راهنمای شاخص های بهداشت در صنعت نفت
راهنمای شاخص های بهداشت در صنعت نفت
راهنمای شاخص های بهداشت در صنعت نفت
فرمت:PDF تعداد صفحات: 10
فهرست:
-
مقدمه
-
دامنه
-
مراجع
-
وظایف و مسئولیتها
-
پیمانکاران
-
مشروح ساخص های بهداشت در صنعت نفت
مقدمه:
شاخص ها مهم ترین معیارهای تعیین میزان کارایی و اثربخشی فعالیت های یک مجموعه مدیریتی می باشند. به منظور هدفمند نمودن اقدامات بهداشتی در جهت حفظ و ارتقاء سلامت کارکنان صنعت نفت، نیازمند تعیین شاخص های عملکرد در حوزه های مختلف مرتبط با بهداشت و سلامت هستیم با تعیین معیار های ارزیابی برای هر یک از فعالیت های مهم و اصلی میزان موفقیت کار گروههای مختلف در انجام وظایف محوله و نیل به اهداف تعیین شده قابل اندازه گیری است.
با مقایسه شاخص ها در مقاطع مختلف زمانی می توان عملکرد سیستم را تجزیه و تحلیل نمود و علل و عوامل افزایش و یا کاهش نرخ شاخص ها را بررسی کرد. همچنین با استناد به شاخص های مورد نظر می توان حیطه آمار و اطلاعات مورد نیاز را برای جمع آوری و گزارش به مدیریت مربوطه مشخص نمود.
برای پاسخ به این نیاز اساسی تعیین شاخص های بهداشت در دستور کار کمیته تخصصی بهداشت وزارت نفت قرار گرفت. (شاخص های درج شده در این راهنما حاصل تلاش و همفکری معاونت بهداشت اداره کل HSE و روسای بهداشت شرکت های اصلی و طب صنعتی بهداشت و درمان می باشد که بر اساس اولویت های بهداشتی در صنعت نفت تدوین شده است. بدیهی است پس از اجرایی شدن آنها و در راستای بهبود روشها و برنامه های بهداشتی، مدیریت ها / روسای محترم HSE پیشنهادات اصلاحی خود را می توانند از طریق مدیران HSE شرکت های اصلی ذی ربط به اداره کل HSE وزارت نفت ارسال نمایند. اقدامات اصلاحی مرتبط در بازنگری آتی مد نظر قرار خواهد گرفت.
هدف:
ارزیابی و مقایسه عملکرد مدیریت بهداشت در سطوح مختلف سازمانی بر اساس اولویت های بهداشتی تعیین شده در صنعت نفت
دامنه:
کلیه واحد های بهداشت زیر مجموعه مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست صنعت نشت .
مراجع:
- Health Performance Indicators of PD0, December 2005
- Textbook of Occupational Medicine 3rd Edition, 1994 by: Carl Zenz MD
- OGP health indicators: 2003
وظایف و مسئولیت ها :
1- روسای HSE : وظیفه مدیریت ، هماهنگی ، حمایت و گزارش شاخص های بهداشت را بر عهده دارند.
۲- روسا و کارشناسان بهداشت: وظیفه اصلی ارزیابی و تعیین شاخص های بهداشت بر عهده ایشان بوده که باید جهت اجراء مراحل مختلف برنامه ای تدوین نمایند. سپس در پایان مقاطع زمانی درخواست شده شاخص ها را به همراه آنالیز آمار و اطلاعات به دست آمده ارائه دهند. همچنین بایستی بر ارائه شاخص های مورد نظر از طرف مسئولین بهداشت پیمانکاران نظارت داشته باشند
3- رئيس طب صنعتی: وظیفه تهیه اطلاعات لازم جهت محاسبه شاخص های مندرج در این راهنما و ارائه آن به رئیس بهداشت (HSE) را به عهده دارد.
پیمانکاران
مسئولین بهداشت پیمانکاران موظف به ارائه شاخص های بهداشت تدوین شده در مقاطع زمانی مقرر می باشند.
ادامه مطلب را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
حتما بخوانید:
⇐ معرفی شاخص های عملکردی بهداشت در صنعت نفت و گاز
⇐ ایمنی در شرکت پخش فراورده های نفتی
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)