• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • انجمن
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولات
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
    • سفارش ترجمه
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو
خانه متفرقه توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان را جدی بگیرید!
توصیه های بهداشتی عید قربان

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان را جدی بگیرید!

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: متفرقهلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=28252

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان را جدی بگیرید!

2018-08-20/0 نظرها/در متفرقه /توسط Sirvan Sheikhi/لینک کوتاه https://acgih.ir/?p=28252

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان را جدی بگیرید!

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان را جدی بگیرید!

سنت حسنه قربانی کردن دام در اقصی نقاط کشور مصادف با ایام تشریق (دهم ذی الحجه) انجام می شود، اما همانقدر که این کار ثواب دارد، حفظ سلامت هم از واجبات محسوب می شود.

  1. هنگام تماس با دام در تمام مراحل اعم از ذبح، پوست کنی، قطعه بندی گوشت دام و سایر موارد باید نکات بهداشتی لازم شامل پوشیدن روپوش و دستکش، ماسک، عینک مخصوص، پیش بند و چکمه را رعایت کنیم.
  2. هر گونه تماس با دام در صورت آلودگی دام، پتانسیل انتقال بیماری را افزایش می دهد، بنابراین حتماً دام ها مانند بز، گوسفند، گاو و شتر باید از مراکزی تهیه شوند که مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور باشند و کارشناس دامپزشکی بر آن نظارت داشته باشد.
  3. کشتارگاه ها بهترین محل برای ذبح قربانی بوده و مورد تایید سازمان دامپزشکی نیز، هستند، از قصابی های محل که مورد تایید سازمان دامپزشکی هستند نیز می توانیم برای قطعه بندی و توزیع دام استفاده کنیم تا کمترین تماس را با دام داشته باشیم.
  4. بعد از ذبح دام حتماً محل ذبح شستشو وضدعفونی گردد . (برای این منظور می توان از ضدعفونی کننده های موجود درمنزل مانند وایتکس ویا اهک و.. استفاده گردد).
  5. در دفع فضولات دام باید دقت لازم صورت گیرد. همچنین در کشتارگاه، لاشه دام باید حداقل 24 ساعت در سالن سرد نگهداری شود تا در اثر جمود نعشی و تغییر اسیدیته نسوج دامی، تب کریمه کنگو از بین برود.
  6. پس از ذبح در منزل نیز لاشه باید 24 ساعت در شرایط درجه صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری شود.
  7. همگان باید از خوردن جگر قرمز به صورت خام یا نیم پز پرهیز کنند. مواد پروتئینی مانند گوشت و جگر باید به صورت پخته مصرف شوند.
  8. جهت قطعه قطعه کردن لاشه ، حتماً از دستکش و عینک کار استفاده گردد.
  9. از ریختن خون دام در معابر عمومی خودداری گردد .
  10. از هرگونه تماس با انگل یا موجود خارجی روی پوست و پشم دام (کنه ، کک و … ) خودداری گردد .
  11. دل و جگر تازه دام نذری را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمائید.
  12. راه دیگر برای افرادی که به این شرایط دسترسی ندارند، این است که به نیت قربانی مبلغ آن را به مراکز خیریه از جمله پرورشگاه‌ها بدهند تا مبلغ آن صرف امور خیریه شود. همچنین از نظر شرعی این اقدام مورد تایید مراجع عظام نيز است.

اگر موردی به ذهن شما میرسد که بیان نشده است را با ما به اشتراک بگذارید …

4 / 5 ( 1 امتیاز )
اشتراک این مطلب
  • اشتراک گذاری در Facebook
  • اشتراک گذاری در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک گذاری در LinkedIn
  • اشتراک گذاری در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2018/08/توصیه-های-بهداشتی-عید-قربان.jpg 436 700 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2018-08-20 23:25:072018-08-20 23:25:07توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید قربان را جدی بگیرید!
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته‌ها

ورود
عضویت

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران karimi_tayeb2515
  • آواتار کاربران Ehsan0933
  • آواتار کاربران miss.barakat
  • آواتار کاربران Sunbulu
  • آواتار کاربران ahmad sadeghi
  • آواتار کاربران Zahra.b
  • آواتار کاربران mahmoudreza_292
  • آواتار کاربران H.KH
  • آواتار کاربران drmhrajabi
  • آواتار کاربران Alikarami1991

تعداد کل کاربران ویژه: 6734

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه - تعداد افراد مشترک تعداد افراد فید برنر
  • نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
قبليبعدي
12
  • 09338413734
  • آ.غ - بوکان - خیابان 55
تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارتباط با ما
  • ارسال مطلب
  • درباره ما و قوانین سایت
رفتن به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 36277 نفری مهندسین سایت بپیوندید
معادله را حل کنید: + =

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم.

معادله را حل کنید: − =

برگشت برای ورود به سایت