ایران رکوردار سرطان در دنیا
ایران رکوردار سرطان در دنیا
ایران رکوردار سرطان در دنیا
ایران رکورد سرطان را خواهد شکست
soya lectin که در ایران به “لسیتین” معروف است پروتئین گیاهی است که به کربوهیدرات خاصی تبدیل می شود و مورد ما همانطور که پیدا است پروتئین سویا می باشد و مانند عسل رقیق است.
این لسیتین در ایران تولید نمی شود و دارای دو گونه می باشد، صنعتی و خوراکی که اختلاف قیمت آنها 6 تا 9 برابر است (بستگی به کشور فروشنده دارد) لسیتین صنعتی بیشتر در صنعت رنگ به کار میرود و خوراکی آن بیشتر در صنعت شکلات سازی, مثلا کمپانی مینو در ماه حدود 60 تن مصرف دارد.
شما اگر در اسناد گمرکی کنکاش کنید متوجه می شوید که آخرین پارتی لسیتین خوراکی ترخیص شده از گمرک به تاریخ سال هزار و سیصد و شصت و پنج بوده و از آن تاریخ هزاران تن شکلات و آب نبات با لسیتین صنعتی سرطان زا درست شده است. جالب است که بدانید این لسیتین ها در گمرک تحت نام خوراکی وارد می شود ولی قیمت همه آنها صنعتی است.
آخرین خبر در این رابطه:
دکتر «محمداسماعیل اکبری» گفت: اکنون به ازای هر یکصد هزار نفر از جمعیت کشور، حدود 150 نفر به سرطان مبتلا هستند که سرطان معده، شایع ترین سرطان در مردان و سرطان پستان نیز شایع ترین سرطان ها در زنان کشور شناخته شده است. وی با بیان اینکه هر سال حدود 85 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در کشور رخ می دهد، افزود: حدود 400 هزار نفر نیز با این بیماری به زندگی خود ادامه می دهند. استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به داروهای بیماران سرطانی اشاره کرد که به گفته وی، بیش از 90 درصد داروهای این بیماران همچنان وارداتی است. وی ادامه داد: با توجه به وضعیت سرطان در کشور، باید پژوهشگران صنعت دارو در زمینه ساخت و تولید داروهای سرطانی تلاش بیشتری انجام دهند. اکبری به توانمندی های ایران و وجود ساختاری های لازم برای ساخت و تولید داروهای سرطانی در کشور نیز اشاره کرد و گفت : اما در عین حال مدیریت پژوهش برای دارو ضعیف است. پیری جمعیت یکی از علل افزایش سرطان در کشور وی یکی از علل بالا بودن رشد سرطان را پیر شدن جمعیت ایران عنوان کرد و افزود: به جز پیر شدن جمعیت، افزایش امید به زندگی، سبک زندگی نادرست و آلودگی زیست محیطی نیز از دیگر عوامل افزایش سرطان است. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، رییس مرکز تحقیقات سرطان گفت : حدود 70 درصد علت ابتلا به بیماری سرطان در کشور به افزایش سن و 30 درصد نیز به سبک زندگی نادرست مرتبط است.
پمفلت کار و سرطان
در كشورهاي توسعه يافته برآورد مي شود كه از هردو تا سه نفر يك نفر درطي زندگي خود دچار برخي از انواع سرطانها خواهد شد. عقيده براين است كه اكثر سرطانها در افراد بالغ ناشي از تركيبي از عوامل از قبيل مواجهه هاي محيطي و شيوه زندگي مي باشد.
8-2 درصد تمام سرطان هاي انسان ناشي از مواجهه هاي شغلي با عوامل مولد سرطان مي باشد. خطرات بالقوه در افراد در معرض مواجهه بسيار بيشتر است. اگرچه شغل ، درصد بالايي از عوامل مولد سرطان را تشكيل نمي دهد ولي شناسايي اين عوامل بسيار حائز اهميت است زيرا حداقل بخشي است كه پيشگيري از آن به مراتب عملي تر از موارد ديگر است و همچنين مي توان از بار اقتصادي قابل توجه آن كه به صنعت و جامعه تحميل مي شود، جلوگيري كر .
سازمان هاي متعددي در سرتاسر دنيا (بخصوص در آمريكا ) وجود دارد كه متولي تعيين سرطانزايي عوامل زيان آور محيط كار و درجه بندي آن هستند .
اين سازمان ها برنامه اي را به منظور ارزيابي خطرات سرطانزايي عوامل و مشاغل از سال 1969 آغاز كرده اند و اين عوامل را به عواملي كه براي انسان سرطانزا هستند ،عواملي كه احتمالاً براي انسان سرطانزا مي باشند، عامل يا مخلوطي از عواملي كه ممكن است براي انسان سرطانزا باشند،عامل (مخلوطي از عوامل يا چگونگي مواجهه) بعنوان سرطانزا تقسيم تقسيم نشده اند و عامل يا عوامل براي انسان احتمالاً سرطانزا نمي باشند تقسيم كرده اند.
برای دریافت کامل پمفلت اینجا کلیک کنید
حتما بخوانید:
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)