• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولاتی که خریدم!
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو

خانه | مقالات | بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی

بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی

بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: مقالاتلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=59534

بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی

0 دیدگاه/در مقالات/توسط Sirvan Sheikhi

بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی

چکیده:

زمینه: با توجه به اهمیت مواد غذایی سالم و با کیفیت بالا برای انسان، کنترل آلودگی مهمترین نکته برای کارکنان سالم است.

هدف: جهت تعیین نگرش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران به سمت امنیت غذایی.

مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی و توصیفی- تحلیلی بر روی 326 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در سال 1395 انجام شد. ابزار گردآوری پرسشنامه شامل 40 سوال بود. پایایی پرسشنامه با استفاده از روش همبستگی درونی (ضریب آلفای کرونباخ 0.80) مورد تایید قرار گرفت. پس از جمع آوری اطلاعات از شاخص های آماری توصیفی (میانگین و انحراف معیار) در بین متغیرهای دموگرافیک(جمعیت شناختی) و سطح دانش برای توصیف و تحلیل داده ها استفاده شده است. نگرش و عملکرد شرکت کنندگان با استفاده از آزمون اسپیرمن اندازه گیری شده و نتایج تحلیلی با استفاده از SPSS نسخه 20 ارائه شده است.

یافته ها: بر اساس یافته ها، 55.3درصد، 30 درصد و 14.7 درصد دانشجویان به ترتیب با نمره بالا، متوسط و پایین نگرش نسبت به ایمنی غذا بودند. علاوه بر این، دانشجویان دختر و پسر نسبت به ایمنی غذا نگرش برابر داشتند و رابطه معناداری بین جنس و نگرش مشاهده نشد (p>0.05)، اما بین سطوح تحصیلی (p=0.008) و سن (p=0.001) اهمیت دانشجویان همبستگی مثبت بود.

نتیجه گیری: با توجه به نمره نگرش پایین در حدود نیمی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران در رابطه با ایمنی غذا، می توان ادعا کرد که آموزش ایمنی غذا در این جامعه مورد نیاز است.

ترجمان دانش:

لازم است آگاهی و نگرش مردم نسبت به سلامت و ایمنی مواد غذایی را افزایش دهیم و در نتیجه جلوگیری از بیماری های خوراکی و حفاظت از مواد غذایی و محیط زیست در برابر آلودگی باشد. می توان ادعا کرد که دوره های آموزشی و برنامه های آموزشی، مخصوصا برای دانشجویانی که دارای هدف غیر بهداشتی هستند بسیار مهم است ، برگزار شود. با توجه به نگرش های پایین در مورد ایمنی مواد غذایی و آموزش بهداشت در تقریبا نیمی از دانشجویان توصیه می شود که چنین تحقیقی بر روی نگرش های ایمنی نانوتکنولوژی و آلرژی غذایی در میان سایر جمعیت ها در آینده صورت گیرد.

کلمات کلیدی: ایمنی مواد غذایی، نگرش، غذای سالم، بهداشت مواد غذایی

Background
Given the importance of high-quality healthy food for humans, contamination control is the most important concern for healthy staff.

Aim
To determine the attitudes of students at Islamic Azad University (Tehran Medical Branch) toward food safety.

Methods
This cross-sectional and analytic-descriptive study was conducted on 326 students of Azad University of Medical Sciences in 2016. A self-made questionnaire consisting of 40 questions was used. The reliability of the questionnaire was confirmed using internal consistency method (Cronbach’s alpha coefficient of 0.80). After collecting data, we use descriptive statistical indexes (mean and standard deviation) among demographic variables and the level of knowledge to describe and analyze the data. The participants’ attitudes and operation are measured by Spearman tests, and the analytical results are given using SPSS version 20.

Results
According to the findings, 55.3, 30 and 14.7 percent of students had high, moderate and low attitude scores toward food safety, respectively. In addition, male and female students had equal attitudes toward food safety, and no significant relationship between sex and attitude was observed a significant difference (p>0.05), but between educational levels (p=0.008) and ages (p=0.001) of students significance was a positive correlation.

Conclusions
Due to the low attitudes score of about half of the students of Islamic Azad University Tehran Medical Branch toward food safety, it can be claimed, food safety training in this community is required.
Keywords: Food safety, Attitudes, Healthy food, Food hygiene

نتایج مفصلتر تحقیق فوق را می توانید در مقاله تمام متن با رفرنس ذیل مشاهده و کلیک نمائید: و شکل صحیح رفرنس نویسی:

 Miri A, Poursadeghiyan M,  Baneshi M M,  Biglari H,  Yari A R, and Khammar A,2017 May.

Study on attitudes of students of Islamic Azad University Tehran Medical Branch toward food safety, 2016

. Electron Physician. 9(5): 4289–4295.

درخواست ترجمه کامل این مقاله: (هزینه ترجمه براساس تعداد کلمات تعیین می شود. جهت سفارش، مقاله اصلی را از لینک بالا دانلود و در فرم زیر به همراه مشخصات خود ارسال کنید)


3/5 - (1 امتیاز)
اشتراک گذاری این نوشته
  • اشتراک گذاری در Facebook
  • اشتراک گذاری در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس اپ
  • اشتراک گذاری در LinkedIn
  • اشتراک گذاری در Reddit
  • اشتراک گذاری با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2020/10/Students-attitudes-towards-food-safety-and-health.jpg 330 512 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2020-10-02 11:47:382020-10-02 11:47:38بررسی نگرش دانشجویان واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد در خصوص ایمنی و بهداشت مواد غذایی
0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

ورود
عضویت

دسته‌ها

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران asmasalarnasab
  • آواتار کاربران Arghavan77
  • آواتار کاربران yosef
  • آواتار کاربران Hamin
  • آواتار کاربران Zahra_naemi77
  • آواتار کاربران saharahimi
  • آواتار کاربران Mehdi cheldavi
  • آواتار کاربران Pariya
  • آواتار کاربران Shahab abdi
  • آواتار کاربران a.sohrabi

تعداد کاربران ویژه: 22546

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • جزوات و سوالات تستی آزمون استخدامی
  • اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه





تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارسال مطلب
  • ارتباط با ما
  • درباره ما و قوانین سایت
اسکرول به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 17750 نفری مهندسین سایت بپیوندید
:معادله را حل کنید + =
هر مشکلی در فرایند ثبت نام داشتید از طریق پیامک به شماره 09338413734 اطلاع دهید. (از مرورگرهای کروم و موزیلا استفاده کنید)

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم. ایمیل بازیابی معمولا به پوشه SPAM فرستاده می شود.

:معادله را حل کنید + =

برگشت برای ورود به سایت