Spraying Poison Hazards-خطرات سم پاشی

خطرات سم پاشی

خطرات سم پاشی

Spraying Poison Hazards

یکی از روش های مبارزه با حشرات و جوندگان موذی, سم پاشی است. سم ها از مواد شیمیایی یا گیاهی تهیه می شوند. در سم پاشی اماکن و محیط های مسکونی و صنعتی, اگر موارد احتیاطی و بهداشتی رعایت نشود برای فرد سم پاشی شده و ساکنین آن مکان؛ عواقب خطرناکی خواهد داشت.

راه های ورود سم به بدن معمولا از طریق گوارش, پوست و تنفس است.

1- قبل از شروع سم پاشی به توصیه های شرکت سازنده سم که به صورت برچسب یا کاتالوگ است توجه کنید.

2- قبل از شروع کار, از وسایل حفاظت فردی مناسب مانند: لباس کار, دستکش لاستیکی, عینک محافظ, ماسک تنفسی و … استفاده کنید.

3- از استنشاق سموم به علت اینکه دارای گازهای خطرناک و مسموم کننده هستند خودداری کنید.

4- در هوای گرم تابستان و وسط روز شروع به سم پاشی نکنید.

5- همیشه هنگام سم پاشی پشت به باد بایستید تا باد سم را از شما دور کند.

6- هنگام سم پاشی از خوردن, آشامیدن و سیگار کشیدن خودداری کنید.

7- پس از خاتمه سم پاشی, لباس خود را عوض کرده, دوش بگیرید و دست و صورت خود را با آب و صابون بشویید.

8- چانچه هرگونه علایم مسمومیت مانند: سرگیجه, تهوع, استفراغ, سردرد, تنگی نفس و… داشتید, سم پاشی را متوقف و فورا به پزشک مراجعه کنید.

9- حتی الامکان سعی کنید که از سم به اندازه ی توصیه شده استفاده کنید.

10- ظروف محتی باقیمانده سموم را به طرز بهداشتی جمع اوری و به محل مناسبی انتقال دهید.

11- از مصرف خودسرانه سموم جدا خودداری کنید.

12- ظروف محتوی سموم را از دسترس کودکان و افراد متفرقه دور نگهدارید.

13- برای افزایش قدرت سموم, هرگز سموم ناسازگار را با هم مخلوط نکنید.

14- مناطق سم پاشی شده را مشخص کرده و با تابلو و علایم هشداردهنده, اطلاع رسانی کنید.

15- برگه های اطلاع رسانی تهیه کنید و علایم و نشانه های مسمومیت و موارد بهداشتی را به اطلاع ساکنین در معرض سموم برسانید.

16- از ساکنین بخواهید مواد غذایی را از مناطق موردنظر برای سمپاشی خارج کنند.

17- سم را طبق توصیه سازنده با درصد و کیفیتی که مشخص شده است ترکیب, مخلوط و استفاده کنید.

18- برای تهیه و تامین سم تنها به مراکز مجاز و معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت مراجعه کنید.

پیامHSE

سم پاشی زمانی موثر است که بهداشت فردی و محیط رعایت شود.

خطرات سم پاشی
مهندس لطفا به این مطلب امتیار دهید

متولد آذر 1369. کارشناس بهداشت حرفه اي ناپیوسته از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشم. باتوجه به پراکندگی موضوعات تصمیم به راه اندازی این سایت گرفته ام و در این راستا به یاری همه مهندسین نیازمندم. انشا... بتوانیم به کمک همه، سایت پر محتوایی برای همکاران داشته باشیم.
با عضویت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی ACGIH از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!! تعداد افراد فیدبرنر
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *