![سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در مواد غذایی HACCP 1 سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی در مواد غذایی HACCP](https://acgih.ir/wp-content/uploads/2022/02/HACCP-260x150.jpg)
درباره ما:
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.