلاعات خواسته شده توسط مرکز بهداشت به موقع ارسال می شود؟ |
4 |
|||
4 |
آیا مستندات لازم در خصوص اجرای برنامه های بهداشتی (آموزش، بهسازی، ارزیابی عوامل زیان آور و …) در کارگاه موجود است؟ |
4 |
|||
5 |
آیا اقدامات لازم برای اجرای برنامه ها و طرح های بهداشت حرفه ای ابلاغ شده از سوی مرکز بهداشت اجرا می شود؟ |
4 |
|||
6 |
آیا معاینات قبل از استخدام برای کارگران جدید انجام می شود؟ |
4 |
|||
7 |
آیا برای کلیه کارکنان پرونده بهداشتی تهیه شده است؟ |
4 |
|||
8 |
آیا سوابق بهداشتی ثبت و نگهداری می شود؟ |
4 |
|||
9 |
آیا معاینات دوره ای به طور مرتب برای کارکنان انجام می شود؟ |
4 |
|||
10 |
آیا معاینات دوره ای مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد؟ |
4 |
|||
11 |
آیا با توجه به نتایج حاصله از ارجاعات پزشکی، اقدامات لازم درمان، تغییر شغل، چرخشی شدن کار و … انجام شده است؟ |
4 |
|||
12 |
آیا افرادی که با مواد غذایی سرو کار دارند کارت بهداشت دریافت می کنند؟ |
1 |
|||
13 |
آیا تجهیزات و ملزومات بهداشت حرفه ای (ایستگاه بهگر، خانه بهداشت کارگری، مرکز بهداشت کار) به موقع تهیه، تعویض و تعمیر می گردد؟ |
4 |
|||
14 |
آیا وسایل کمک های اولیه در قسمت های مختلف کارگاه وجود دارد؟ |
3 |
|||
15 |
آیا در شرایط خاص خدمات اورژانسی برای کارکنان وجود دارد؟ |
3 |
|||
16 |
آیا با کلینیک، بیمارستان یا درمانگاه نزدیک به محل کار هماهنگی های لازم به عمل آمده است؟ |
3 |
|||
17 |
آیا کارکنان در مقابل بیماری های واگیر با توجه به شغل (هپاتیت CB، کزاز، آنفلوانزا و…) واکسینه شده اند؟ |
1 |
|||
18 |
آیا عوامل زیان آور محیط کار (صدا و ارتعاش، گرما و رطوبت، آلاینده های شیمیائی و بیولوژیکی و …) حداقل سالی یکبار اندازه گیری می شود؟ |
4 |
|||
19 |
آیا نتایج ارزیابی سنجش عوامل زیان آور و آلاینده ها مورد تجزیه و تحلیل کارشناس بهداشت حرفه ای قرار می گیرد؟ |
4 |
|||
20 |
آیا در کارگاه ارزیابی ریسک مخاطرات بهداشت حرفه ای صورت گرفته است؟ |
4 |
|||
21 |
آیا براساس ارزیابی ریسک سنجش آلاینده ها صورت گرفته است؟ |
4 |
|||
22 |
آیا اقدامات کنترلی برای کاهش ریسک ها و آلاینده های بیش از حد مجاز براساس ارزیابی ریسک انجام شده است؟ |
8 |
ادامه مطلب را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.
برای دیدن لینک دانلود در سایت ثبت نام و اکانت خود را ویژه کنید
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
حتما بخوانید:
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.