بیماری دارت
بیماری دارت
رئيس هيئت ورزشي بيماران خاص استان مي گويد: تعدادي از افراد جامعه به بيماري هاي صعب العلاج مبتلا هستند که بايد تحت درمان هاي خاص قرار بگيرند و در همين زمينه 3 رژيم دارويي، غذايي و ورزشي براي اين افراد در نظر گرفته شده است، در راستاي رژيم ورزشي اين افراد براي اين که بتوانند با مسائل و مشکلات بيماري راحت کنار بيايند و به افرادي منزوي و گوشه گير تبديل نشوند مسئولان مملکتي تصميم گرفتند اقداماتي موثر انجام دهند.
سال84 تصويب شد فدراسيون ورزش هاي خاص تحت پوشش ورزش هاي همگاني قرار گيرد.
وي با بيان اين مطلب که بيماران در رشته هايي مانند دارت، شطرنج، بدمينتون و دو و ميداني که از جمله رشته هاي سبک و نشاط آور است فعاليت خود را آغاز کرده اند، مي گويد: پس از برگزاري تعداد زيادي مسابقه در تمام استان ها در نهايت از بين اين افراد کساني به عنوان قهرمان کشوري انتخاب شدند و به همين علت ورزش هاي بيماران خاص به ورزش هاي برون مرزي نيز کشيده شد و ورزشکاران توانستند مدال هايي در همين رشته ها در سطح قهرمان کشوري و بين المللي کسب کنند.
در سال هاي اخير بيماري دارت با منشاء شغلي شناخته شده است ولي شيوع آن كمتر است . اين حالت در اثر امواج ارتعاشي با فركانس حدود ۱۰۰ هر تز ايجاد مي گردد . علائم آن بر خلاف سفيد انگشتي عبارتست از جمع شدن خون در دست ها و تورم، درد ناكي و در نهايت آبي رنگ شدن آنها مي باشد. يكي از راههاي موثر در كنترل اختلالات عروقي استفاده از دستكش هاي لاستيكي مقاوم مي باشد.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)