• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید فروشگاه
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • انجمن
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولاتی که خریدم!
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
    • سفارش ترجمه
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو

خانه | ایمنی صنعتی | ایمنی شغلی | بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی

بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی

بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: ایمنی شغلیلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=54224

بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی

0 دیدگاه /در ایمنی شغلی/توسط Sirvan Sheikhi/لینک کوتاه https://acgih.ir/?p=54224

بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی

بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی

فرمت: Pdf تعداد صفحات: 64 و 42

تهیه و تنظیم: مهندس جهانگیر عابدی کوپایی

فهرست:

  • تجهیزات حفاظتی شخصی

  • بیماریهای ناشی از کار کشاورزی

  • ایمنی و راحتی در محیط کار

  • آفت کش ها

  • عوامل ارگونومیکی ناشی از کار در کشاورزی

  • آبیاری با پساب

  • آلودگی صوتی

  • سیلوها، انبارها و مخازن کودها

  • علائم خطر موجود در محل کار و طبقه بندی آنها


کشاورزی به عنوان یکی از ارکان توسعه و امنیت غذایی ایران از اهمیت بسزایی برخوردار است. رویکرد جهانی کشاورزی استفاده بهینه از زمین، آب و نیروی انسانی و کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی در جهت تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست می باشد که در مسیر رسیدن به این اهداف نیروی انسانی سالم و پویا نقش کلیدی را ایفا می کنند.

در گذشته کشاورزی سنتی بدون تجهیزات و امکانات کنونی انجام می گرفته و دواری های خاص خود را داشته است. تکنولوژی امروز اگرچه سختی کار را کاهش داده اما به دنبال خود عوامل زیان آوری را به ارمغان آورده که عدم توجه به آنها سلامت کشاورزان را تهدید می نماید. بر اساس آمار مرگ و میر به دست آمده از کشورهای مختلف، کشاورزی یکی از پرخطرترین صنایع شناخته شده است.

افرادی که در مزارع کار می کنند شامل صاحبان مزارع، کارگران و خانواده آنها پنج برابر بیشتر از سایر نیروهای کار حتی کارگران معادن در معرض خطرات جانی قرار دارند. به همین دلیل از میان مهارت های فراوان مورد نیاز در انجام فعالیت های کشاورزی، توانایی انجام کار در نهایت ایمنی و سلامت از اساسی ترین آنها می باشد.

علائم خطر موجود در محل کار و طبقه بندی آنها

طبقه A: گازهای متراکم شامل گازهای فشرده، گازهای محلول و گازهایی که در اثر تراکم و یا سرد شدن تبدیل به مایع می شوند.
طبقه B: مواد قابل اشتعال و آتش گیر شامل مواد جامد، مایعات و گازهایی که در اثر جرقه و در شرایط کاری به راحتی آتش می گیرند.
طبقه C: مواد اکسنده شامل موادی که خطر آتش گیری را در اثر تماس با مواد قابل اشتعال افزایش می دهند.
طبقه D: مواد سمی و عفونی

دسته 1: شامل موادی که بلافاصله اثرات سمی شدیدی ایجاد می کنند. تماس ناچیز افراد با این مواد می تواند به سرعت منجر به مرگ و یا جراحت شود. مانند: سیانید سدیم و سولفات هیدروژن

دسته 2 : موادی که شامل سایر اثرات مسمومیت می شوند. تماس ناچیز و مداوم افراد با این مواد می تواند سبب ایجاد مشکلات طولانی مدت برای سلامتی افراد شود، همچنین می تواند صدماتی فوری ولی با شدت کمتر را در فرد ایجاد کند.

دسته 3 : مواد عفونی زیستی: این مواد شامل میکروارگانیسم های خطرناکی هستند که مطابق با سازمان بهداشت جهانی (WHO) و شورای
تحقیقات دارویی کانادا از نظر درجه خطر در طبقه 2 ، 3 و 4 قرار دارند.

طبقه E: مواد خورنده: شامل مواد اسیدی و بازی که می تواند سبب خرابی پوست و خوردگی فلزات شود. مانند: هیدروکسید سدیم، اسید هیدروکلریک و اسید نیتریک

طبقه F: مواد خطرناک رادیواکتیو: این مواد ممكن است به خودی خود و یا در اثر شوک فیزیکی و یا افزایش فشار و دما و در شرایط ساکن وارد واکنش شوند (مثلاً ممكن است منفجر شوند) و یا در اثر تماس با آب گازهای سمی ساطع کنند.

برچسب محصولات مصرفی که حاوی مواد خطرناکی هستند

 

علائم هشدار دهنده ایمنی

علائم هشدار دهنده ایمنی

 

انفجار: با گرم شدن و یا سوراخ شدن ظرف، احتمال انفجار وجود دارد. خروج تکه های فلز و یا پلاستیک از درون ظرف می تواند خسارت جدی به خصوص برای چشم به بار آورد.

خوردگی: محصول می تواند سبب سوختگی پوست و یا چشم شود. در صورت بلعیدن، سبب ضایعات گلو و شكم خواهد شد.

قابل اشتعال: در حضور گرما، شعله یا جرقه محصول و یا گاز آن می تواند به سرعت آتش بگیرد. تكه پارچه های استفاده شده در این محصول می تواند به خودی خود آتش بگیرد.

سمی: بلعیدن، لیس زدن و یا استنشاق این محصول، خطر مسمومیت شدید و یا مرگ را به دنبال دارد.

چارچوب هشت ضلعی: این چارچوب نشان می دهد که محتویات درون ظرف، خطرناک می باشد.

چارچوب مثلثی: این چارچوب نشان می دهد که خود ظرف خطرناک می باشد.

ادامه مطلب را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.

این مطلب بروزرسانی شد و فایل ایمنی در کشاورزی با موضوعات زیر پیوست شد.

فهرست موضوعات ایمنی در کشاورزی

فهرست:

  • مسائل ایمنی برای شروع کار کشاورزی
  • تراکتور، حیوانات، انبارها، مواد شیمیایی
  • صدمات تنفسی، سروصدا
  • خطوط فشار قوی و الکتریسیته
  • ایمنی بچه ها در مزارع
  • سرخوردن و افتادن
  • تعمیرات، نگهداری و ساخت
  • ایمنی کودکان در مزرعه
  • محیط های خطرناک
  • ایمنی ماشین آلات
  • نکات ایمنی در هنگام کار با ماشین های خاک ورزی
  • نکات ایمنی در هنگام کار با کودپاش سانتریفیوژ
  • نکات ایمنی در هنگام انجام عملیات سمپاشی
  • نکات ایمنی در هنگام کار با خرمنکوب
  • نکات ایمنی هنگام کار با تراکتور
  • آیین نامه ایمنی ماشین ها و ادوات کشاورزی

برای دیدن لینک دانلود در سایت ثبت نام و اکانت خود را ویژه کنید
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...

 

حجم: 1.1 MB فرمت: Pdf آموزش فعال کردن اکانت ویژه (VIP)

هر گونه سوالی در رابطه با بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی داشتید در نظرات ثبت کنید تا بررسی شود.

 

حتما بخوانید:

⇐ بهداشت کشاورزی و حفاظت از محیط زیست

⇐ کشاورزی از دیدگاه بهداشت حرفه ای

⇐ آیین نامه ایمنی ماشین ها و ادوات کشاورزی

 

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2020/03/Agricultural-Health.jpg 366 700 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2020-03-05 12:00:242020-12-30 11:54:20بهداشت، ایمنی و محیط زیست در کشاورزی
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

ورود
عضویت

دسته‌ها

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران hoomaan
  • آواتار کاربران mahsaalefi
  • آواتار کاربران behnamnaghshi
  • آواتار کاربران mboyehraz
  • آواتار کاربران zasgari
  • آواتار کاربران Narges mortazian
  • آواتار کاربران daraei77
  • آواتار کاربران Vernal
  • آواتار کاربران fariba69
  • آواتار کاربران hadi feizi

تعداد کل کاربران ویژه: 15214

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • جزوات و سوالات تستی آزمون استخدامی
  • اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه
  • samandehi
  • 81
قبلیبعدی
  • 09338413734
  • آ.غ - بوکان - خیابان سردار عزیزخان، کافی نت و نوشت افزار کالج
تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارسال مطلب
  • ارتباط با ما
  • درباره ما و قوانین سایت
رفتن به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 54896 نفری مهندسین سایت بپیوندید
:معادله را حل کنید + =
هر مشکلی در فرایند ثبت نام داشتید از طریق پیامک به شماره 09338413734 اطلاع دهید. (از مرورگرهای کروم و موزیلا استفاده کنید)

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم. ایمیل بازیابی معمولا به پوشه SPAM فرستاده می شود.

:معادله را حل کنید − =

برگشت برای ورود به سایت