• آموزش VIP
Phone: 09338413734
  • 0سبد خرید فروشگاه
سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای
  • خانه
    • پرتال
    • سایت متخصصین بهداشت و درمان
  • انجمن
  • وبلاگ
  • فروشگاه
    • سبد خرید
    • پرداخت
    • راهنمای خرید
    • دانلود محصولاتی که خریدم!
    • بازنشانی گذرواژه
  • تبلیغات
  • استخدام
    • ثبت روزمه
    • ثبت آگهی استخدام
    • نویسندگی
  • خدمات
    • سفارش ترجمه
  • ابزارهای آنلاین
    • ابزار حمل دستی بار
    • ابزارهای اندازه گیری صدا
    • ابزار سن و روشنایی
  • ورود یا ثبت نام
  • ▼خروج از حساب کاربری
    • ویرایش حساب کاربری
  • منو منو

خانه | بیماریهای شغلی و معاینات پزشکی | مبارزه با بیماریها | ایمنی و بهداشت در مراکز مراقبتی (نقاهتگاه) Covid 19

توسعه برنامه های ایمنی و بهداشت در بیمارستان

ایمنی و بهداشت در مراکز مراقبتی (نقاهتگاه) Covid 19

نویسنده: Sirvan Sheikhiدسته بندی: مبارزه با بیماریهالینک کوتاه: https://acgih.ir/?p=61344

ایمنی و بهداشت در مراکز مراقبتی (نقاهتگاه) Covid 19

0 دیدگاه /در مبارزه با بیماریها/توسط Sirvan Sheikhi/لینک کوتاه https://acgih.ir/?p=61344

ایمنی و بهداشت در مراکز مراقبتی (نقاهتگاه) Covid 19

فرمت: PPT تعداد صفحات: 29

تهیه و تنظیم: دکتر علی نصیری (عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) دانشکده بهداشت، گروه سلامت در بلایا و پدافند غیرعامل)

فهرست:

  • تعریف مراکز مراقبتی در ایران
  • الزامات و ملاحظات مراکز مراقبتی
  • شرح وظایف کلیه اعضا موجود در مراکز مراقبتی
  • چک لیست‌های ارزیابی و نظارت بر مراکز مراقبتی
  • درس آموخته‌های مراکز مراقبتی در ایران
  • درس آموخته‌های مرکز مراقبتی شهید قاسم سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)

تعریف مراکز مراقبتی: مراکز مراقبتی؛ مراکزی موقتی با تصدی‌گری بیمارستان‌ها، سازمان‌های مردم نهاد، نیروهای مسلح و … که به ارائه کلیه خدمات اقامتی و خدمات پایه به بیماران هستند. توصیه می‌گردد: هر کدام از این مراکز تحت نظارت و وابسته به یک بیمارستان باشد.

معیارهای عمومی پذیرش بیمار

  • عدم امکان جداسازی در منزل
  • وجود بیماران دیابتی کنترل نشده، بیماران قلبی، فشارخون بالا، سالمندان و گروه‌های آسیب پذیر، بیماران دستگاه تنفسی، فرد با نقص ایمنی در منزل
  • گذشت کمتر از 14 روز از شروع علائم بیماری
  • عدم امکان جداسازی بیمار توسط افراد خانواده

خدمات قابل ارائه به بیمار 

  • نظارت بر مصرف روزانه داروهای درمان COVID-19 مطابق دستور پزشک
  • فراهم کردن شرایط نگهداری دارو های بیماری‌های زمینه‌ای بیمار (تامین یخچال برای داروهای یخچالی و …)
  • غربالگری علامتی روزانه در خصوص علائم: تنگی نفس، کاهش سطح هوشیاری، تب، تشدید سرفه
  • مایع درمانی داخل وریدی در صورت لزوم
  • آموزش خود مراقبتی به بیماران
  • تأمین وعده‌های غذایی

الزامات و ملاحظات مراکز مراقبتی

فضای فیزیکی:

فضای فیزیکی مراکز مراقبتی

  • توجه به مکان یابی و الزامات ساختمانی و تأسیساتی
  • فضاهای فیزیکی مورد نیاز
  • ورودی و خروجی مرکز مراقبت
  • محل نگهداری بیماران
  • محل جمع آوری موقت زباله‌ها و تی‎ها
  • محل استراحت کارکنان
  • فضای اداری
  • انبارها

دارو و تجهیزات پزشکی

داروهای مورد نیاز در محیط کار

1- داروها و ملزومات پزشکی مصرفی

  • داروهای مورد نیاز در ترالی اورژانس طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛
  • داروهای ضد درد و تب بر داروهای ضد تب نظیر استامینوفن خوراکی و تزریقی  (طبق دستورالعمل کشوری ستاد مدیریت مبارزه با بیماری کرونا)؛ انواع سرم و …

2- تجهیزات حفاظت فردی

  • انواع ماسک شیلد، عینک، دستکش لاتکس، آستین، پاپوش و گان برای ارائه دهندگان خدمت؛
  • مایع ضد عفونی کننده با پایه الکلی مخصوص دست؛
  • مایع ضد عفونی کننده مخصوص سطوح.

3- تجهیزات پزشکی

شرح وظایف فرمانده مرکز

  • داره کلی همه امور مرکز
  • نظارت بر فرآیندهای نگهداری و مراقبتی
  • نظارت بر عملکرد کلیه کارکنان
  • نظارت بر مدیریت اطلاعات (ارائه گزارش و …)
  • مدیریت هماهنگی‎ها و ارتباطات برون بخشی
  • مدیریت کلان منابع و پیگیری رفع کمبودها و نیازها
  • ارزیابی کلیه فعالیت‌های مرکز
  • نظارت بر اجرای برنامه‌ها و تدوین برنامه‌های عملیاتی میدانی
  • ارائه مستمر گزارش و بازخورد به قرارگاه مرکزی مدیریت و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در قالب چک‎لیست‎های ابلاغی.

شرح وظایف ارشد ایمنی

مدیریت خطر و ایمنی بیمار

  • نظارت بر استفاده صحیح تجهیزات حفاظت فردی توسط کارکنان (شیوه پوشیدن و خارج کردن، وجود تجهیزات کافی و …)
  • نظارت بر جمع آوری اصولی زباله‌های عفونی، غیر عفونی و اشیاء تیز و برنده بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی
  • نظارت بر جداسازی مسیرهای بیماران و کارکنان
  • نظارت بر شیوه تهیه و توزیع مواد غذایی
  • نظارت بر گندزدایی و ضدعفونی فضاها
  • برنامه‌ریزی نظافت و ضدعفونی روزانه جهت اجرا توسط بخش خدمات
  • نظارت بر رعایت اصول ایمنی در ارائه خدمات مراقبت بهداشتی و درمانی (استفاده از سیفتی باکس، رعایت ملاحظات بهداشتی در مواجهه با موارد نیدل استیک و …)
  • نظارت بر استفاده صحیح و بهداشتی از لوازم و ظروف یکبار مصرف برای بیماران
  • حصول اطمینان از وجود ایمنی سازه‎ای قابل قبول مرکز
  • نظارت بر ایمنی مرکز در برابر خطر آتش سوزی (وجود سامانه‎های اعلان حریق، کپسول‎های اطفا، خروج اضطراری و…)
  • نظارت بر ایمنی سامانه‎های الکتریکی و مکانیکی (سرمایشی، گرمایشی و…)
  • نظارت بر ایمنی فضاهای مرکز (سرویس‌های بهداشتی، حمام، راه‌پله‎ها، بالکن‎ها، بام، حیاط، پنجره‎ها و…) جهت پیشگیری از بروز انواع آسیب به بیماران و کارکنان
  • نظارت بر انبارش صحیح وسایل و تجهیزات در انبارها جهت جلوگیری از آتش سوزی، سقوط و سایر حوادث
  • نظارت مستمر بر سلامت کارکنان
  • نظارت بر ایمنی تردد کارکنان و بیماران از خیابان به منظور عدم وقوع حوادث ترافیکی در زمان انتقال بیماران

ادامه مطلب را با دانلود فایل پیوستی مشاهده کنید.

برای دیدن لینک دانلود در سایت ثبت نام و اکانت خود را ویژه کنید
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...

 

حجم: 12 MB فرمت: PPT آموزش فعال کردن اکانت ویژه (VIP)

هر گونه سوالی در رابطه با ایمنی و بهداشت در مراکز مراقبتی (نقاهتگاه) Covid 19 داشتید در نظرات ثبت کنید تا بررسی شود.

حتما بخوانید:

⇐ ﺑﻬﺪاﺷﺖ ﺷﻐﻠﯽ در ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎﻧﻬﺎ و کلینیک ها (OSHA)

⇐ ایمنی در بیمارستان ها و مراکز درمانی

⇐ آشنایی با عوامل زیان آور محیط کار در مشاغل بهداشتی درمانی

⇐ چالش های زیست محیطی و بحران پاندمی کرونا ویروس covid-19

5/5 - (1 امتیاز)
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • Share on WhatsApp
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://acgih.ir/wp-content/uploads/2020/03/Develop-health-and-safety-programs.jpg 413 700 Sirvan Sheikhi https://acgih.ir/wp-content/uploads/2019/12/lego.png Sirvan Sheikhi2020-12-16 19:03:422020-12-17 10:02:09ایمنی و بهداشت در مراکز مراقبتی (نقاهتگاه) Covid 19
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

ورود
عضویت

دسته‌ها

آخرین کاربران Vip

  • آواتار کاربران Mojtaba.mohammdi
  • آواتار کاربران ahmadian97
  • آواتار کاربران zahraaa 79
  • آواتار کاربران 0750073470
  • آواتار کاربران Mohammadsahebdel
  • آواتار کاربران vahid
  • آواتار کاربران ranjbaramir
  • آواتار کاربران nasir
  • آواتار کاربران aliroshani
  • آواتار کاربران samipk

تعداد کل کاربران ویژه: 14617

تبلیغات متنی

  • 1000 نکته کنکوری + خلاصه جزوات ارشد بهداشت حرفه ای
  • جزوات و سوالات تستی آزمون استخدامی
  • اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار
  • تبلیغات شما در این مکان

درباره ما:

سایت تخصصی دانشجویان بهداشت حرفه ای در سال 1391 راه اندازه شد و با ارائه خدماتی همچون نوشتن و ترجمه مقالات تخصصی, مشاوره و … توانست بعنوان مرجع, برای دانشجویان و دانش آموختگان این رشته شناخته شود و همواره سعی می کند که با بکار بردن بروز ترین متدها رضایت مشتریان و کاربران محترم را فراهم کند.

عضویت در خبرنامه
  • samandehi
  • 81
قبلیبعدی
  • 09338413734
  • آ.غ - بوکان - خیابان سردار عزیزخان، کافی نت و نوشت افزار کالج
تمام حقوق مادی و معنوی برای دانشجویان بهداشت حرفه ای محفوظ است
  • ارسال مطلب
  • ارتباط با ما
  • درباره ما و قوانین سایت
رفتن به بالا
  • ورود
  • عضویت

فراموشی رمز عبور؟

به جامعه 52817 نفری مهندسین سایت بپیوندید
:معادله را حل کنید − =
هر مشکلی در فرایند ثبت نام داشتید از طریق پیامک به شماره 09338413734 اطلاع دهید. (از مرورگرهای کروم و موزیلا استفاده کنید)

رمزتان را فراموش کرده اید؟ لطفا ایمیلتان را وارد کنید تا لینک بازیابی رمز را برایتان بفرستیم. ایمیل بازیابی معمولا به پوشه SPAM فرستاده می شود.

:معادله را حل کنید − =

برگشت برای ورود به سایت