ارزیابی ریسک از دیدگاه ماکروارگونومی در جهت بهبودی صنایع
ارزیابی ریسک از دیدگاه ماکروارگونومی در جهت بهبودی صنایع
Macro view of ergonomic risk assessment in order to improve the industry
در این مقاله ابزاری جهت ارزیابی ریسک از دیدگاه ماکروارگونومی بر اساس دامنه, سادگی, کاربرد, فایده, قابلیت اطمینان و ویژگی های شغلی ارائه شده است.
شاخص فشار نسبی RSI طوری فرمول بتدی شده تا پارامترهای چند گانه ای از قبیل فرکانس, دوام, تکرار, وزن, نیرو, مسافت طی شده و مساحت افقی را محاسبه نماید.
مقدمه: در سالهای اخیر ارزیابی ارگونومی عوامل خطر مرتبط با صدمات اسکلتی – عضلانی به طور وسیعی در محل های کار انجام شده است, اگرچه جزئیات ممکن است مختلف باشد. روش ارزیابی ریسک را می توان در دو گروه ارزیابی ریسک ماکرو ارگونومی و میکرو ارگونومی دسته بندی کرد (شکل 1).
ارزیابی ریسک از دیدگاه میکروارگونومی معمولا در دامنه ارزیابی ریسک از دیدگاه ماکروارگونومی می آید, و جزئیات بیشتری در باره موارد تحلیل شده را فراهم می کند و وقت گیر است. از طرف دیگر, اطلاعات ثبت شده در ارزیابی ریسک از دیدگاه ماکروارگونومی, تحلیل عمومی از ریسک محتمل صدمات ناشی از شکل های مختلف داده و می تواند در تصمیم گیری روی بودجه و تخصیص زمان برای تحلیل های مفصل تر ( به عبارتی دیگر ارزیابی میکرو ارگونومی ریسک) به مدیریت کمک کند.
موضوعات:
- مقدمه
- مطالعه متون
- هدف مطالعه
- توسعه ابزار ارزیابی ریسک ماکروارگونومی
- جمع اوری اطلاعات
- بررسی ابزار ارزیابی ریسک ماکروارگونومی
- تحلیل درجه بندی مصاحبه کننده
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)