• آموزش VIP
SMS: 09338413734
  • 0سبد خرید
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولاتی که خریدم!
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو

خانه | ایمنی صنعتی | ایمنی شغلی | ایمنی کار در رستوران

ایمنی کار در رستوران

ایمنی کار در رستوران

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: ایمنی شغلیلینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=52822

ایمنی کار در رستوران

0 دیدگاه/در ایمنی شغلی/توسط Sirvan Sheikhi

ایمنی کار در رستوران

ایمنی کار در رستوران

فرمت: PPT تعداد صفحات: 60

 

سالانه 7.7% از حوادث غیر کشنده محیط کار در رستوران ها رخ می دهد.

حوادثی که ممکن است برای کارکنان رخ دهد و به آنها آسیب برساند:

  • سرخوردن و سقوط
  • گرفتگی عضلات و کمردردهای ناشی از کار
  • بریدگی ها و جراحات
  • سوختگی ها

تعاریف:

ایمنی (SAFETY): ایمنی یعنی درجه دوری از خطر، همان اصولی که همه می دانند اما کسی رعایت نمی کنند. (ایمنی = پیشگیری از حادثه یا حوادث).

خطر: موقعیت و یا منبع بالقوه ی ایجاد خسارت و یا بیماری، تخریب اموال، تخریب محیط کار و یا ترکیبی از آن ها. مثل: بار سنگین، ارتفاع، زمین لغزنده، اجسام با لبه تیز

رویداد: اتفاق یا رخدادی که منجر به یک حادثه می شود ویاپتانسیل تبدیل شدن به یک حادثه را دارد

حادثه: اتفاق ناخواسته ای که منجر به فوت،بیماری،جراحت،خرابی یا خسارات دیگر می شود.

شبه حادثه: رویدادی که هر چند می تواند باعث صدمه و یا جراحت شود ولی به موارد فوق منجر نشده و به اصطلاح به خیر می گذرد.

عوامل ایجاد حادثه: حوادث محیط کار در دو شرایط زیر روی می دهد:

10% حوادث به علت شرایط ناایمن از جمله عوامل محیطی و عوامل مادی و تجهیزاتی و 90% حوادث به علت اعمال ناایمن از جمله فقدان استاندارد، آموزش ناکافی، کمبود پشتیبانی، کمبود نظارات و خطای فردی ایجاد می شود.

منظور آسیب های اسکلتی – عضلانی چیست؟

هر گونه اختلال یا آسیب به ماهیچه ها ، تاندون ها، رباط ها، مفاصل، اعصاب، رگهای خونی ، بافتهای نرم که شامل فشار و تنش ،التهاب و درد که ممکن است در اثر شغل فرد بوجود امده باشد، یا بوسیله کار فرد تشدید گردد گفته می‌‌ شود.

عوامل اصلی خطر آسیب های اسکلتی عضلانی کلیه مشاغل شامل موارد زیر باشند:

  • بکار بردن نیروی بدنی زیاد
  • حرکات تکراری
  • وضعیت نامناسب بدنی

درست بلند کردن بار

صرف نظر از وزن بار ، قدرت بدنی شما یا دفعات بلند کردن بار، برای بلند کردن بار راه هایی وجود دارد که این راه ها می توانند به شما کمک کنند تا از صدمات کمر مصون باشید.

  • از کفش هایی که رویه خوب و محافظ دارند استفاده کنید.
  • وزن شی را امتحان کنید.
  • عضلات شکم را سفت کنید.
  • نفس خود را به زور نگه ندارید و با حداکثر توان بازدم کنید.

 

نکات ایمنی

  • مواظب روغن ریخته در کف قسمت های مختلف آشپزخانه باشید
  • در جابجایی دست به دست مواظب کمر خود باشید
  • از دیگران برای حمل بار سنگین کمک بخواهید
  • از حرکت ورزشی ناگهانی و شدید کمر و گردن به خصوص اول صبح خودداری نمائید
  • جلوی دید خود را سد نکنید
  • هنگام حمل بار دستکش را فراموش نکنید
  • پوشیدن دستکش ضایعات دست را بشدت کاهش می دهد
  • جنس دستکش باید متناسب با نوع کار شما باشد
  • از دست های کثیف یا آلوده به چربی برای حمل بار استفاده نکنید

ادامه مطلب را با دانلود فایل پاورپوینت مشاهده کنید

 

برای دیدن لینک دانلود در سایت ثبت نام و اکانت خود را ویژه کنید
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...

 

حجم: 9 MB فرمت: PPT آموزش فعال کردن اکانت ویژه (VIP)

هر گونه سوالی در رابطه با ایمنی کار در رستوران داشتید در نظرات ثبت کنید تا بررسی شود.

 

حتما بخوانید:

⇐ ارگونومی در رستوران (Ergonomics in restaurant)

⇐ آموزش بهداشت در رستوران

 

4.5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری این نوشته
  • اشتراک گذاری در Facebook
  • اشتراک گذاری در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس اپ
  • اشتراک گذاری در LinkedIn
  • اشتراک گذاری در Reddit
  • اشتراک گذاری با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/safety-in-restaurant.jpg 264 720 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2019-12-10 22:26:282019-12-10 22:26:28ایمنی کار در رستوران
0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

ورود
عضویت

دسته‌ها

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران Ragnar00
  • آواتار کاربران 91143018
  • آواتار کاربران Reza2535
  • آواتار کاربران kamran.ent466
  • آواتار کاربران AZIN.HAGHYARI
  • آواتار کاربران mohamadreza69
  • آواتار کاربران SALEHNAZARABADI
  • آواتار کاربران Alieslami
  • آواتار کاربران Amin60
  • آواتار کاربران maraheji

تعداد کاربران ویژه: 23793

جستجو در سایت

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • جزوات و سوالات تستی آزمون استخدامی
  • اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه





تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارسال مطلب
  • ارتباط با ما
  • درباره ما و قوانین سایت
اسکرول به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 18229 نفری مهندسین سایت بپیوندید
:معادله را حل کنید − =
هر مشکلی در فرایند ثبت نام داشتید از طریق پیامک به شماره 09338413734 اطلاع دهید. (از مرورگرهای کروم و موزیلا استفاده کنید)

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم. ایمیل بازیابی معمولا به پوشه SPAM فرستاده می شود.

:معادله را حل کنید + =

برگشت برای ورود به سایت