• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • انجمن
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولات
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
    • سفارش ترجمه
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو
خانه عوامل زیان آور محیط کار عوامل فیزیکی زیان آور محیط کار بررسی استرس گرمایی در کارگران نانوایی های کاشان
کنترل استرس های حرارتی محیط کار

بررسی استرس گرمایی در کارگران نانوایی های کاشان

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: عوامل فیزیکی زیان آور محیط کارلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=216

بررسی استرس گرمایی در کارگران نانوایی های کاشان

2013-01-24/0 نظرها/در عوامل فیزیکی زیان آور محیط کار, مقالات /توسط Sirvan Sheikhi/لینک کوتاه https://acgih.ir/?p=216

بررسی استرس گرمایی در کارگران نانوایی های کاشان

سابقه و هدف:‌ با توجه به عوارض شناخته شده استرس گرمایی در محیط‌های گرم از جمله نانوایی‌ها و عدم اطلاع از وضعیت آن در کاشان و به منظور تعیین استرس گرمایی و عوامل مربوط به آن، این تحقیق روی کارگران نانوایی‌های شهر کاشان در تابستان سال 1382 انجام گرفت.

مواد و روش‌ها: پژوهش به روش توصیفی روی 175 کارگر (شاطر و نان درآور) در 100 نانوایی که به طور تصادفی انتخاب شدند، انجام شد. جهت تعیین استرس گرمایی محیط با استفاده از شاخص WBGT از دستگاه WBGT با مدل HSM100 استفاده شد و مطابق با روش استاندارد ISO 7234 اندازه‌گیری‌ها در گرم‌ترین ساعات روز تابستان صورت پذیرفت. در این مطالعه عواملی نظیر تکنیک پخت، نوع نانوایی، نوع تهویه و فضای نانوایی‌ها مورد بررسی و قضاوت آماری قرار گرفت.

یافته‌ها: از مجموع 100 نانوایی مورد مطالعه، 51 نانوایی دارای تکنولوژی پخت ماشینی و 49 نانوایی دارای تکنولوژی پخت سنتی بودند و از مجموع 175 کارگر مورد مطالعه در این نانوایی‌ها 107 نفر (1/61 درصد) در محیط‌های با استرس گرمایی کار می‌کردند. میزان استرس گرمایی در نانوایی‌های سنتی 2/54 درصد و در نانوایی‌های ماشینی 8/45 درصد بود و کارگرانی که در نانوایی با تکنولوژی پخت سنتی کار می‌کردند 3/3 برابر بیشتر از کارگران نانوایی ماشینی در مواجهه با استرس گرمایی بودند. (3/3= OR ).

نتیجه‌گیری و توصیه‌ها: استرس گرمایی در نانوایی‌های کاشان نگران‌کننده بوده و در نانوایی‌های سنتی به مراتب بیشتر از نانوایی‌های ماشینی است، لذا انجام برخی تغییرات در تکنولوژی پخت سنتی را به صورت تحقیق پیشنهاد می‌نماید.

بررسی استرس گرمایی در کارگران نانوایی های شهر کاشاناین pdf یک کار عملی و اندازه گیری تحقیقاتی در نانوایی شهر کاشان می باشد . اینگونه پروژه های تحقیقاتی و کارهای عملی بیش از هر چیز دیگر بر تجربه کاری دانشجویان و بازتر شدن دید آنها نسبت به مسایل کمک خواهد کرد. امیدوارم شما عزیزان از این pdf استفاده لازم را ببرید.

نوع فایل: pdf دانلود فایل
تگ ها : بررسی استرس گرمایی در کارگران نانوایی های کاشان
اشتراک این مطلب
  • اشتراک گذاری در Facebook
  • اشتراک گذاری در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک گذاری در LinkedIn
  • اشتراک گذاری در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2018/04/Workplace-thermal-stress.jpg 340 663 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2013-01-24 23:41:522018-09-15 20:38:46بررسی استرس گرمایی در کارگران نانوایی های کاشان
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

دسته‌ها

ورود
عضویت

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران mohamadgm
  • آواتار کاربران drmhrajabi
  • آواتار کاربران AYAT2581
  • آواتار کاربران Mebrahimi
  • آواتار کاربران sara taghdisi
  • آواتار کاربران P.sh007
  • آواتار کاربران GorjeReza
  • آواتار کاربران ftm.mortazavi
  • آواتار کاربران MUHAMMAD PANAHI
  • آواتار کاربران samadi8979

تعداد کل کاربران ویژه: 7101

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغ شما در این مکان
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه - تعداد افراد مشترک تعداد افراد فید برنر
  • نماد اعتماد الکترونیکی 2 ستاره
قبليبعدي
12
  • 09338413734
  • آ.غ - بوکان - خیابان 55
تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارتباط با ما
  • ارسال مطلب
  • درباره ما و قوانین سایت
رفتن به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 37410 نفری مهندسین سایت بپیوندید
معادله را حل کنید: − =

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم.

معادله را حل کنید: + =

برگشت برای ورود به سایت