استفاده از ضایعات کارخانههای فراوری مرکبات جهت مصارف غذایی
استفاده از ضایعات کارخانههای فراوری مرکبات جهت مصارف غذایی
استفاده از ضایعات کارخانههای فراوری مرکبات جهت مصارف غذایی
در دنیای امروز ، استفاده از محصولات ثانویه مرکبات روز به روز اهمیت بیشتری به خود میگیرد و مخصوصا پس از اختراع ماشینهای آبمیوه گیری به فکر استفاده از تفالههای کارخانه نیز برآمدهاند. تعیین درجه اهمیت بین تولیدات اصلی و جنبی همیشه امکانپذیر نمیباشد. بعنوان مثال ، در ” گینه ” و ” ساحل عاج ” ، اسانس لیمو اهمیت بیشتری از لیمو دارد. از پوست مرکبات روغنکشی میکنند. از قسمت سفید پوست آنها ، ماده Pectine استخراج میکنند. از روغنها و تفالههای هسته ، مواد متعدد تهیه میکنند. مهمترین محصولات جانبی این کارخانهها ، پالپ خشک شده ، ملاس ، پالپ شسته شده ، اسانس و روغن ها هستند. نمونههایی از این محصولات تولید هیسپردین، نارنجین، لیمونین، آنزیم ها، اسانس ها، ترکیبات شیمیایی طعم دهنده و پکتین هستند.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)