مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای
مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای
( Occupational Health and Safety Management )
هر سازمانی باید فعالیت هایی تحت عنوان « مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای » داشته باشد تا کارگران بدون ترس از حادثه و بیمری های شغلی به کار ادامه دهند. این فعالیت ها بیشتر شامل تدوین دستورالعمل شیوه صحیح انجام کار٬ شیوه بازرسی٬ نحوه اندازه گیری از آلاینده های محیط کار٬ بهسازی محیط کار و مانند انها می شود. گرچه مدیران صنایع مسئولیت ها و وظایف فراونی به عهده دارند٬ اما طبق قانون کار متعهدند که اساسی ترین مسائل ایمنی و بهداشت کار را به منظور پیشگیری از اسیب ها و ضایعات انسانی رعایت کنند.
آنچه که در این میان اهمیت دارد آن است که فعالیت های مذکور چگونه باید برنامه ریزی شود که در میان مشغله های متعدد مدیریت دست به فراموشی سپرده نشود و همچنان پا برجا باقی بماند. بنابراین برای اینکه موضوع ایمنی و بهداشت٬ فعالیت فرعی و حاشیه ای تلقی نشود و هم پایه ی سایر فعالیت های تولیدی از برنامه ریزی های کوتاه مدت٬ میان مدت٬ بلند مدت و با اولویت بندی صحیح برخوردار باشد٬ باید در کارخانه ها سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت اجرا شود.
موضوعاتی که در این بخش به آن می پردازیم به شرح زیر است:
- فلسفله ایمنی بهداشت حرفه ای
- تعاریف و اصلاحات براساس استاندارد
- متدهای کلیدی و موثر ایمنی و بهداشت حرفه ای
- وظایف کاردان و کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه ای در کارخانجات
- تعیین و واگذاری مسئولیت ها
- تهیه برنامه اموزشی
- مدیریت کنترل داخلی
- مستندسازی فعالیت ها
برای مشاهده موضوعات مذکور فایل پیوست شده را دانلود کنید.
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.