گزارش کاراموزی کارخانه زمزم تهران

دانلود کارآموزی کارخانه نوشابه زمزم تهران

دانلود کارآموزی کارخانه نوشابه زمزم تهران

شرح مختصر:

اولین اقدام انجام گرفته روی آب بعد ار استخراج،ضد عفونی کردن آن است.

منبع آب کارخانه آب چاهی است به عمق بیش از 150 متر و قدمت 50 ساله که روی این آب عملیات تصفیه انجام گرفته و درنهایت آب مورد استفاده برای تمام مصارف از آن تامین می گردد.آب استخراج شده در یک آب انبار ذخیره می شود که یک پیش مخزن است و ابعاد آن4×6×6  است و با دبی ثابت 35m2/h مصرف می شود.مخزن از طریق یک لوله به یک کلریناتور متصل است. کلر مورد نیاز رادریک مخزن ساخته وبا میکسر مخلوط کرده و به  آب می رسانند. کلر به صورت ضربانی به آب مخزن تزریق می شود.

بعد از این بخش دو مسیر برای تصفیه آب وجود دارد:1)صنعتی

2)آب آشامیدنی:برای مصرف خط تولید و آشامیدن و … استفاده می شود و 2 مسیر برای تصفیه آن وجود دارد:1)تصفیه شیمیایی که در این کارخانه دیگر از این بخش استفاده نمیشود.2)reverse osmosis

آب پس از کلرزنی در مخزنی واقع در بخش بیرونی سالن تصفیه آب به ظرفیت 40000ذخیره می شود واز این مخزن توسط پمپهایی به تصفیه آب می رود.در کنار این مخزن،مخزن دیگری به ظرفیت60000 لیتر قرار گرفته که آب آشامیدنی در آن ذخیره می شود.برای فرستادن آب از این مخزن به خط تولید به عنوان آب مصرفی نوشابه،از پمپ های استیل استفاده می شود.درحالی که برای استفاده هایی غیر از آشامیدن از پمپ های چدنی استفاده می کنیم.

فهرست مطالب موجود در گزارش کاراموزی کارخانه زمزم تهران:

  • تصفیه فاضلاب
  • تصفیه اسمز معکوس
  • عصاره خانه
  • فرمولاسیون ساخت عصاره های کارخانه های زمزم
  • تهیه وتولید گاز CO2
  • خطوط بطر ساز
  • فرایند تولید نوشابه PET
  • خط تولید شیشه برگشتی
  • آزمایش کنترل کیفی
  • ساختن نوشابه از عصاره مورد نظر
  • کنترل بطری های پر شده
  • گزارش روزانه
  • تهیه مواد اولیه
  • فروش و نحوه توزیع کالا
  • سیستم نگهداری وتعمیرات

برای دانلود کلیک کنید

مدیر وبسایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای, علاقمند به ایمنی و بهداشت و نرم افزارهای مربوطه هستم و همراه با تیم تخصصی سعی می کنم که محیطی پرباری را برای شما عزیزان فراهم کنم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فید برنر
10 پاسخ
  1. fatemeh
    fatemeh می گوید

    سلام وقت بخیر در رابطه با گزارش کار نوشابه اگر بررسی عوامل مخاطره آمیز فیزیکی و شیمیایی موجود در آن را هم بگذارید. ممنون میشم

    پاسخ
    • Sirvan Sheikhi می گوید

      سلام
      این گزارش را همکاران فرستادن و مال چند سال پیش است. درصورتی که مطالب تکمیلی به دستمون برسه پیوست خواهد شد

      پاسخ
  2. مرضیه
    مرضیه می گوید

    سلام خسته نباشین عذر میخوام دانلود نمیشه برای من میشه زحمت بکشید به ایمیل ارسال کنید لطفا؟

    پاسخ
  3. خانیها
    خانیها می گوید

    سلام خسته نباشید.من فایل رو نمیتونم دانلود کنم اگه میشه به ایمیلم ارسال کنید. سپاس

    پاسخ
  4. arghavan
    arghavan می گوید

    سلام خسته نباشید. من فایل رو نمیتونم دانلود کنم. اگه میشه به ایمیلم بفرستید. ممنون

    پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله زیر را حل کنید: *