اولین مرجع کامل مدیریت کیفیت تولید کود آلی

اولین مرجع کامل مدیریت کیفیت تولید کود آلی

اولین مرجع کامل مدیریت کیفیت تولید کود آلی

اولین مرجع کامل مدیریت کیفیت تولید کود آلی

 

تالیف : مهندس اصغر ابراهیمی , و علی شهسواری، اعظم صالحی، حمیدرضا پورعلاقه بندان، شهاب خزائلی ( توسط شهرداری اصفهان )

مشخصات کتاب: این کتاب مطالب بسیار جالبی در مورد تولید کود کمپوست و روشهای آزمایش و کنترل کیفیت آن ارائه کرده است.

  • تعداد صفحه: 544
  • نشر: موسسه علمی دانش پژوهان برین (1387)
  • شابک: 978-964-7983-87-7
  • قطع کتاب: رحلی
  • وزن: 1150 گرم
  • قیمت کتاب: ١٠ هزار تومان

در كتاب حاضر پس از ذكر مباحثی هم‌چون زراعت ارگانیك، تاثیر زیان‌آور عملیات كشاورزی بر مزرعه، و امنیت غذایی، نخست “كشاورزی پایدار” تشریح شده و سپس مباحثی در خصوص كودهای سبز تحت این عناوین مطرح گردیده است: تاریخچه‌ی كودهای سبز، اثرات مواد آلی یا هوموس در خاك، كودهای آلی و سبز، تركیب شیمیایی كودهای آلی زراعی، تجزیه‌ی مواد آلی در خاك، كود سبز و گیاه پوششی، اهمیت و فواید كود سبز، عوامل موثر در انتخاب كودهای سبز، مدیریت كود سبز لگومه، روش‌های كاشت كود سبز، تناوب كود سبز، استفاده از كود سبز در مزارع برنج، و محدودیت‌های استفاده از كودهای سبز.”

مدیر وبسایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای, علاقمند به ایمنی و بهداشت و نرم افزارهای مربوطه هستم و همراه با تیم تخصصی سعی می کنم که محیطی پرباری را برای شما عزیزان فراهم کنم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فید برنر
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معادله زیر را حل کنید: *