دانلود گزارش کارآموزی بهداشت حرفه ای شرکت کوشش کاران
دانلود گزارش کارآموزی بهداشت حرفه ای شرکت کوشش کاران
دانلود گزارش کارآموزی بهداشت حرفه ای شرکت کوشش کاران
گزارش کارآموزی بهداشت حرفه ای صنعت تولید صنایع بسته بندی
فرمت: PDF تعداد صفحات: 145
فصل اول: کلیات
- بهداشت حرفه ای چیست؟
- مشخصات کارخانه و تولیدات
- آشنایی با پروسه تولید
- کروکی کارخانه و سالن ها
- وضعیت ایمنی و حفاظت فنی کارخانه
فصل دوم: عوامل زیان آور فیزیکی محیط کار
- مقدمه صدا
- روش های اندازه گیری صدا
- کنترل صدا
- گزارش اندازه گیری و ارزیابی صدا در محیط کار
- روشنایی در محیط کار
- گزارش اندازه گیری و ارزیابی روشنایی در محیط کار
فصل سوم: ارگونومی
- مقدمه
- استرس شغلی
- متدهای مورد استفاده ارگونومی در ارزیابی محیط کار
- آنتروپومتری چیست؟
- مشکلات ارگونومی در کارخانه
فصل چهارم: بیماری های شغلی
- مقدمه
- مدت مسؤلیت
- بررسی بیماری های شغلی در کارخانه
- بیماری های پوستی
- بیماری های اسکلتی عضلانی
فصل پنجم: ایمنی و حوادث در محیط کار
- حوادث
- مدیریت بر فرایند حوادث
- اصول ایمنی در محیط کار
- ایمنی ابزار
- ایمنی انبار
- ایمنی جوشکاری
- ایمنی جرثقیل
- ایمنی برق
- ایمنی حریق
- ایمنی تراش
- ایمنی پرس ها
- ایمنی لیفتراک
فصل ششم: وسایل حفاظت فردی (PPE)
- مقدمه
- بررسی وسایل حفاظت فردی کارگران
فصل هفتم : تاسیسات و تسهیلات بهداشتی
- چک لیست های ایمنی
- منابع
شرکت کوشش کاران در سال 1363 مطابق با 1985 میلادی فعالیت خود را با مدیریت آقای مجتبی نائلی آغاز نمود.
این شرکت در آغاز کار توسط چهار نفر پرسنل، با طراحی وساخت یک نمونه دستگاه پر کن برای مایعات غلیظ نظیر مربا، عسل و مایونز وارد بازار تولید گردید. در ابتدا به علت اینکه ماشین فوق ایرانی بود و برای اولین بار در کشور چنین دستگاهی ساخته می شد جلب اعتماد مشتریان بسیار مشکل بود ولی به دلیل استفاده از مرغوبترین مواد اولیه، طراحی و ساخت متناسب با نیاز خاص هر شرکت به سرعت و در مدت زمان کوتاهی بازار بسیار خوبی پیدا کرد به طوری که توانست مورد اعتماد اکثر کارخانه های صنایع غذایی واقع شود و امروزه توانسته است با توسعه بخش طراحی و تولید، گارانتی یک ساله، خدمات پس از فروش و استفاده از آخرین فناوری علوم و صنایع، علاوه بر افزایش سطح تولید خود به 40 نوع دستگاه، سهم بیش از 70 ٪ بازار ماشین آلات بسته بندی مواد غذایی در ایران را به خود تخصیص داده و تولیدات این شرکت را در ردیف تولیدات به روز و پیشرفته کشورهای اروپایی قرار دهد بطوری که در سال 85 به عنوان برترین واحد تولیدکننده ماشین آلات بسته بندی صنایع غذایی مجلس شورای اسلامی، فن آوری ریاست جمهوری، دانشگاه ها و انجمن علمی و صنفی شناخته شود.
کارخانه کوشش کاران کویر ابرکوه به طول 146 متر و عرض 94 متر و با مساحت 13724 مترمربع در فاصله 5 کیلو متری شهرستان در شهرک صنعتی واقع می باشد که کروکی محل قرارگیری کارخانه و در پایان این گزارش ضمیمه می باشد. کارخانه از سال 1380 به مدیریت آقای حجت احمدی می باشد که از مدیران نمونه و کاردان و شایسته می باشند. تعداد پرسنل فعلی 46 مرد و 4 زن می باشد که طی یک شیفت کاری از ساعت 7 صبح تا 4 بعدظهر به کار مشغول می باشند. این کارخانه دارای چهار کارگاه مجزا به نام های:
- کارگاه قطعه سازی و ماشین کاری (به ابعاد 36×16 متر با مساحت 576 مترمربع)
- کارگاه شاسی سازی و جوشکاری (به ابعاد 30×12 متر با مساحت 360مترمربع)
- کارگاه رنگ کاری یا رنگ آمیزی (به ابعاد 10×6 متر با مساحت 60 مترمربع)
- کارگاه مونتاژ (به ابعاد 32×42 متر با مساحت 1344 مترمربع)
می باشد. این کارخانه دارای سه واحد سرویس های بهداشتی می باشد که دارای دوش و حمام دستشویی و توالت است. البته تمامی کارگاه ها به جز کارگاه رنگ آمیزی دارای سرویس های مجزا و لازم می باشد. ضمناً کارخانه دارای آشپزخانه سالن غذ اخوری اتاق رختکن به صورت مناسب می باشد که در فصول بعد مفصل در این خصوص گزارش ارائه خواهد شد. همچنین به کارگران طبق قانون وسایل حفاظت فردی اعم از لباس کار ، کفش ایمنی، ماسک تنفسی، دستکش و … داده شده که در صورت لزوم ویا خرابی هر گونه از وسایل حفاظتی هیچ محدودیتی در تحویل وسایل به کارگران وجود ندارد.
کارگران نیز ملزم به استفاده از وسایل حفاظتی در هنگام کار بوده و نظارت مناسب از طریق مدیریت و سرپرست کارگران صورت می گیرد. کارگران در ساعت 8:45 تا 9 صبح در محل سالن غذاخوری اقدام به خوردن صبحانه نموده وبه خاطر انجام کار به صورت پیوسته تا ساعت 4 بعد از ظهر از ساعت 1 تا 2 عصر به صرف نهار و استراحت و نماز اختصاص می دهند و در صورت لزوم اضافه کاری بنا به دلخواه کارگران تعدادی از آنها تا ساعت های طولانی تری به کار در کارگاه ادامه می دهند. البته کارگران نهار خود را به همراه آورده و با قرار دادن در میز مخصوص، غذا را تا موقع نهار گرم نگه می دارند.
کارخانه کوشش کاران در سال 86 نیز جزء 10 کارگاه برتر استان یزد بوده و در مسابقات مختلف ورزشی و صحنه های دیگر حضوری چشمگیر و فعالی داشته است و مقام مختلفی را نیز در این خصوص کسب نموده است که همه در سایه همدلی همکاری و صمیمیت دو طرفه بین کارگران و کارفرما میسر و بدست آمده است.
ورود یا ثبـــت نــــام + فعال کردن اکانت VIP
مزایای اشتراک ویژه : دسترسی به آرشیو هزاران مقالات تخصصی، درخواست مقالات فارسی و انگلیسی، مشاوره رایگان، تخفیف ویژه محصولات سایت و ...
حتما بخوانید:
⇐ گزارش کارآموزی در شرکت بازرسی و نظارت سازه های فلزی
⇐ گزارش کارآموزی شرکت نفت و گاز کارون پالایشگاه شیرین سازی گاز
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)