آشنایی با الزامات سیستم مدیریت HSE
آشنایی با الزامات سیستم مدیریت HSE
آشنایی با الزامات سیستم مدیریت HSE
فرمت: PDF تعداد صفحات: 91
محيط زيست: به محيط يا شرايطي كه شهرداري و بخش هاي وابسته، در آن فعاليت مي كنند و يا مي توانند تحت تأثير آن قرار گيرند گفته مي شود كه شامل موجودات زنده (انسان و موارد ديگر) موجود در آن است.
اثرات محيط زيستي: به اثرات مفيد يا مضر مستقيم يا غير مستقيم ناشي از فعاليت ها و يا خدمات سازمان بر روي محيط زيست گفته مي شود.
ارزيابي اثرات محيط زيستي: رويكردي است كه به صورت مكتوب و رسمي به بررسي اثرات و پيامدهاي يك پروژه بر محيط زيست، قبل از اجراي پروژه و در حين انجام آن مي پردازد و در صورت لزوم با اعمال تغييرات در پروژه يا فعاليت مورد نظر و يا جلوگيري از اجراي پروژه به كاهش اثرات منفي ناشي از فعاليت هاي انساني بر محيط زيست مي پردازد.
بهداشت و سلامت: علم و هنر تأمين بالاترين سطح سلامت، حفظ و ارتقاي سلامت شهروندان و كاركنان اعم از پيمانكار و رسمي و حفظ سرمايه از طريق ايجاد محيط زندگي و محيط كار سالم، انتخاب افراد مناسب هر شغل، تطبيق كار با مقتضيات روحي و جسمي كاركنان، پيشگيري از حوادث و بيماري هاي شغلي و غير شغلي، آموزش بهداشت فردي و مسايل مربوط به كار و زندگي، تشخيص زودرس و درمان بيماري ها است.
خطر: عاملي كه بالقوه مي توانند سبب بيماري، آسيب، خسارت به اموال، تاسيسات، توليدات، يا محصول، محيط زيست، وقفه در ارائه خدمات، كاهش توليد و ارائه خدمات، و يا افزايش عيوب و پرداخت خسارت ها شود.
رويداد: يك واقعه يا زنجيره اي از وقايع است كه سبب شده يا مي تواند سبب بروز آسيب، بيماري و يا خسارت به سرمايه، محيط زيست يا اشخاص شود.
ريسك: تركيبي از احتمال وقوع يك واقعه نامطلوب و شدت وقوع آن.
كمترين حد قابل قبول و كاربردي: منظور تقليل ريسك به كمترين حد قابل قبول و قابل اجرا است. اين امر مستلزم برقراري تعادل در كاهش ريسك با توجه به جنبه هاي مختلف نظير زمان، مشكلات، زحمات، امكانات و هزينه هاي دسترسي به آن است. به بيان ديگر به كارگيري زمان، امكانات و توان موجود سازمان براي كاهش ريسك ها بر اساس اولويت بندي انجام شده است.
ادامه مطالب زیر را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.
-
عملکرد HSE با گذشت زمان
-
نتايج اجراي كامل و صحيح سيستم مديريت HSE
-
سيستم صحيح مديريت HSE
-
رهبری و تعهد
-
خط مشی و اهداف استراتژیک
-
سازمان, منابع و مستند سازی
-
ارزیابی و مدیریت ریسک
-
طرح ریزی
-
اجرا و پایش
-
ممیزی و بازنگری
حتما بخوانید:
⇐ مبانی, تشریح الزامات و مستندسازی سیستم مدیریت HSE-MS دکتر بیگلری
⇐ استقرار سیستم مدیریت HSE در نظام پیمانکاران
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)